Jump to content

cpu cooler

Bulletproof

Recommended Posts

Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε εαν μπορείτε την γνώμη σας για αλλαγή ψύχτρας

Έχω μια motherboard supermicro x8dtl-if με cpu intel xeon e5504 αλλά η ψύχτρα μεν τον κρατάει σε αρκετά χαμηλές

θερμοκρασίες αλλα κάνει πολύ θόρυβο και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια διότι δν έχω ιδέα απο ψύχτρες και cooling

γενικότερα

Ευχαριστώ

θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια

Φθηνή: Xigmatek Loki SD963 H.D.T. CPU Cooler

Ακριβή: Akasa Venom Voodoo CPU Cooler

Σε περίπτωση που θες να ρυθμίζεις και manual τις

στροφές των φουρφουριών από hardware, χτυπάς

ένα από τα παρακάτω δύο και είσαι comple:

Noiseblocker NB-Speedcontrol PCI Fan Controller

VoltStorm 3pin Fan Controller Potentiometer

• 5 weeks later...
Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε εαν μπορείτε την γνώμη σας για αλλαγή ψύχτρας

Έχω μια motherboard supermicro x8dtl-if με cpu intel xeon e5504 αλλά η ψύχτρα μεν τον κρατάει σε αρκετά χαμηλές

θερμοκρασίες αλλα κάνει πολύ θόρυβο και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια διότι δν έχω ιδέα απο ψύχτρες και cooling

γενικότερα

Ευχαριστώ

Φίλε μου εγώ σήμερα πήρα την CoolerMaster 612s CoolerMaster Hyper 612S CPU Cooler (RR-H612-13FK-R1) - Case Fans - plaisio.gr Είναι πραγματικά τούμπανο.Δεν περίμενα να είναι τόσο μεγάλη από κοντά.Αθόρυβη και απ'ότι είδα σε θερμοκρασία σήμερα την ώρα που έπαιζα μέρα με την νύχτα με την προηγούμενη που έιχα.Δεν ξέρω σε τί λεφτά ψάχνεις φυσικά.Βρήκες κάτι;

Καλημέρα. Εφόσον λες xeon δεν σε ενδιαφέρει το o/c οπότε θα σου πρότεινα αυτήν: CoolerMaster Vortex Plus CPU Cooler (RR-VTPS-28PK-R1) - Case Fans - plaisio.gr

Δεν είναι ογκώδης αλλά κάνει άψογη δουλειά (τουλάχιστον σε στοκ συχνότητες) και είναι σχετικά αθόρυβη ακόμα και όταν δουλεύει στο τέρμα. Ενδεικτικά κέρδισα 7 βαθμούς σε idle και 30 σε full load (με intel burn test very high). Σε οποιοδήποτε καθηεμερινό load δεν ανεβάζει πάνω από 42-43 βαθμούς.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ήταν πολύ χρήσιμη και μάλλον ο φιλος Trexx έχει δίκιο αυτη θα ήταν η ιδανικότερη λύση ευχαριστώ πολύ όλους σας και πάλι για το ενδιαφέρον!!

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ήταν πολύ χρήσιμη και μάλλον ο φιλος Trexx έχει δίκιο αυτη θα ήταν η ιδανικότερη λύση ευχαριστώ πολύ όλους σας και πάλι για το ενδιαφέρον!!

Χρειάζεσαι ψύκτρα με μεγάλο ανεμιστήρα ! Το καλύτερο με έναν 120άρη ρυθμιζόμενων στροφών !

Φτηνή (24€) και καλή ψήκτρα είναι η παρακάτω η οποία και τα heatpipes της έχει και τον μεγάλο ανεμιστήρα της = χαμηλές στροφές !!:

DEEPCOOL ICE WIND FS

DEEPCOOL ICE WIND FS - - E-SHOP.GR

PER.805043.jpg

Αν επιμένεις σε ψύκτρα χαμηλού προφίλ κοίτα την παρακάτω:

Scythe Big Shuriken

http://www.skroutz.gr/s/417217/Scythe-Big-Shuriken.html

large_scbsk1000-main_400.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.