nikos16717 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2012 Ποια από τις δύο πιστεύετε ότι αξίζει περισσότερο?? Θέλω να συνδέσω πάνω ηχεία 5.1 των 60 ευρώ (προς το παρόν) και κάτι ακουστικά Superlux 668. Ο λόγος που θέλω να πάρω μία κάρτα ήχου , είναι ότι έχει μείνει ένα βύσμα μέσα σε μια από τις εξόδους ήχου της μητρικής και δεν μπορώ να τα συνδέσω . Επίσης νομίζετε ότι αξίζει περισσότερο να πάρω ένα ενισχυτή των 60 ευρώ??(Δεν είναι θέμα το ότι πιστεύω ότι θα δω καμία διαφορά ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 1, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Παρε ενα τετοιο τοτε αν δεν θες να μπαινεις σε εξοδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos16717 Μάρτιος 2, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Παρε ενα τετοιο τοτε αν δεν θες να μπαινεις σε εξοδα Οκ , δίκιο έχεις , δεν είναι καιρός για έξοδα. Έτσι και αλλιώς δεν τα έχω σε σωστή διάταξη τα ηχεία . Θα πάρω κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.