Jump to content

προβλημα με το pc!!!!

x0ntr0s

Recommended Posts

καλησπερα παιδια αντιμετωπιζω τωρα τελευταια ενα προβλημα με το pc...οταν κανω shut down τα windows ενω σβηνει η οθονη και το power button του πυργου η μητρικη,το τροφοδοτικο η καρτα γραφικων και οι ανεμηστηρεσ που εχω μεσα στο κουτι παραμενουν ανοιχτοι(ενω παλια εκλειναν ολα μαζι συγχρονως...και ενα ακομα θεμα ειναι οτι οταν παταω to reset button το pc σβηνει και ξεκιναει μετα απο λιγο env palia δεν το εκανε..το εκανα φορματ,εβγαλα περιτα ρευματα μηπωσ φταιει αυτο(απο ανεμηστηρες λαμπεσ και ενα fan controller που εχω)εκανα αναβαθμιση βιος εβαλα μετα default settings sto bios μπας και...και στο τελος εβγαλα την μπαταρια τησ μητρικησ αλλα τπτ απολυτωσ...αν γνωριζει καποιοσ κατι ασ μου πει...

ευχαριστω πολυ

specs toy pc moy:

case: THERMALTAKE armor+ vh6000bws

mother: MSI BIGBANG TRINERGY

processor: ΙNTEL CORE I7 860 2.8GHz

heatsink: COOLERMASTER V8

ram: GSKILL RIPJAWS 4GB

graphic: ASUS GTX260 216 CORES

KAI ENA 1000W TROFOΔΟΤΙΚΟ ΤΗΣ COOLERMASTER

Δεν λέω ότι δεν κλείνει,κλείνει μετά απο λίγο αλλα αυτό δεν το έκανε στην αρχή..γιαυτο έχω παραξενευτει..ένα άλλο ακόμα που παρατήρησα είναι ότι μερικές φορές όταν το ανοίγω εκεί που η κάρτα γραφικών δίνει φουλ τον ανεμηστηρα της και μετά χαλαρώνει...εεεε δεν χαλαρώνει με αποτέλεσμα να κλείνει το pc...:nothing:

δεν καταλαβαίνω τι λες..

τι θερμοκρασίες έχεις? μπορεί να δουλεύει για λιγη ώρα προκειμένου να κρυώσει κάποια Parts του υπολογιστή..

κοιταξε οταν παταω shut down στα windows σβηνει πρωτα η οθονη και το power button του πυργου ενω ολα οσα εχει μεσα ο πυργος απο μητικη μεχρι τροφοδοτικο δουλευουν για μερικα δετερολεπτα και μετα κλεινει τελειωσ..παλια οταν εκανα shut down εκλειναν οθονη και πυργοσ ταυτοχρονα..γιαυτο με παραξενευει..απο θερμοκρασιες τωρα

επεξεργαστησ 28-30

συστημα 27

για το θεμα τησ καρτασ γραφικων τωρα..οταν παταω να ανοιξω το pc στην αρχη η καρτα δεν κανει φουλ load ο ανεμηστηρασ και μετα ερχεται στα νορμαλ επιπεδα???ε εμενα δεν ερχεται και κλεινει το pc..

turbo timer και ετσι; Πραγματικα δε το χω πετυχει καπου.

Με αλλο τροφοδοτικο και ισως με ενα ξεκαθαρισμα απο σκονες κτλπ μη βραχυκυκλωνει τιποτα;

ετσι ακριβωσ..βρηκες την σωστη λεξη φιλε μ.:clap::clap:

καλα εεε τι pc εχω..:):)

αν και δεν εχει πολλεσ σκονεσ θα το πατησω ενα ξεσκονισμα μπας και...

το ανέφερα γιατί το τροφοδοτικό μου (thermaltake) συνεχίζει να δουλεύει για κανα λεπτό αφου σβήσει το PC.. Μπορεί να στα κάνει και η κάρτα γραφικών..

1.Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό αν έχεις.

2. Το pc μπορεί να ξεκινήσει χωρίς κάρτα γραφικών? (έχει καμια ενσωματωμένη ο ι7??) αν γίνεται δοκίμασε το. Αν δεν έχεις πρόβλημα με το κλείσιμο μπορεί να φταίει και η κάρτα σου...

το ανέφερα γιατί το τροφοδοτικό μου (thermaltake) συνεχίζει να δουλεύει για κανα λεπτό αφου σβήσει το PC.. Μπορεί να στα κάνει και η κάρτα γραφικών..

1.Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό αν έχεις.

2. Το pc μπορεί να ξεκινήσει χωρίς κάρτα γραφικών? (έχει καμια ενσωματωμένη ο ι7??) αν γίνεται δοκίμασε το. Αν δεν έχεις πρόβλημα με το κλείσιμο μπορεί να φταίει και η κάρτα σου...

μαλλον θα δοκιμασω αλλη καρτα γραφικων γιατι δεν εχει η μητρικη βησμα για οθονη..αλλα θα δοκιμασω και αλλο τροφοδοτικο αν ειναι να δουμε..το δικο σου ομωσ το τροφοδοτικο σβηνει ολο τον πυργο σου και απλα δουλευει μονο το τροφοδοτικο απο οτι καταλαβα..

μαλλον θα δοκιμασω αλλη καρτα γραφικων γιατι δεν εχει η μητρικη βησμα για οθονη..αλλα θα δοκιμασω και αλλο τροφοδοτικο αν ειναι να δουμε..το δικο σου ομωσ το τροφοδοτικο σβηνει ολο τον πυργο σου και απλα δουλευει μονο το τροφοδοτικο απο οτι καταλαβα..

ναι, καλά κατάλαβες. απο την στιγμή που δεν ανοίγει και γίνεται αυτό που λες με την κάρτα σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα..δοκίμασε και ποσταρε

λοιπον παιδες αυτο που εφταιγε τελικα ηταν οτι οι ram ειχαν πιασει ελαχιστη σκονη σχεδον δεν φαινοταν στις επαφεσ και βραχυκυκλωνε ολο το συστημα..το ψαξαμε με ενα φιλαρακι και τελικα αυτο εφταιγε..τωρα ολα κομπλε..

ευχαριστω ολουσ σας για την βοηθεια και τις συμβουλεσ σας.:T::T::T::T::T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.