swatoner Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2012 Season 1 Κάτοχος ενός cosmos rc 1000 που τόσα χρόνια ασχολούμαι μόνο με αέρα πήρα επιτέλους την απόφαση, τα χρήματα, τον χρόνο να στήσω νεράκι και να μάθω πως κλπ. Για να δούμε τι θα ψήξουμε; CPU: Intel i5 760 2.8Ghz (Ελπίζω να τον πάω στα 4) MOBO: MSI Big Bang Trinergy socket 1156 RAM: 4GB Kingston HyperX T1 CL8 VGA: Sapphire Ati 6870 1GB CASE: Cosmos RC 1000 Η ιδέα είναι να μπεί η CPU στο νερό για αρχή και σε κανα μήνα να μπεί και η κάρτα γραφικών αν μαζέψω τα λεφτά για το block. Επειδή όμως είμαι και λίγο κάφρος και μου αρέσει όταν αγοράζω κάτι να το κάνω μία και καλή. RAD: Black Ice GTX360 CPU BLOCK: D-tek fuzion V2 GPU BLOCK: EK Water Blocks EK-VGA Supreme HF - Acetal PUMP: Laing D5 Vario TANK: Koolance D5 cover, 120mm res body TUBE: 13/10mm blue UV FANS: 8x Noiseblocker NB-Blacksilent XL2 120mm + 2x Noiseblocker NB-BlackSilent Fan XE2 92mm + RAM COOLER: Corsair Dominator Airflow Fan 2 + Noiseblocker NB-BlacksilentFan XR2 60mm (Σιγά μην το άφηνα με τους δικούς του) FAN CONTROLLER: Zalman 6fan controller Επειδή έδωσα πολλά στα υπόλοιπα τρέναρα την αλλαγή ανεμιστήρων και θα χρησιμοποιήσει τα παλιά που έχω όπως και τον fan controller. Επίσης στο υπόγειο βρήκα UV λάμπες και sharkoon sound activator για cathcodes. Κάπου θα μπούνε και αυτά Ξεκίνησα να δώσω κάπου 150 ευρώ και τελικά κατέληξα να έχω δώσει τα διπλάσια απ` ότι σκόπευα και δεν έχω τελειώσει ακόμα . Εγώ φταίω και οι κακές επιρροές από την Καλλιθέα. (Σιγά μην έλειπε ο ακατονόμαστος από αυτήν την κατασκευή χαχαχα) Αφού τα περισσότερα εργαλεία μου χάθηκαν λόγο μετακόμισης και τα υπόλοιπα τα κράτησε ο πατέρας μου έπρεπε να βγώ για ψώνια. Dremel 3000 + 55 accessories + έξτρα δίσκοι κοπής Παχύμετρο Κατσαβίδια - Τρυπάνι - Βιδολόγος - Τρυπάνια (Ευτυχώς αυτά τα είχα ήδη και δε τα έχασα) Ταινία διπλής όψεως ισχυρής (για καθρέπτες μπάνιου) Γυαλόχαρτο 400 - 600 - 1000 Βίδες - Παξιμάδια - Ροδέλες Χαρτοταινία Μαρκαδοράκια Για να ξεκινήσουμε όμως. Έτσι ήταν με αέρα και με ελάχιστο cable managment Ξεκινώντας το λύσιμο. Κουτί από παπούτσια για καλώδια, κάρτες, ανεμιστήρες κλπ. Σακουλάκια για τις βίδες για να μη ψαχνόμαστε μετά ανάμεσα στο μπούγιο, βιδολόγος για τσακ μπαμ ξεβίδωμα (στην πιο αργή ταχύτητα), κατσαβίδι και blower για να καθαρίζουμε και την σκόνη παράλληλα. Και λίγο στριπτίζ. Το προηγούμενο βράδυ έκανα χαρτοκοπτική. Εκτύπωσα σχέδιο απο radiator 3x120, έκοψα, κόλλησα, μέτρησα για να ξέρουμε τι κόβουμε ρε παιδάκι μου. Αφού radiator grid δεν βρήκα στην Αθήνα άμεσα διαθέσιμο έπρεπε να κάνω λίγο παραπάνω μελέτη. Έφτιαξα δύο σχέδια. ένα για κόψικο και ένα με τρύπες για να ξέρω πως θα βιδωθεί και το ψυγείο με τους ανεμιστήρες. Να κάνουμε και λίγο cable managment επιβάλετε Ανοίγουμε και χώρο για να έχουμε πρόσβαση για να βγάλουμε και το block Ξεκίνησα κάνοντας μικρές τρύπες και στη συνέχεια Dremel ανα χείρας. Ήθελα να αποφύγω να αφαιρέσω όλο το πλέγμα απο το case για να έχω βάση για να βιδώσω το ψυγείο Είχαμε και απώλειες Για να δούμε πως κάθετε το ψυγείο πάνω. Να διορθώσω και τις μικρο διαφορές για το βίδωμα κλπ. Με τις βίδες είχα ένα θέμα. Είτε κοντές, είτε μακρυές. Ώρα για κόψιμο Βιδοκατάσταση Σχεδόν τελειώσαμε απο κοψίματα κλπ για εκείνη τη μέρα. Βράδυασε και ήταν η ώρα του μπέμπη να πέσει και για ύπνο. για να δούμε τι κάναμε; Καλούτσικο φαίνεται. Απολογισμός γιατί ήταν και το πρώτο κόψιμό μου case. Την πρώτη φορά που χρησιμοποιείς Dremel δεν είναι και τόσο εύκολο. Να βρείς πως και τι. Χάλασα 4 δισκάκια για να κόψω δύο κομμάτια στο κουτί και να τα ψιλό ισιώσω. Αφού βασανίστηκα σκέφτηκα να μη κάνω και άλλα. Θέλει εξοικείωση για να γίνει τέλειο. Στο 3ο case θα το κάνω με κλειστά μάτια. Τελικά την επόμενη μέρα συνέχισα και το dremel μου φάνηκε πολύ πιο εύκολο. Σύντομα update. Είμαι σχεδόν στα τελειώματα. PART 2 Ώρα να κουμπώσουμε, να μετρήσουμε σωλήνες, να κόψουμε κλπ. Να δούμε και πως φαίνεται και πιθανά προβλήματα. Το πρώτο test και ψιλοκαθάρισμα. Για να αρχίσουμε και την ολοκλήρωση, το cable managment κλπ. Και όπως φαίνεται έχω πρόβλημα Ωραία τα καλώδια πίσω αλλά το καπάκι δε κλείνει. Άμα κόψω στην καμπύλη θα φαίνεται από μπροστά η τρύπα. Καμιά ιδέα;;; Σε γενικές γραμμές δεν βγήκε κακό. Μικρολεπτομέρειες θέλει εμφανισιακά. Αυτοκόλητο μαύρο είτε μπλε στα μέρη που έχει κόκκινο η κάρτα γραφικών. Λίγο να παίξω με το που θα μπούν οι λάμπες. Και βραδυνή λήψη. Οι λάμπες της revoltec πολύ έντονες ρε παιδί μου. Καλύπτουν ακόμα και τις λευκές της sharkoon. Χάνονται οι μικρές λάμπες. Season 2 Αφού μετά απο 1 μήνα μάζεψα πάλι λεφτά, όρεξη, χρόνο ήρθε η ώρα για το 2ο update στο pc. Ξεκίνησα με το Ram Cooler. Αλλάχτηκαν οι ανεμιστήρες με 2 μικρά 60mm της noiseblocker. Βέβαια είναι λίγο πιο φαρδυά έτσι αναγκαστικά αλλαχτήκαν οι βίδες σε πιο μακρυές και τα πλαϊνά κενά καλυφτήκαν με μαύρο βινύλιο αυτοκόλλητο. Επειδή οι Ram μου έχουν λίγο πιο ψηλές ψύκτρες απο της Corsair γυρίστηκε Up side down και έπαιξα με ροδέλες για να αλλάξω λίγο τις αποστάσεις. Επίσης δεν ήθελα να κόψω τα καλώδια των ανεμιστήρων, έτσι ξήλωσα το sleeved και τα έκρυψα το υπόλοιπο καλώδιο μέσα στο αλουμίνιο της Dominator Fan. Μέσα στις ημέρες θα ξαναλυθεί να φτιάξω μικρές ατέλιες. Επίσης αγοράστηκε λευκό αυτοκόλητο βινύλιο και καλύφτηκαν προσωρινά τα μεγαλύτερα κομμάτια του κουτιού. Κόστος 7 ευρώ το βινύλιο για 610mmx2000mm με τα μεταφορικά. Με σύμφερε να δοκιμάσω γιατί η βαφή κοστίζει χ10. Αν κάτσει καλά και στα υπόλοιπα πλαστικά θα μείνει προσωρινά έτσι και αργότερα θα πάνε για βαφή όλα τα πλαστικά. Ξεκίνησα να sleevaro το extension του 24pin τροφοδοσίας της μητρικής αλλά βρέθηκα σε τοίχος. Δε μπορώ με τίποτα να βγάλω τα καλώδια. Περνάω τις μύτες απο το εργαλείο της Phobya στα πλαϊνά στο συρματάκι αλλά όσο και να τραβάω και να σπρώχνω παράλληλα, το καλώδιο δε ξεκουμπώνει. Δώστε μια βοήθεια γιατί θα σκάσω. ΥΣ. Ευχαριστώ πολύ τον Κοπρίτη για την υπομονή του, τον χρόνο του και τις γνώσεις του. Είναι απίστευτος αλλά και κακή επιρροή χαχαχαχα. Το κακό με αυτό το παιδί είναι οτι δε πολύ συμπαθεί το case μου. Παραμένει stacker fan ακόμα και τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Ωραίος Για να βγουν τα Pins. Δεν βάζεις απλά το εργαλείο στο πιν και τραβάς. Πρώτα βάζεις το εργαλείο μέχρι να πάει τέρμα. Μετά σπρώχνεις το καλώδιο προς την μεριά του εργαλείου (θα το βγάλει λίγο έξω) Τέλος ξανασπρώχνεις το εργαλείο μέχρι να ακούσεις κλικ Τότε τραβάς edit: Για τα καλώδια. Το 24πινο σου κάνει τη ζημιά πίσω. Βγάλε το Sleeve Που έχει και άπλωσε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 2, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Karmen το πλαϊνό το έφτιαξα. Έβγαλα το sleeve και το άπλωσα αλλά πάλι είχα πρόβλημα. Τελικά ξεκόλλησα την ηχομόνωση απο το δεξί καπάκι και μπήκε με άνεση. Θα δοκιμάσω για το 24pin και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ.EDIT: Δε καταφερνω τίποταααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 2, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Ποιο εργαλείο έχεις;edit: Εννοούσα να κάνεις αυτό εδώ έτσι;http://imgz.whackz.com/images/guide.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 2, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Το sleeving ματαιώνεται. Κατάφερα 1 και χάλασα 5 επαφές. 1 εμεινε και μόνιμα μέσα. Φοβάμαι οτι φταίει το εργαλείο μου. Πάλι καλα είναι extensionSent from my LG-P990 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 2, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Βγαίνει με λεπτό κατσαβίδι. Το βάζεις τέρμα αριστερά, ανάμεσα σε πλαστικό και Pin και κοπανάς μία. Μετά το ίδιο απο την άλλη πλευρά και στο τέλος στη μέση. Ετσι βγαίνει έξω. Για να ξανακάνεις την επαφή θες πρέσα.Αν το εργαλείο σου είναι αυτόeworld.com.gr Ο κόσμος της ΠληροφορικήςΕίναι ψιλομάπα. Κάνει για molex αλλά για 24πιν, 8πιν, 6πιν δεν... Θα σε παιδέψει πάρα πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 2, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Μάπα το καρπούζι. Μου έρχεται να το πετάξω απο το παράθυρο.Θα αγοράσω έτοιμο exten και αλλη φορα απο nilsSent from my LG-P990 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 5, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 1st UPDATE : Κόψε - μέτρα ζητώ συγνώμη για τις χάλια φωτογραφίες. Τις έβγαλα χτες το βράδυ με το κινητό. Θα ξαναβγάλω σήμερα με σωστό φωτισμό. Κυριακή πρώϊ είχε και ωραία μέρα (το lab μου είναι το μπαλκόνι κιόλλας, άρα ο καιρός παίζει μέγα ρόλο) ξεκίνησα δουλειά πάλι. Ξεκίνησα με το να μεγαλώσω τις τρύπες στο κουτί Άνοιξα και τρύπα για την 8pin τροφοδοσία, μεγάλωσα ελάχιστα την τρύπα για το 24pin και τα sata καλώδια. Μέτρησα και άνοιξα και 2 τρύπες για 92mm ανεμιστήρες μπροστά απο τους δίσκους. Το κακό με αυτό το case είναι οτι έχει 1 fan για intake ενώ έχει 3 ανεμιστήρες για έξοδο. Με τις μετατροπές μου οι ανεμιστήρες που διώχνουν τον αέρα γίναν 4(+3) έτσι πρέπει να βάλω και άλλον αέρα μέσα συν να ψύξω και τους δίσκους. Αρχικά σκέφτηκα να βάλω fillport για το κύκλωμα στο μπροστά πάνω cover. Αλλά το fillport είναι αρκετά μεγάλο και δε θα έβγαινε ωραίο. Ήμουν μετά στην σκέψη να το εγκαταλείψω το fillport αλλά καθώς έκοβα για τους ανεμιστήρες πήρα θεία επιφώτηση και σκέφτηκα να το κάνω κρυφό. Άνοιξα και πάνω τρύπα αλλά όποιος νύχτα περπατεί.... το λάθος έγινε. Έκανα μεγαλύτερη τρύπα απ' ότι πρέπει και πρέπει να βρώ ροδέλα για να κάτσει. Άντε να δούμε που θα βρούμε εδώ στα δυτικά. (Φωτό δεν έβγαλα, το ξέχασα) Το μεσημεράκι που δεν μπορούσα να κόψω λόγο κοινής ησυχίας. Ασχολήθηκα με τα αθόρυβα σκέλη του project. Πρώτα σας χρωστάω φωτογραφία απο την ψύκτρα των μνημών. Δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος και μάλλον θα λυθεί πάλι. Θα κοπούν τα καλώδια απο τους ανεμιστήρες και θα ενωθούν μεταξύ τους. Και θα δεθεί πάλι με μαύρο ματ αυτοκόλλητο βινύλιο. Στη συνέχεια ασχολήθηκα με το (πρώτο μου) sleeving στα καλώδια του front panel Θέλει οπωσδήποτε θερμοπίστολο ή πιστολάκι. Με αναπτήρα μαυρίζουν τα θερμοσυστελώμενα και γίνονται χάλια μαύρα. Άσε που χαλάει και το sleeve καλώδιο με τον αναπτήρα. Άλλαξα και το sata του esata στο front panel και έβαλα uv blue. Σε κάθε project της Karmen όλο λέει για π αλουμινίου για τις λάμπες. εεε εγώ έφτιαξα π χαρτονιού για τα cathcode. Το οποίο θα καλυφτεί και αυτό με μαύρο βινύλλιο. Άντε να βρώ π αλουμινίου. Απο το να ψάξω να βρώ ποιος κόβει αλουμίνιο έφτιαξα με χαρτόνι μόνος μου. Στο επόμενο project ίσως ασχοληθώ. Κούμπωσα και τo gpu block Έβαλα και τα ψυκτράκια στις μνήμες και τα κόλλησα με Arctic-Cooling thermal glue G-1 αλλά περάσαν 8+ώρες και βλέπω οτι ακόμα κουνιέται αριστερά δεξιά αν τα κουνήσω. Βέβαια αν γυρίσω την κάρτα ανάποδα δεν πέφτει κανένα. (Μήπως ξέχασα τίποτα στην κάρτα Και για τέλος βίδωσα τους ανεμιστήρες και τα ρακόρ στο ψυγείο Κια μια βοήθεια. Πήρα αυτόν τον διακόπτη. Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Vandalismustaster 16mm Aluminium schwarz, wei Ring beleuchtet 5pin Phobya Vandalismustaster 16mm Aluminium schwarz, wei Ring beleuchtet 5pin 71061 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=6uc7VH4yGtI&feature=player_embedded]Front-Blende Projekt - 5-Pin Taster L[/ame] Για να τον βάλω για τα cathcodes μου. Θέλω να πατάω τον διακόπτη, να μου ανάβει τις λάμπες και να ανάβει το led φωτάκι που έχει ο διακόπτης. Όταν ξαναπατάω να σβήνουν οι λάμπες αλλά και το led του διακόπτη. Εγώ θα κόψω το καλώδιο της τάσης απο το molex προς την λάμπα και θα δημιουργήσω δύο άκρα το καλώδιο(+) και το καλώδιο(-). Διορθώστε με αν κάνω λάθος... Θα συνδέσω το καλώδιο(+) στο NC1 του διακόπτη και μετά γεφύρωμα C1 με το +LED. Και το καλώδιο(-) στο ΝΟ1. ΥΣ: Ο καιρός μου τα χαλάει και με βλέπω να παγώνω το project μέχρι να ξαναφτιάξει ο καιρός. Που θα βάψω αν βρέχει και φυσάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Μάρτιος 5, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Ωραία δουλειά! Μπράβο. Να σε ρωτήσω,Τα usb,τα hdd led,led power,γενικά τα καλώδια με το front panel, τέτοιο έχουν μέσα?? Crimpkontakt f Αυτό που είναι και για ανεμιστήρες?? Ή άλλο..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 5, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Πέρασα πάνω απο το βύσμα το sleeve και το θερμοσυστελόμενο. Αφού πέρναγε δεν βρήκα χρήσιμο να το λύσω για να το φτιάξω, έτσι δε γνωρίζω να σου πώ. Αλλά νομίζω ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Μάρτιος 5, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Ok thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάρτιος 6, 2012 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 Πολύ ωραίο, συνέχισε. Κάτι που δεν μαρέσει, είναι εκεί που έκοψες ένα κομμάτι στο πάνω μέρος του κουτιού για να μπει το ψυγείο,έπρεπε να το συνεχίσεις και να κόψεις όλες τις κυψέλες, δεν σου προσφέρει τίποτα,παρα μονο θόρυβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 6, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 Πολύ ωραίο, συνέχισε.Κάτι που δεν μαρέσει, είναι εκεί που έκοψες ένα κομμάτι στο πάνω μέρος του κουτιού για να μπει το ψυγείο,έπρεπε να το συνεχίσεις και να κόψεις όλες τις κυψέλες, δεν σου προσφέρει τίποτα,παρα μονο θόρυβο Θα πρέπει να αγοράσω βάση για το ψυγείο αλλιώς. Έτσι κρατάω κάπως το ψυγείο. Θόρυβο δεν κάνει καθόλου. Στις πρώτες δοκιμές δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Θα το μετρήσω βέβαια και στο τέλος για να δούμε τι ακριβώς κάνει. Πάντως είμαι στα 35db μέσα στο δωμάτιο με το pc. Περισσότερο θόρυβο κάνει η αντλία παρά οι ανεμιστήρες. Και οι akasha που είχα πριν κ δεν ήταν κ τελείως αθόρυβοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάρτιος 6, 2012 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 το σημείο που είναι οι κυψέλες είπα όχι εκεί που βιδώνει το ψυγείο στο case Τέλος πάντων Πιστεύω να έχεις βάλει κάτι αφρώδες στο κάτω μέρος της αντλίας που βίδωσες έστω να γλιτώσεις τους πολλούς κραδασμούς .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 6, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 το σημείο που είναι οι κυψέλες είπα όχι εκεί που βιδώνει το ψυγείο στο case Τέλος πάντων Πιστεύω να έχεις βάλει κάτι αφρώδες στο κάτω μέρος της αντλίας που βίδωσες έστω να γλιτώσεις τους πολλούς κραδασμούς .. Είναι κάτι που το σκεφτόμουν χτες. Θα κόψω απο το κομμάτι ηχομόνωσης απο το δεξί καπάκι και θα το κολήσω με 2πλής όψης. Ευχαριστώ για την ιδέα βέβαια. Και πιθανόν να το κόψω τελείως το πάνω. Ακόμα δεν έχω ξεκινήσει το βάψιμο εσωτερικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάρτιος 6, 2012 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 Φυσικά πριν το βάψεις θα κανεις πρώτα όλα σου τα κοψίματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 6, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 Ένα μικρό update και αρκετά πιο σωστές φωτογραφίες, γιατί οι προηγούμενες γίναν με το κινητό και 0 φωτισμό. Παραμένει βέβαια οτι δεν έχω καλή ψηφιακή αλλά ούτε και σωστό φωτισμό. Πρώτα απ' όλα ξεκινάμε με καλύτερες φωτογραφίες απο τον 1ο update Mpriki on Water Season 2 Update 1 Το π της karmen Mpriki on Water Season 2 Update 2 Για τον φίλο jason για να μου πεί και την γνώμη του. Το έχω σημαδέψει όπως θεωρώ οτι μπορώ να το κόψω για να φύγουν οι σίτες και να μη χάσω την στιβαρότητα του case για να βιδώσω το ψυγείο. Απλά σκέφτομαι οτι αμα κόψω και την σίτα κατα πόσο θα αντέχει με άνεση το ψυγείο γεμάτο νερό και τους 6 ανεμιστήρες. Δε μου άρεσε η ψύκτρα των ram. Δεν είχα κόψει και τα καλώδια των ανεμιστήρων ώστε να τα ενώσω σε ένα άρα ξεκινήσαμε πάλι εργασίες. Εδώ φαίνεται και το κενό που δημιουργούν οι ανεμιστήρες. Δε ξέρω αν φαίνεται πιο ωραίο με βινύλιο είτε χωρίς. Το cpu block με βινύλιο να μη φαίνεται το D-tek. Αλλαχτήκαν οι βίδες των fan του ψυγείου και έβαλα και ροδέλες. Ακόμα ψάχνω μαύρες βίδες m3 σε ότι μήκος θέλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 9, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 Mpriki on Water Season 2 Update 3 Επειδή Κυριακή αν το επιτρέψει ο καιρός θα προχωρήσε σε βάψιμο του case έπρεπε να κάνω μια πρόβα και να δω για τυχόν αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στα ρακόρ, σωλήνες είτε πιθανόν τρύπες και κοψήματα. Δε θα βαφτεί και με ηλεκτροστατική άρα δε μας παίρνεις για αλλαγές μετά ούτε για δοκιμές. Άρα τώρα πρόβα, βάψιμο και απλά κουμπώνουμε. Πρώτη πρόβα με το μονό ψυγείο πάνω. Ο επεξεργαστής πρέπει να νιώθει λίγο πιεστικά, και να θέλει να ψεφύγει είναι περικυκλωμένος. Δεύτερη πρόβα με το ψυγείο κάτω και με push & pull ανεμιστήρες πάνω του στις 1500rpm Και με τον ανεμιστήρα πίσω και τις λάμπες για να δούμε που θα μπούνε Αλλά και με το μελλοντικό κάλλυμα του τροφοδοτικού το οποίο θα καλύψω με μαύρο βινύλιο Όπως θα δείτε έβαλα ηχομονωτικό υλικό στη βάση της αντλίας που δένει με το κουτί και κάλυψα το νικελ κάτω καπάκι της αντλίας με μαύρο αυτοκόλητο ψιλο πρόχειρα. Άντε και σύντομα βάψιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 9, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 Mpriki on Water Season 2 Update 3 Βοήθειά μας... χαχαχαχαχαχαχα Τέλεια έκατσε η φωτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάρτιος 9, 2012 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 Το μπρίκι ξαναένιωσε.Ωραία δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.