Jump to content

Ωραιοτατες μπλε οθονες

a4dtm

Recommended Posts

Λοιπον ακουστε την ιστορια μου:cool:

Καθως ακουγα με το Windows Media Player τα αγαπημενα μου mp3 μου χτυπαει δυο φορες ο IE. Δεν επιρεαστικα καθολου απο το γεγονος ειναι συνηθησμενο φενομενο και δεν μπηκα στον κοπο να κανω ενα restart για να επανελθουν ολα φυσιολογικα παρα συνεχισα να απολαμβανω μουσικη μεχρι την ωρα που αποφασισα να συνδεσω ενα εξωτερικο σκληρο usb που εχω.Εκεινη την ωρα διακοπτονται τα παντα και απολαμβανω μια ωραιοτατη μπλε οθονιτσα η οποια στο κατω μερος της εγραφε:

TECHNICAL INFORMATION:

***STOP: 0X000000D1 (0X00430094, 0X0000002, 0X00000000, 0XF7AFA35D)

***usbehci.sys - Address F7AFA35D base at F7AF7000, Date Stamp 3F2b85a7.

Μηπως γνωριζει καποιος να μου πει τι σημαινει αυτη η μ@λ@κι@ που μου εβγαλε:cry: :cry:

λογικα κατι με τους οδηγους των usb ισως...δεν ξερω...θα σε γελασω...κοιταξες στο σιτε της μικροσοφτ?

off topic....εγω εχω το εξης προβλημα......εχουν σταματησει οι μπλε οθονες...πεταει ρεσταρτ κατευθειαν...παλια βολευαν γιατι μπορουσα να καταλαβω τι φταιει...αλλα τωρα... :( γιατι σταματησαν???

Γιωργο: Δοκίμασε (σε περιπτωση που σου ξαναπεταξει error) να χρησιμοποιήσεις άλλη USB - να ξαναεγκαταστήσεις τους USB drivers της μητρικής

Haris: Control Panel - >System->Advanced->Startup and Recovery-> untap Automaticaly restart on error

Και αλλη μια φορα μου εβγαλε μπλε οθονη και μου εγραφε στο technical information ενα αρχειο απο τους driver της ati δεν θυμαμαι ποιο ακριβως.Παντως εχω προσεξει οτι αυτα εχει αρχισει και μου τα κανει απο τοτε που επιασαν οι ζεστες.Λετε να ειναι η ανωδος της θερμοκρασιας αλλα παλι στη cpu εχω 45 βαθμους μηπως στην καρτα?Δεν ξερω τι να πω.:confused: :confused:

Αντιγράφω από Microsoft:

Stop 0xD1 messages can occur after installing faulty drivers or system services. If a driver is listed by name, disable, remove, or roll back that driver to confirm that this resolves the error. If so, contact the manufacturer about a possible update. Using updated software is especially important for backup programs, multimedia applications, antivirus scanners, DVD playback, and CD mastering tools.

Η λύση που δίνει σε όλα τα μηνύματα του τύπου 0xD1 είναι:

RESOLUTION

To resolve this problem, obtain the latest service pack for Windows XP. For additional information, click the following article number to view the article in the Microsoft Knowledge Base:

322389 How to Obtain the Latest Windows XP Service Pack

The English version of this fix should have the following file attributes or later:

Date Time Version Size File name

--------------------------------------------------

06-Feb-02 18:30 5.1.2600.28 15,616 Usbohci.sys

STATUS

Microsoft has confirmed that this is a problem in the Microsoft products that are listed at the beginning of this article. This problem was first corrected in Windows XP Service Pack 1.

The information in this article applies to:

* Microsoft Windows XP Home Edition

* Microsoft Windows XP Professional

Ελπίζω να βοήθησα;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.