Jump to content

Bluetooth mouse

Chosen

Recommended Posts

Πέτρε, βρήκες πουθενά διαστάσεις του πόντικα;

Όχι, αρκέστηκα στην περιγραφή:

"A full-size, wireless laser mouse with more comfort and extra controls so you can do more, more easily."

Από βδομάδα που θα το έχω θα σου πω, ελπίζω μόνο η ροδέλα να είναι σαν του ΜΧ518 όπως φαίνεται στην φωτογραφία και όχι σαν του Performance MX, γιατί θα φύγει από το παράθυρο...

26852.png

Έλεγα να πάω για το Microsoft 5000

αν εννοείς αυτό, καλύτερα που δεν το αγόρασεες. Το έχω και δε με βόλεψε καθόλου. Το μέγεθος είναι μεν μεγαλύτερο από notebook mouse, αλλά δεν είναι πλήρες (το χέρι μου δεν κάθεται άνετα όλο πάνω) και τα πλαϊνά κουμπιά δεν πατιούνται εύκολα (ή τουλάχιστον δεν τα συνήθισα εγώ). Το bluetrack λειτουργεί άριστα πάντως. Για χρήση με λάπτοπ είναι σαφώς καλύτερη επιλογή σε σχέση με τα μικρά που κυκλοφορούν. Για desktop είναι καλό, αν έχεις σχετικά μικρά χέρια

αν εννοείς αυτό, καλύτερα που δεν το αγόρασεες. Το έχω και δε με βόλεψε καθόλου. Το μέγεθος είναι μεν μεγαλύτερο από notebook mouse, αλλά δεν είναι πλήρες (το χέρι μου δεν κάθεται άνετα όλο πάνω) και τα πλαϊνά κουμπιά δεν πατιούνται εύκολα (ή τουλάχιστον δεν τα συνήθισα εγώ). Το bluetrack λειτουργεί άριστα πάντως. Για χρήση με λάπτοπ είναι σαφώς καλύτερη επιλογή σε σχέση με τα μικρά που κυκλοφορούν. Για desktop είναι καλό, αν έχεις σχετικά μικρά χέρια

Όχι, γι'αυτό έλεγα:

Bluetooth Notebook Mouse 5000

mk_bnm5000_productdetails.jpg

Πέτρε, βρήκες πουθενά διαστάσεις του πόντικα;

Επιτέλους τέλος, βρήκα το ασύρματο που μου ταιριάζει, κι ας μην είναι bluetooth. Ήρθε χτες και μετά από 10-12 ώρες χρήσης, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βασικά έχει το σουλούπι του ΜΧ518, είναι ελαφρώς μικρότερο, αλλά το κυριώτερο: έχει ρόδα που δουλεύει αξιόπιστα. Θυμήθηκα πως είναι να κάνεις middle click και να μην ανεβοκατεβαίνει η οθόνη 2 γραμμές.

Μέγεθος: δες το ανάμεσα στο Performance MX και στο MX518

attachment.php?attachmentid=48868&stc=1&d=1332323562

[MENTION=4171]deninho[/MENTION]

post-129-1416075956,0839_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.