Jump to content

Τι ψύκτρα να πάρω?

JohnnybOlsi

Recommended Posts

Γεια σας! Έχει τι mb GA-8SQ800 τις giga-byte ένα φίλος μου, και επειδή έσπασε το ένα ποδαράκι τις stock ψύκτρας του επεξεργαστή με αποτέλεσμα να μην πατάει σωστά η cpu άρχισε να σηκώνει 130 βαθμούς +! Έψαξα στο eshop και βρήκα αυτή XILENCE INTEL P4 CPU COOLER - ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ - E-SHOP.GR αλλα θέλω να μου πείτε και εσείς τι γνώμη σας για να ξέρω αν ταιριάζει σε αυτή τι motherboard, ο επεξεργαστής είναι celeron το μονο που θυμάμαι είναι ότι είναι κάτω από 2 ghz... :innocent:

Αν ειναι 478 το σοκετ κανει.

Παρολαυτα,ειδικα αφου προκειται για παλιο μηχανημα,βαλε στην ενοτητα των αγγελιων ζητησης ενα θεματακι,μπας και βρεις καμια στοκ με κανα 5ευρο.Αν το ελεγες πριν κανα 2βδομαδο θα σου χαριζα καμια απο δαυτες,αλλα δυστυχως πηγαν αλλου.

Ευχαριστω παιδες! Δυστιχος δεν μπορω να βρω ποδαρακια απο αλλη αντε να ψαχνεις τωρα....:shout: αφου κανει αυτη που σας εδειηα τοτε θα την παραγκιλω. Α! Ο επεξεργαστης ειναι Celeron στα 2.2 ghz! Μολις ερθει η ψυκτρα και την βαλω θα σας πω...

και μια εροτισουλα ακωμα... αν εχω καλες θερμοκρασιες μπορουμε να κανουμε overclocking?

Mπορεις να κανεις μεχρι ενα σημειο oc αλλα μην νομιζεις οτι θα καταλαβεις/δεις καμια ουσιαστικη διαφορα.

ξερεις γτ ρωτισα? αναροτιομουν αν υπιρχε περιπτοση με το oc να σικοσει win7... λεω εγω τωρα ΜΗΠΩΣ μην με κραξετε... :hm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.