blade_pan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2012 Παιδιά ψάχνω έναν αποκωδικοποιητή που να δέχεται την κάρτα nova, να έχει hdmi και να είναι γρήγορος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Μάρτιος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Οι καινουργιες καρτες της νοβας παντρευονται ΜΟΝΟ με τους δεκτες που δινουν μαζι. Αρα αν δεν σου κανει καποιος απο αυτους που εχουν, απλα δεν βλεπεις νοβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 2, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 έχω παλια κάρτα και αποκωδικοποιητή. Είναι o panasat 3001. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Μάρτιος 2, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Μα πλέον δεν δίνει σκέτες κάρτες, άρα θα εννοεί ότι έχει κάρτα σκέτη και θέλει αποκωδικοποιητή.Εγώ πχ έχω τον mvision 300, ο οποίος δέχεται τις κάρτες nova αλλά έχει θέμα με τις αναβαθμίσεις των καρτών.Έτσι πήρα και ένα irdeto cam και βλέπω μια χαρά.έχω παλια κάρτα και αποκωδικοποιητή. Είναι o panasat 3001.αν είναι panasat που δίνει η Nova πολύ πιθανό να έχει παντρέψει με την κάρτα σου, οπότε μάλλον πρέπει να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις να δεις αν παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 2, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Σίγουρα δεν την έχει παντρεψει γιατί πάω την κάρτα στο εξοχικό που έχω άλλον αποκωδικοποιητή.τι είναι το irdeto cam?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Μάρτιος 2, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 τι είναι το irdeto cam??IRDETO module cam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.