Bulletproof Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2012 Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε εαν μπορείτε την γνώμη σας για αλλαγή ψύχτραςΈχω μια motherboard supermicro x8dtl-if με cpu intel xeon e5504 αλλά η ψύχτρα μεν τον κρατάει σε αρκετά χαμηλέςθερμοκρασίες αλλα κάνει πολύ θόρυβο και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια διότι δν έχω ιδέα απο ψύχτρες και coolingγενικότεραΕυχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Μάρτιος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Κοίτα εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulletproof Μάρτιος 2, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Μάρτιος 2, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιαΦθηνή: Xigmatek Loki SD963 H.D.T. CPU CoolerΑκριβή: Akasa Venom Voodoo CPU CoolerΣε περίπτωση που θες να ρυθμίζεις και manual τιςστροφές των φουρφουριών από hardware, χτυπάς ένα από τα παρακάτω δύο και είσαι comple:Noiseblocker NB-Speedcontrol PCI Fan ControllerVoltStorm 3pin Fan Controller Potentiometer Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaster Μάρτιος 31, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2012 Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε εαν μπορείτε την γνώμη σας για αλλαγή ψύχτραςΈχω μια motherboard supermicro x8dtl-if με cpu intel xeon e5504 αλλά η ψύχτρα μεν τον κρατάει σε αρκετά χαμηλέςθερμοκρασίες αλλα κάνει πολύ θόρυβο και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια διότι δν έχω ιδέα απο ψύχτρες και coolingγενικότεραΕυχαριστώΦίλε μου εγώ σήμερα πήρα την CoolerMaster 612s CoolerMaster Hyper 612S CPU Cooler (RR-H612-13FK-R1) - Case Fans - plaisio.gr Είναι πραγματικά τούμπανο.Δεν περίμενα να είναι τόσο μεγάλη από κοντά.Αθόρυβη και απ'ότι είδα σε θερμοκρασία σήμερα την ώρα που έπαιζα μέρα με την νύχτα με την προηγούμενη που έιχα.Δεν ξέρω σε τί λεφτά ψάχνεις φυσικά.Βρήκες κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Απρίλιος 1, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Καλημέρα. Εφόσον λες xeon δεν σε ενδιαφέρει το o/c οπότε θα σου πρότεινα αυτήν: CoolerMaster Vortex Plus CPU Cooler (RR-VTPS-28PK-R1) - Case Fans - plaisio.grΔεν είναι ογκώδης αλλά κάνει άψογη δουλειά (τουλάχιστον σε στοκ συχνότητες) και είναι σχετικά αθόρυβη ακόμα και όταν δουλεύει στο τέρμα. Ενδεικτικά κέρδισα 7 βαθμούς σε idle και 30 σε full load (με intel burn test very high). Σε οποιοδήποτε καθηεμερινό load δεν ανεβάζει πάνω από 42-43 βαθμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulletproof Απρίλιος 1, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ήταν πολύ χρήσιμη και μάλλον ο φιλος Trexx έχει δίκιο αυτη θα ήταν η ιδανικότερη λύση ευχαριστώ πολύ όλους σας και πάλι για το ενδιαφέρον!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Απρίλιος 1, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ήταν πολύ χρήσιμη και μάλλον ο φιλος Trexx έχει δίκιο αυτη θα ήταν η ιδανικότερη λύση ευχαριστώ πολύ όλους σας και πάλι για το ενδιαφέρον!! Χρειάζεσαι ψύκτρα με μεγάλο ανεμιστήρα ! Το καλύτερο με έναν 120άρη ρυθμιζόμενων στροφών ! Φτηνή (24€) και καλή ψήκτρα είναι η παρακάτω η οποία και τα heatpipes της έχει και τον μεγάλο ανεμιστήρα της = χαμηλές στροφές !!: DEEPCOOL ICE WIND FS DEEPCOOL ICE WIND FS - - E-SHOP.GR Αν επιμένεις σε ψύκτρα χαμηλού προφίλ κοίτα την παρακάτω: Scythe Big Shuriken http://www.skroutz.gr/s/417217/Scythe-Big-Shuriken.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Απρίλιος 2, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2012 Με 120αρη ανεμιστήρα υπάρχει και αυτή αλλά ανεβαίνει το κόστος: CoolerMaster GeminII SF524 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.