Jump to content

Project Log: Mpriki on Water.

swatoner

Recommended Posts

Season 2 Update 4 - Οδεύοντας προς το τέρμα

Ξύπνησα σήμερα και είδα έξω ήρεμο καιρό. Δεν φύσαγε (γιατί εδώ δυστυχώς το απόγευμα έχει αρκετό αέρα) και άρπαξα την ευκαιρία να βάψω επιτέλους το case.

Περνάμε αστάρι και το 1ο χέρι με μαύρο σατινέ γενικής χρήσης, όσο γίνεται καλής ποιότητας. Βρήκα πολύ καλή ποιότητα spray και δεν ήταν κόσμος. Έκανε φοβερό άπλωμα και πολύ φτηνό κιόλλας.

IMGP1927.jpg

Δεύτερο χέρι με spray υψηλής θερμοκρασίας. Εδώ είχα λίγα προβλήματα. Δεν απλώνεται τόσο καλά. Άλλαξα και κεφαλί αλλά πολύ πηχτό το χρώμα και μου έσταξε σε 2-3 σημεία αλλά δε περίμενα και θαύματα.

IMGP1928.jpg

IMGP1929.jpg

IMGP1930.jpg

Αφού στέγνωσε άρχισα και το δέσιμο σιγά σιγά. Και το πρώτο leak test

IMGP1931.jpg

IMGP1932.jpg

IMGP1933.jpg

IMGP1935.jpg

IMGP1934.jpg

Περιμένω να πάρω και το νέο τροφοδοτικό αύριο αφού κάνω και όλο το βράδυ leak test, έχω βάλει μόνο την αντλία και τους ανεμιστήρες να δουλέψουν. Τροφοδοτικό εκτός. Ρεύμα σε κανένα άλλο εξάρτημα στον υπολογιστή, μην έχουμε και καμία τραγωδία βραδυάτικα.

To be continued soon...

Για να σου τρέξει σημαίνει ότι ψέκαζες από κοντά :)

Πάντως ειλικρινά σε τέτοιο κουτί, το θεωρώ κρίμα να το βάψεις με σπρέι. Δεν ξέρω οικονομικά πως είσαι, αλλά μια ηλεκτροστατική έστω και αν χρειαζόταν να περιμένω 2-3 μήνες για να μαζέψω φράγκα, θα του την έριχνα γιατί το αξίζει.

Βέβαια γνώμη λέω, χωρίς να ξέρω πράγματα και καταστάσεις :T:

Karmen η βαφή έκατσε πολύ καλά. Το περίμενα πολύ χειρότερο και πολύ εαίσθητο αλλά έμεινα άφωνος. Βέβαια έχω κάνει λάθη αλλά με τη φωτογραφική μου γνώση δε φαίνεται ούτε το ωραίο ούτε τα λάθη που έχω κάνει.

Ηλεκτροστατική θα βγεί ακριβά. Εξωτερικά προσωρινά θα περάσω αν καταφέρω βινύλιο αλλά δε το βλέπω να βγαίνει όπως θέλω άρα προτίμησα να ρισκάρω και να στείλω τα πλαστικά για βάψιμο (που και αυτά θα βγούν ακριβά, γιατί έχουν χρώμα μέσα στο πλαστικό).

Και επίσης οικονομικά έφαγα γερό χαστούκι που για να στείλω για βάψιμο θα περάσουν 6+ μήνες στην καλύτερη.

Έσταξε γιατί ήταν μάπα η κεφαλή απο το spray και όταν ξεκίναγες την βαφή πέταγε μεγάλες και πολλές σταγόνες. Στέγνωσε όμως και φύγανε τα περισσότερα εκτός απο πίσω που φαίνεται κιόλλας. Ελπίζω αύριο να βρώ χρόνο και αρκετό φως για να δείξω πως πραγματικά βγήκε.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Το σπάω το project ξεκινάω καινουργιο με lian li.

Επειδή για να απλώσω το βινύλιο στα πλαστικά που έχουν καμπύλες χρειάζεται δύο άτομα δεν κατάφερα ποτέ να το ολοκληρώσω.

Αλλά για να πάρεις μια ιδέα.

IMGP1956.jpg

IMGP1959.jpg

Το σπάω το project ξεκινάω καινουργιο με lian li.

Επειδή για να απλώσω το βινύλιο στα πλαστικά που έχουν καμπύλες χρειάζεται δύο άτομα δεν κατάφερα ποτέ να το ολοκληρώσω.

Αλλά για να πάρεις μια ιδέα.

...

Οχι ρε συ, κριμα υστερα απο τοση δουλεια :(

check pm σε 2 λεπτα

Ναι αφου εσυ εισαι ικανοποιημενος τα αλλα ειναι περιττα..Οταν αρχισει να ξεφλουδιζει τοτε μονο και αν εχεις την οικονομικη ευχέρεια να την κανεις την ηλεκτροστατικη,την κανεις..Αλλα παντως ωραια δουλεια εκανες..Ειδικα στο εσωτερικο(κοψιμο-ραψιμο) !!!:clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.