swatoner Μάρτιος 11, 2012 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Season 2 Update 4 - Οδεύοντας προς το τέρμα Ξύπνησα σήμερα και είδα έξω ήρεμο καιρό. Δεν φύσαγε (γιατί εδώ δυστυχώς το απόγευμα έχει αρκετό αέρα) και άρπαξα την ευκαιρία να βάψω επιτέλους το case. Περνάμε αστάρι και το 1ο χέρι με μαύρο σατινέ γενικής χρήσης, όσο γίνεται καλής ποιότητας. Βρήκα πολύ καλή ποιότητα spray και δεν ήταν κόσμος. Έκανε φοβερό άπλωμα και πολύ φτηνό κιόλλας. Δεύτερο χέρι με spray υψηλής θερμοκρασίας. Εδώ είχα λίγα προβλήματα. Δεν απλώνεται τόσο καλά. Άλλαξα και κεφαλί αλλά πολύ πηχτό το χρώμα και μου έσταξε σε 2-3 σημεία αλλά δε περίμενα και θαύματα. Αφού στέγνωσε άρχισα και το δέσιμο σιγά σιγά. Και το πρώτο leak test Περιμένω να πάρω και το νέο τροφοδοτικό αύριο αφού κάνω και όλο το βράδυ leak test, έχω βάλει μόνο την αντλία και τους ανεμιστήρες να δουλέψουν. Τροφοδοτικό εκτός. Ρεύμα σε κανένα άλλο εξάρτημα στον υπολογιστή, μην έχουμε και καμία τραγωδία βραδυάτικα. To be continued soon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 11, 2012 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Για να σου τρέξει σημαίνει ότι ψέκαζες από κοντά Πάντως ειλικρινά σε τέτοιο κουτί, το θεωρώ κρίμα να το βάψεις με σπρέι. Δεν ξέρω οικονομικά πως είσαι, αλλά μια ηλεκτροστατική έστω και αν χρειαζόταν να περιμένω 2-3 μήνες για να μαζέψω φράγκα, θα του την έριχνα γιατί το αξίζει. Βέβαια γνώμη λέω, χωρίς να ξέρω πράγματα και καταστάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 11, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Karmen η βαφή έκατσε πολύ καλά. Το περίμενα πολύ χειρότερο και πολύ εαίσθητο αλλά έμεινα άφωνος. Βέβαια έχω κάνει λάθη αλλά με τη φωτογραφική μου γνώση δε φαίνεται ούτε το ωραίο ούτε τα λάθη που έχω κάνει.Ηλεκτροστατική θα βγεί ακριβά. Εξωτερικά προσωρινά θα περάσω αν καταφέρω βινύλιο αλλά δε το βλέπω να βγαίνει όπως θέλω άρα προτίμησα να ρισκάρω και να στείλω τα πλαστικά για βάψιμο (που και αυτά θα βγούν ακριβά, γιατί έχουν χρώμα μέσα στο πλαστικό).Και επίσης οικονομικά έφαγα γερό χαστούκι που για να στείλω για βάψιμο θα περάσουν 6+ μήνες στην καλύτερη.Έσταξε γιατί ήταν μάπα η κεφαλή απο το spray και όταν ξεκίναγες την βαφή πέταγε μεγάλες και πολλές σταγόνες. Στέγνωσε όμως και φύγανε τα περισσότερα εκτός απο πίσω που φαίνεται κιόλλας. Ελπίζω αύριο να βρώ χρόνο και αρκετό φως για να δείξω πως πραγματικά βγήκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάρτιος 11, 2012 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο αλλά είναι σχετικό με βαφή.Άμα το πας το Case σε ένα φανοποιειο για όλο τα Case πόσα λεφτά θα σου πάρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 11, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Ανάλογα το case.Εμένα για βαφή όπως το υπολόγισα χονδρικά θα μου πήγαινε 120 με 150€ μέσα έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάρτιος 26, 2012 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 [MENTION=10170]swatoner[/MENTION] Τα σέβη μου! :thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 26, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Ελπίζω να βρώ λίγο χρόνο να ανεβάσω updates. Φωτός δεν έχω επι της δουλειάς γιατί γίνονται κατα κόρον βράδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 24, 2012 Author #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Mpriki v4Under Construction Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Απρίλιος 24, 2012 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Thermastra v4 Under Construction fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 24, 2012 Author #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 χααχαχαχα sandy θα μπεί όχι ivy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElGreco Απρίλιος 29, 2012 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Εχουμε κανενα νεο? Εχω το cosmos pure κ περιμενω να δω που θα καταληξεις να παρω ιδεες Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 29, 2012 Author #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Το σπάω το project ξεκινάω καινουργιο με lian li. Επειδή για να απλώσω το βινύλιο στα πλαστικά που έχουν καμπύλες χρειάζεται δύο άτομα δεν κατάφερα ποτέ να το ολοκληρώσω. Αλλά για να πάρεις μια ιδέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElGreco Απρίλιος 29, 2012 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Το σπάω το project ξεκινάω καινουργιο με lian li.Επειδή για να απλώσω το βινύλιο στα πλαστικά που έχουν καμπύλες χρειάζεται δύο άτομα δεν κατάφερα ποτέ να το ολοκληρώσω. Αλλά για να πάρεις μια ιδέα. ... Οχι ρε συ, κριμα υστερα απο τοση δουλεια check pm σε 2 λεπτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Απρίλιος 29, 2012 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Ναι αφου εσυ εισαι ικανοποιημενος τα αλλα ειναι περιττα..Οταν αρχισει να ξεφλουδιζει τοτε μονο και αν εχεις την οικονομικη ευχέρεια να την κανεις την ηλεκτροστατικη,την κανεις..Αλλα παντως ωραια δουλεια εκανες..Ειδικα στο εσωτερικο(κοψιμο-ραψιμο) !!!:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.