circular Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2004 Το ξέρετε ότι κατά πάσα πιθανότητα το λογισμικό που γράφετε/γράφουμε περιέχει πατέντες? Την Παρασκευή γίνεται μια συγκέντρωση στη Στουρνάρη με θέμα τις πατέντες στο λογισμικό. Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες πηγαίντε στη διευθυνση:http://epatents.hellug.gr/pages/stournari04/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούλιος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Μας ενδιαφέρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 11 ωρα το πρωι? δουλευουμε ρε παιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
circular Ιούλιος 15, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Τα παιδιά που δουλεύουν εκεί κοντά μπορούν να πεταχτούν για 5-10 λεπτά φαντάζομαι. Εξάλλου θα γίνει αρκετός σαματάς, οπότε...Εγώ μάλλον θα είμαι εκεί, μια και θα είμαι στην Ασοεε απο το πρωί, αν και μάλλον δε θα μείνω για πολύ. Αν ενδιαφέρεται κανείς να βρεθούμε pm me Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 15, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Μιας και είναι δίπλα στη δουλειά μου, I'll be there Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούλιος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Πριν πατε στην συγκεντρωση μπορειτε να υπογραψτε κατα των πατεντων λογισμικου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.