___ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2012 αν και χρησιμοποιω windows η απορια μου αφορα σε λογισμικο της apple.εχω ενα Iphone το οποιο το συγχρονίζω με τον σταθερο υπολογιστη.Τωρα φευγω εξωτερικο και θελω να κανω authorize το laptop μου και να μεταφερω τα backup εκει.Απο το menu του itunes εχω βρει καποιες σχετικες επιλογες αλλα θα ηθελα να μου πει καποιος που το εχει κανει, πως ακριβως γινεται, γιατι δεν ειμαι για πειραματα τωρα τελευταια στιγμη.ευχαριστω :mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 1, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Μπορείς να κάνεις authorize μέχρι 5 υπολογιστές. Αν τους φτάσεις και θέλεις άλλον, ή κάνεις deauthorize κάποιον, ή όλους (υπάρχει μια διαδικασία, αν σου χρειαστεί και δεν τη βρείς να το ψάξω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
___ Μάρτιος 1, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 δηλαδή πατάω authorize και το κινητο μεταφερει οτι εχει στον νεο υπολογιστη. σωστα? θα το κανω το απογευμα και θα σας πω αν χρειαζομαι βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 1, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Εχω δει και αυτο το work-around. Δεν το εχω επιχειρησει ποτε ομως...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.