filnabro Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2012 καλησπέρα σας, ήρθε στα χέρια μου ένα optimus x2.Σύνδεσα το κινητο σε LG monitor, ωστόσο δεν το αναγνώρισε η οθόνη ( no signal input) . Φοράει το android 2.3.4, την τελευταία δηλαδη ενημέρωση για optimus 2x απόσο γνωρίζω.Υπάρχει να είναι θέμα λογισμικού? Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Φοράει official είτε custom 2.3.4? Είναι συνήθως πρόβλημα λογισμικού εκτός αν είναι official η έκδοση που φοράει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filnabro Μάρτιος 2, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 λοιπον το θέμα λύθηκε. Συνεδεα το κινητο με μια LG και τιποτα. Πηγα σε πολυκατάστημα, και το συνέδεσα με την ίδια LG και πάλι τίποτα. Λέω "δεν τη δοκιμάζω και πουθενά αλλου?" και το έβαλα με μια philips και όλα τέλεια. Μαλλον κάποια ασυμφωνια firmware, δεν ξέρω ...Είναι το 2.3.4 OFFICIAL, έχω διαβάσει ότι με custom υπάρχουν θέματα με hdmi και με ραδιόφωνο.Φίλε μου swatoner σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάρτιος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 Στο μέλλον ίσως να θέλεις να δοκιμάσεις από Settings->HDMI να ορίσεις χειροκίνητα την ανάλυση σε περίπτωση που η αυτόματη ρύθμιση κάνει νερά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filnabro Μάρτιος 8, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 Σε ευχαριστώ φίλε μου για την συμβουλή! Αν και το ειχα δοκιμάσει οταν δεν ήξερα τι συνέβαινε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.