Jump to content

Περί 2500+ και 3200+

planetman

Recommended Posts

Rommel.Gr, πάντως αν είσαι σταθερός στα 2615MHz με αέρα, τότε όντως είναι πολύ καλό το κομμάτι σου. Δεν μας είπες με τί τάση είσαι εκεί;

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Rommel.Gr κατι δεν παει καλα ... για παρε ενα πολυμετρο και μετρα την ταση να εισαι σιγουρος..

1,65--->24χχ

1,8----->26χχ

λιγο περιεργο μου φαινετε...

οχι ελπις ετσι ειναι.για να ανεβεις πανω απο τα 2400 με desktop κομματι πρεπει να "ακουει" στην ταση αλλιως επεσες σε μαπα κομματι....και εγω με 1.85 αγγιξα τα 2600. αλοι δινουν 2 volt για να δουν 2700.....δεν ειναι γραμμικη η αυξηση του fsb με την ταση μην το κρινεις με αναλογικη κλιμακα.καμια σχεση.....εχει μπανανοειδη κλιση η καμπυλη τασης-fsb που λεει και ενας φιλος...λολ:hehe:

Αρχική απάντηση από naz [19-07-2004 23:27]

οχι ελπις ετσι ειναι.για να ανεβεις πανω απο τα 2400 με desktop κομματι πρεπει να "ακουει" στην ταση αλλιως επεσες σε μαπα κομματι....και εγω με 1.85 αγγιξα τα 2600. αλοι δινουν 2 volt για να δουν 2700.....δεν ειναι γραμμικη η αυξηση του fsb με την ταση μην το κρινεις με αναλογικη κλιμακα.καμια σχεση.....εχει μπανανοειδη κλιση η καμπυλη τασης-fsb που λεει και ενας φιλος...λολ:hehe:

Μηπως αυτος ο φιλος ειναι ο Sean:clap:

2615 με 1.85vcore:banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.