brwmogazos Ιούλιος 15, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 ναι Rootαπο εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 15, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Brwmogazos ναι Root απο εκει... ελπίζω να μην σας πάθει τίποτα :cry: με τους συγκεκριμένους τυπάδες 3 φορές (και μία τώρα 4) αναγκάστηκα να στείλω μια 9700προ και ο μέσος χρόνος αναμονής ήταν οι 2 μήνες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Ιούλιος 15, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 βασικα για μενα το τσιλμπλαστ ειναι ενα απο τα μαγαζια με το καλυτερο σαπορτ...Εχω μιλησει πολλες φορες με τον Ben στο τηλεφωνο και ειναι καλος τυπακοςαπο εκει παραγγειλα το πρωτο μαχ 2 μου...και γενικα αλλα πραγματα που χρειαστηκε να τα γυρισω-τα παντα εγιναν αμεσως κτλπ...Ισως δεν ειναι φταιξιμο δικο τους αλλα της εταιριας με την καρτα και περιμεναν εκεινη να σου την στειλει πισω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 15, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Αν και είμαστε λίγο off topic ας πω τον πόνο μου. Ο αγαπητός Ben (:sick: ) είχε φτάσει να κάνει και μήνα να απαντήσει στα emails μου.. τη μία αρρώσταινε ο τεχνικός τους.. την άλλη αργούσε το courier, την παράλλη ο άλλος είχε φύγει διακοπές και δεν ήξεραν που είναι το πακέτο.. Anyway.. μακάρι να ήμουν η εξαίρεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούλιος 15, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Για πεστε ρε παιδια τιποτα για το chillblast μολις πριν απο μια ωρα παρηγγειλα το truecontrol 550 της antec αφου ειδα κι αποειδα πηγα στο εξωτρικο τι να κανω .θαρθει φετος βρωμογκαζε η να το περιμενω κατα τα χριστουγεννα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Ιούλιος 15, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 OKTo εβαλα πανω λιγο πριν αναψει το κοκκινο λαμπακι αρα +5% tolerance...που ακομα ειμαι στα ορια...Μετρησα με πολυμετρο απο ενα VGA molex connectorOCZIDLE: 12.90LOAD: 12.89-8IDLE: 5.25-6LOAD : 5.25Το Enermax μου εδινε:12.09 IDLE12.01 LOADδεν 8υμαμαι +5.. πιο χαμηλα αν 8υμαμαι καλα ομως...καμια ιδεα για την +3 πως 8α μετρησω? απο το μεγιστο της μνημης?γιατι απο το μπαιος μου φενεται ασχετα 8α βγαλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 15, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 απο το περιεργο μολεξ μετρας την +3(τα πορτοκαλι καλωδια-εναν ακροδεκτη στο πορτοκαλι και εναν στο μαυρο διπλα του) ελπιζω να καταλαβεις διβαζω καλα???σου δινει 12.8 φουλ???? ΜΑΜΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΡΕΕΕΕ με γειααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Ιούλιος 15, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Πολυ καλες μετρησεις καλοριζικο και στους δυο Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Ιούλιος 15, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 19:45] απο το περιεργο μολεξ μετρας την +3(τα πορτοκαλι καλωδια-εναν ακροδεκτη στο πορτοκαλι και εναν στο μαυρο διπλα του) ελπιζω να καταλαβεις διβαζω καλα???σου δινει 12.8 φουλ???? ΜΑΜΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΡΕΕΕΕ με γειααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ποιο περιεργο μολεξ? αυτο που παει πανω στην μητρικη? το 12 βολτ? δεν σε καταλαβα ναι καλα το ειδεσ 12.9 χωρις να μπω καν στις κοκκινες γραμμες του...μεχρι και σε προγραμμα μου λεει 12.7- 5.09 και 3.31 αλλα οπως σου ειπα με πολυμετρο τις μετρησα παραπανω :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούλιος 15, 2004 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Shadow Hunter & Brwmogazos, από chillblast το πήρατε? Chillblast RootX. Και εγω δεν εχω παραπονο απο την εξυπηρετηση τους μεχρι τωρα. Εχω αγορασει ουκ λιγες φορες απο εκει και παντα ειχα αμεση ενημερωση για τυχον προβληματα και αμεση εξυπηρετηση.Ακομα και το OCZ520 ADJ που το παρειγγειλα ξημερωματα Τριτης, κατοπιν συννενοησης το ειχα πριν τις 9.00 το πρωι της Τεταρτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.