Jump to content

via kt 600

naz

Recommended Posts

εδω και κανα μηνα επεσε στα χερια μου η a7v600 της ασους.εχω εναν μπαρτον 2.5 κλειδωμενο και μιας και διαθετω αλλο ενα μηχανημα ειπα αυτο να το τερματησω και οτι γινει.....

ως τωρα εχω καταφερει να ανεβω στα 227 fsb με ταση επεξεργαστη 1.7 πολυμετρημενη ,ταση μνημων 2.85(μεγιστο μητρικης) σε 2-2-2-7 και ταση agp 1.6.no pci-agp lock για αυτη τη μητρικη.οποτε στα 227 μιλαμε για 38pci...παρολαυτα μπικε στα ξπ τραβηξα και κανα δυο bench αλλα τι να λεει....σε μονιμη βαση ειναι στα 221 με ταση 1.67 και ολα τα αλλα κοινα.ενα 400αρι παει στην μητρικη και ενα 350αρι ταιζει τα ide.απο ψυχτρακια και ροη ειμαι τιγκα.η μη\νημη ειναι μια 256αρα bh6 η οποια φαινεται να ανεβαινει και αλλο....454 till now....ειδα.

αυτο που ζηταω ειναι καποιο σιτε με τιποτα μονταρισμενα μπιος και διαφορες μοντες που θα μπορουσαν να γινουν επιπροσθετα σε αυτο το συστημα.για νερο κλπ θα ψαχτω αργοτερα.παντω τις μνημες με παραπανω ταση τις βλεπω να πηγαινουν κ αλλο.δεν ξερω αν ο σκληρος και η καρτα γραφικων αντεχουν,μαλλον ειναι τερμα και αυτα....τελικα μονο ισως με το ξεκλειδωμα πολλαπλασιαστη να γινει κατι....τι λετε εμπειρογνωμονες?

κατ'αρχήν δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις τον επεξεργαστή αν είναι από "39 εβδομάδα" 2003 και μετά (0339).

Δεύτερον, είσαι ήδη πάρα πολύ καλά αν είναι σταθερός στα 11*221! μην νομίζεις ότι θα ανέβει και πολύ παραπάνω. Για μένα δεν χρειάζεται να το ψάξεις περισσότερο με το υπαρχον σύστημα, εκτός και αν είχες ξεκλείδωτο επεξεργαστή, τότε θα σε βοηθούσε και το watercooling να ανέβεις κι'άλλο αυξάνοντας το multi.

Eπειδή έχω εμπειρία από KT600, δούλευα καθημερινά με 38pci και 76agp χωρίς κανένα πρόβλημα, με nvidia vga και δίσκο WD ATA-100 ή Μaxtor ATA-133 (ΟΧΙ S-ATA). (Για δοκιμές, δούλεψα και με 41/82 - 247fsb και πάλι δεν είχα πρόβλημα... όχι ότι στο προτείνω βέβαια!).

Με λίγα λόγια, άστο ως έχει... μια χαρά είσαι!

εννοω να ορισω αλλο πολλαπλασιαστη με εκεινες τις σιτες που μπαινουν ενδιαμεσα στο σοκετ και στον επεξεργαστη που βραχυκυκλωνουν συγκεκριμενα πινς και αλλαζουν τον πολλαπλασιαστη...καπου τα ειχα δει αλλα δεν εχω λινκ.λες καλα ειμαι 221 ετσι? ετσι νομιζω και εγω....ο σκληρος κανει νερα γιατι ειναι ενας udma33 wd 2 gb και δεν εχω αλλον προς το παρον.221 με αυτον πηγε.τον εχω τσακισει στη διαφθορα,διεφθαρμενος που λεμε,αλλα τωρα εχει στρωσει και δεν ζηταει φορματ.....

εδώ είσαι...

http://www.ocinside.de/index_e.html

Βέβαια δεν ξέρω αν πιάνει το κλείδωμα σε διαφορετικό multi, για κλειδωμένους επεξεργαστές - νομίζω πως ΟΧΙ, δεν το έχω δοκιμάσει - αλλά αν δεν βαριέσαι try it... , μπορείς να αλλάξεις και το vcore, και το default fsb με το pin mod

Eγώ του άλλαξα τα φώτα ενός XP1800+ DLT3C, του έκανα όλα τα mods (multi, fsb, vcore) και δουλεύει μια χαρά πάνω σε Gigabyte 7VT600, στα 10.5*220.... δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Είσαι super στα 11*221.. μην σε προβληματίζει - ο μοναδικός περιορισμός στα ΚΤ600 όσον αφορά το fsb ocing είναι το πόσο αντέχει η vga και ο δίσκος... αν αυτά αντέχουν, χώνεις κανονικά! (ATI και S-ata "απαγορεύονται" βέβαια)

Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω και το KT880 με pci lock και dual-channel (και έναν Mobile)..... αλλά "η αγάπη άργησε μια μέρα" - Περάσαμε στα 64...

το κτ880 δινει τετοιες δυνατοτητες? χμμ....αλλα αφου με τα ιδια λεφτα χτυπας nf7 γιατι να το ρισκαρεις....? ασε που με τα τοσα μονταρισμενα μπιος που κυκλοφορουν κανεις τα παντα....αν επεφτε κατι στα χερια μου θα του αλλαζα τα φωτα παντος....το μεγιστο vcore και max multi εννοεις ετσι? και να αλλαζεις τασεις και πολλαπλασιαστες μεσα απο windows?

καλα ακουγονται αλλα θελει ψαξιμο και υπομονη,εχει και λιγο ρισκο.θα το κανω!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.