Jump to content

PC με 30 euros. IS IT POSSIBLE?? Μάλλον είναι τελικά

tavliban

Recommended Posts

δεν ξέρω αν έχει ξαναασχοληθεί κανένας στο forum με αυτό εδώ παρακάτω.. αν είναι ας μου το πεί κάποιος.

Όπως φαίνεται λοιπόν βγαίνει υπολογιστής των ~20 euro και τρέχει FEDORA linux. Οι δυνατότητες του όχι τρομερές αλλά όχι αμελητέες..

• Broadcom BCM2835 700MHz ARM1176JZFS processor with FPU and Videocore 4 GPU
  • GPU provides Open GL ES 2.0, hardware-accelerated OpenVG, and 1080p30 H.264 high-profile decode
  • GPU is capable of 1Gpixel/s, 1.5Gtexel/s or 24GFLOPs with texture filtering and DMA infrastructure
  • 256MB RAM
  • Boots from SD card, running the Fedora version of Linux
  • 10/100 BaseT Ethernet socket
  • HDMI socket
  • USB 2.0 socket
  • RCA video socket
  • SD card socket
  • Powered from microUSB socket
  • 3.5mm audio out jack
  • Header footprint for camera connection
  • Size: 85.6 x 53.98 x 17mm

Group: Raspberry Pi - element14

Register here to express an interest in Raspberry Pi

Τι λέτε κύριοι... Αξίζει ή όχι;;

Εμένα πάντως μετά από τα android να τρέχουν ubuntu αποτελεί μια ακόμα είδηση για να εξαφανιστούν τα laptops (ίσως και οι tabletes δεν ξέρω)

Μιας και το είδα και στο άλλο thread, αμφιβάλλω αν αυτά μας οδηγούν στην εξαφάνιση των laptops, η ευκολία της σχετικά μεγάλης οθόνης και του keyboard οπουδήποτε δεν είναι αμελητέα. Τα desktops νομίζω αργοπεθαίνουν για αρχή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.