redbighunter Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2012 ψαχνω για κουτι μικρο (οσο μικροτερο...τοσο καλυτερα) που να δεχεται μεχρι m-atx μητρικη, τουλαχιστον 1-2 hdd 3.5", 1 dvd writer, 1 θεση 3.5" για fan controler και κυριως να μπορει να χωρεσει την scythe orochi ψυκτρα! καρτα γραφικων ειναι αδιαφορη! το υψος της orochi απο το κατω μερος του pcb της μητρικης μεχρι την κορυφαια επιφανεια της ψυκτρας ειναι 167mm (170mm πειτε στρογγυλα!) χωρις την προσθηκη του ανεμιστηρα! τιμη συγκρατημενη! δεν με πειραζει να ειναι και μεταχειρισμενο το κουτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 1, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Νομιζω το cm430 κανει για ολες τις δουλειες και ειναι το πιο ανεκτο σε μικρο μεγεθος.Μετα μεγαλωνουν αρκετα τα κουτακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Μάρτιος 1, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 δες το κουτι της υπογραφης μου.απλα αψογο,μικρο οπως θες για m-atx.υπαρχει και το tj08-e που ειναι το ιδιο ακριβως,απλα αλλαζει front panel and fan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 2, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 δες το κουτι της υπογραφης μου.απλα αψογο,μικρο οπως θες για m-atx.υπαρχει και το tj08-e που ειναι το ιδιο ακριβως,απλα αλλαζει front panel and fan.μπορεις να μου μετρησεις ποση αποσταση εχεις απο το κατω μερος του pcb της μητρικης μεχρι το πλαινο κουμπωμα του κουτιου?edit: το βρηκα! μεχρι ψυκτρες υψους 165mm δεχονται και τα 2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Μάρτιος 2, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Για ψύκτρα ύψους 160mm χρειάστηκα κουτί με πλάτος 202mm (και με 190mm οριακά θα βολευόμουν). Κάνε τις προσθαφαιρέσεις για να καταλήξεις στο πλάτος που χρειάζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 3, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 αλλος καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1972 Μάρτιος 3, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Εχω την εντυπωση οτι και τα απλα της asus των 25 euros σε βολευουν.τουλαχιστον σε ενα τετοιο ειχα την hyper212+ και την 4870Χ2.Απλα εαν στο πλαι εχει air duct θα πρεπει να το αφαιρεσεις.δεν ειναι τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 4, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Εχω την εντυπωση οτι και τα απλα της asus των 25 euros σε βολευουν.τουλαχιστον σε ενα τετοιο ειχα την hyper212+ και την 4870Χ2.Απλα εαν στο πλαι εχει air duct θα πρεπει να το αφαιρεσεις.δεν ειναι τιποτα.τους υπολοιπονται και 3-4 εκατοστα για να χωρεσουν την orochi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 7, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 καμια προταση? καποιο κουτι με πλατος 22-23cm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Μάρτιος 7, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 μικρο κουτι και με τετοιο πλατος πιστευω δυσκολα θα βρεις.ειλικρινα δεν μου ερχεται κανενα στο μυαλο.να αλλαξεις ψυκτρα το σκεφτεσαι?ειναι ολιγον τι ψηλη η συγκεκριμενη για μικρα κουτια.το ps07 παντως δεχεται την nh-d14 η οποια ειναι γομαρακι με 2πλο tower.ξερω οτι δε σε βοηθαω ιδιαιτερα,αλλα με την orochi μου φαινεται οτι περιοριζονται κατα πολυ οι επιλογες σου σε m-atx κουτια ,για να μην πω οτι μηδενιζονται.αν καποιος ξερει καποιο κουτι ας πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 8, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 μικρο κουτι και με τετοιο πλατος πιστευω δυσκολα θα βρεις.ειλικρινα δεν μου ερχεται κανενα στο μυαλο.να αλλαξεις ψυκτρα το σκεφτεσαι?ειναι ολιγον τι ψηλη η συγκεκριμενη για μικρα κουτια.το ps07 παντως δεχεται την nh-d14 η οποια ειναι γομαρακι με 2πλο tower.ξερω οτι δε σε βοηθαω ιδιαιτερα,αλλα με την orochi μου φαινεται οτι περιοριζονται κατα πολυ οι επιλογες σου σε m-atx κουτια ,για να μην πω οτι μηδενιζονται.αν καποιος ξερει καποιο κουτι ας πει.μα γι'αυτο και ρωταω μπας και ξερει κανεις τιποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
user9 Μάρτιος 8, 2012 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 Κάτι που δεν καταλαβαίνω... Αν αναφέρεσαι σε αυτή την ψήκτρα (Scythe "OROCHI" 10Heat Pipes CPU Cooler) που ακριβώς είδες ότι έχει ύψος ~170mm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 9, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 Κάτι που δεν καταλαβαίνω... Αν αναφέρεσαι σε αυτή την ψήκτρα (Scythe "OROCHI" 10Heat Pipes CPU Cooler) που ακριβώς είδες ότι έχει ύψος ~170mm?120 x 194 x 155 mm οπου 194mm με το fan και 170mm χωρις το fan! και εκτος αυτου το μετρησα και με μετρο χειρος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
user9 Μάρτιος 9, 2012 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 Αχά.. ok... όπως το είδα μου φάνηκε λογικό να είναι το μήκος αυτό παρά το ύψος, και νόμισα ότι ψάχνεις τζάμπα τόσο καιρό... Μου έχει τύχει να ψάχνω κάτι και να έχω δει κάτι λάθος :-p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.