Dant3 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2012 Θελω να κανω μια παραγγελια απο amazon.οντας ασχετος και δεν εχω και paypal και επειδη δεν κανω και συχνα παραγγελιες απο εξωτερικο(οποτε για μια παραγγελια δεν μπλεκω με paypal,καρτες λογαριασμους κτλ) υπαρχει καποιος απο αθηνα για να μου κανει την παραγγελια,να του δωσω τα χρηματα στο χερι κτλ?Θα μου κανει μεγαλη εξυπηρετηση!Ευχαριστω :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Απρίλιος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 θα κάνω μια προσπάθεια εγώ, από Δευτέρα να βγάλω μια prepaid, γιατί θέλω να αγοράσω κάτι pokemon theme decks τα οποία δεν τα βρίσκω πουθενά, και 100Ευρώ το κομμάτι να μου πάνε πάλι θα δεχτώ, θέλω να τελειώνω το Project.:fist:[MENTION=12158]Dant3[/MENTION] τι ακριβώς θες να αγοράσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Απρίλιος 8, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 ηθελα κατι για το κινητο αλλα τωρα ακυρο δεν παιζει χρημα!φχαριστω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Απρίλιος 8, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 μια άλλη ερώτηση για όσους έχουν amazon λογαριασμό και αγοράζουν, με χρεωστική δεν θα έχω πρόβλημα έτσι; σε ποια τράπεζα να πάω; εμπορική δεν είχε κάτι τέτοιο, μόνο πιστωτικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Απρίλιος 8, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Κανένα απολύτως πρόβλημα. Χρησιμοποιώ χρεωστική της eurobank ~3 χρόνια. Όλα ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 9, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 [MENTION=12158]Dant3[/MENTION] αν θες από amazon κάτι στείλε μου να εξυπηρετήσω ευχαρίστως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Απρίλιος 11, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2012 [MENTION=596]greekfragma[/MENTION], θέλω λίγο βοήθεια, πάω να αγοράσω κάτι συγκεκριμένο που θέλω και μου λέει ότι δεν στέλνει στην διεύθυνση που έχω δηλώσει (μάλλον είναι US only). Τι μπορώ να κάνω για αυτό; έχεις κάνα γνωστό σου εκεί να μου προωθήσει το δέμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Απρίλιος 11, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2012 lolτο αμερικανικο αμαζζον δεν στελνει Ελλαδακοιταξες το αγγλικο και γερμανικο, μηοπως εχουν αυτο που θελεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Απρίλιος 12, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 έχεις κάνα γνωστό σου εκεί να μου προωθήσει το δέμα;Yπαρχει site που προσφερει αυτο που ζητας σαν service.Oμως, δεν θυμαμαι πολλα σχετικα με το θεμα.Σιγουρα θα υπαρχει ποσοστο που σου κρατανε, αλλα ουσιαστικα αποκτας us address.Αγοραζεις κατι (us only), παει στη us διευθυνση και στο στελνουν τα τυπακια οπου και αν εισαι.-----------------------------Δεν υπαρχει πουθενα αλλου αυτο που ψαχνεις εκτος απο Αμερικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Απρίλιος 12, 2012 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 η πιο γρήγορη χρεωστική βγαίνει στην τράπεζα κύπρου...βασικά δεν είνια χρεωστική (debit) αλλά prepaid, δηλαδή προπληρωμένη. Στις άλλες τράπεζες πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό, να περιμένεις να έρθει η κάρτα να βγει το Pin...ενώ στην κύπρου τσακ μπαμ. βεβαια κάθε φορά που βάζεις λεφτά το πληρώνεις 1.25 € Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Απρίλιος 12, 2012 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 έβγαλα από τη Marfin μια prepaid. Μαζί με λογαριασμό για να έχω ebanking.[MENTION=2861]Black_Maba[/MENTION] όχι πουθενά δε το βρίσκω, αναγκαστικά θα καταφύγω σε αυτή τη λύση με κάθε κόστος. Πες μου site να κάνω ότι χρειαστεί.Στο ebay βρήκα το 1 από τα 2 που έψαχνα (τα theme decks, pokemon sabrina + 2 κάρτες + συλλεκτικό κουτί starter) και είχε shipping, απλά ο πωλητής με προειδοποίησε ότι θα περάσει τελωνείο αυτό. Η αξία ήταν 85$ (στο σύνολο) αν δεν κάνω λάθος. Αν με ρωτήσουν από το τελωνείο τι να τους πω για να μη με γδάρουν με κάνα τρελό ποσό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Απρίλιος 12, 2012 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Yπαρχουν αρκετα με ενα search που εκανα. MyUS USA2Me ReShip Ψαξτο λιγο παραπανω, δεν ξερω τιποτα σχετικα με τετοια services για να βοηθησω περαιτερω ------------------------- Aν ερθει απο Αμερικη αυτο που βρηκες στο ebay, μαλλον δεν το γλιτωνεις το τελωνειο. Οπως και να εχει, (αν η συσκευασια ειναι σχετικα μικρη) πες στο πωλητη να το στειλει ως gift και με μικροτερη αξια δηλωμενη πχ 10-15usd απο τα 85 που θα πληρωσεις εσυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Απρίλιος 12, 2012 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 δεν θα σε ρωτησουν.Θα σου ερθει το χαρτακι, και αμα σαρεσει καλως.Πες του να το δηλωσει 50 δολλαρια να εισαι οριο να μην το σταματησουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Απρίλιος 12, 2012 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 ByServ.comΕδω εισαι. Ο Τασος ειναι επαγγελματιας, θα σου βγαλει τιμη κομπλε (προϊον+μεταφορικα+τελωνειο) Τον εχω χρησιμοποιησει για την αγορα του Nook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Απρίλιος 12, 2012 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 η πιο γρήγορη χρεωστική βγαίνει στην τράπεζα κύπρου...βασικά δεν είνια χρεωστική (debit) αλλά prepaid, δηλαδή προπληρωμένη. Στις άλλες τράπεζες πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό, να περιμένεις να έρθει η κάρτα να βγει το Pin...ενώ στην κύπρου τσακ μπαμ. βεβαια κάθε φορά που βάζεις λεφτά το πληρώνεις 1.25 €Στην Πειραιώς ανοίγεις λογαριασμό και επι τόπου σου βγάζουν VISA debit που δουλεύει παντού στο νετ.Μέσα σε 15-20' ανάλογα τη δουλειά που θα έχουν στα έχουν φτιάξει ΔΩΡΕΑΝ!αν κάποιος θέλει και το ιντερνετ banking πληρώνει 5 ευρώ και το προσθέτειόλα αμέσως χωρίς χρεώσεις (εκτός απο το internet banking) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Απρίλιος 12, 2012 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Στην Πειραιώς ανοίγεις λογαριασμό και επι τόπου σου βγάζουν VISA debit που δουλεύει παντού στο νετ.Μέσα σε 15-20' ανάλογα τη δουλειά που θα έχουν στα έχουν φτιάξει ΔΩΡΕΑΝ!αν κάποιος θέλει και το ιντερνετ banking πληρώνει 5 ευρώ και το προσθέτειόλα αμέσως χωρίς χρεώσεις (εκτός απο το internet banking)+1 σε αυτά που ειπε ο φιλος και εγω πειραιως εχω και να προσθεσω ότι οποιος θελει να αγοραζει με prepaid μπορει να φτιαξει μια από το internet banking και την εκτυπωνει αμεσως χωρις να χρειαζεται να τρεχει ξανα στην τραπεζα...Τελος αν θυμαμαι καλα τα 4 πρωτα γεμισματα στην prepaid είναι δωρεαν και μετα η προμηθεια παιζει στο 1 ευρωSent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 12, 2012 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Και νομιζω μπορεις να εχεις πανω απο μια στην τραπεζα πειραιως στον ιδιο λογαριασμο.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Απρίλιος 12, 2012 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 +1 σε αυτά που ειπε ο φιλος και εγω πειραιως εχω και να προσθεσω ότι οποιος θελει να αγοραζει με prepaid μπορει να φτιαξει μια από το internet banking και την εκτυπωνει αμεσως χωρις να χρειαζεται να τρεχει ξανα στην τραπεζα...Τελος αν θυμαμαι καλα τα 4 πρωτα γεμισματα στην prepaid είναι δωρεαν και μετα η προμηθεια παιζει στο 1 ευρωSent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk δεν έχει νόημα η Prepaid όμως!!! ανοίγεις ένα δεύτερο λογαριασμό μέσω winbank σε 2' και συνδέεις την visa debit Μόνο με τον ένα λογαριασμό μεταφέρεις όποτε θές όσα θες ΔΩΡΕΑΝ και κάνεις τις αγορές σου ασφαλέστατα απορώ γιατί υπάρχουν ακόμα οι Prepaid? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minime Απρίλιος 12, 2012 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 δεν έχει νόημα η Prepaid όμως!!!ανοίγεις ένα δεύτερο λογαριασμό μέσω winbank σε 2' και συνδέεις την visa debit Μόνο με τον ένα λογαριασμό μεταφέρεις όποτε θές όσα θες ΔΩΡΕΑΝ και κάνεις τις αγορές σου ασφαλέστατα απορώ γιατί υπάρχουν ακόμα οι Prepaid? Αυτό αξίζει μόνο όταν ο κάθε λογαριασμός έχει τη δική του χρεωστική. Αλλιώς φαντάζεσαι να είσαι έξω και να θέλεις να σηκώσεις λεφτά και να πρέπει να συνδεθείς κάπως στο web banking για να μεταφέρεις λεφτά από τον ένα λογαριασμό στον άλλο για να τα σηκώσεις τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Απρίλιος 12, 2012 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Μπορείς να τη συνδέσεις μέχρι 5 λογαριασμούς και να ορίσεις κύριο (για τις αγορές μέσω κάρτας) έναν χωρίς χρήματα.Στο ΑΤΜ σε ρωτάει απο ποιό λογαριασμό θέλεις να τραβήξεις χρήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.