Barracuda Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2008 Διαβάστε να δείτε τι εγινε με αυτο το board και έναν γνωστό σε όλους Q6700 ES G0. Το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής μου. Στείνω το σύστημα κανονικά πατάω power για να ξεκινήσει, αλλά με μεγάλη εκλήξη ποσταρει μόνο στο πρώτη οθόνη και παγώνει εκει λέγοντας μου ότι δεν βλεπει floppy controller και φυσικά ούτε χέρι στο bios ούτε τίποτα . βρήκα δανεικό και έναν QX6700 αυτός ήταν χειρότερος , ούτε πόσταρε καν!! Εκανα όλα τα σχετικά reset bios - ένα στικακι μνημης διαφορες θέσεις βγάζω όλα τα παραπανήσια του συστηματος αλλά μουλαρωμένο το σύστημα εκει. Τελικά αναγκάστικα να γυρίσω πίσω απο το bios 0903 στο 0601 (4 πίσω) στο οποίο είναι το μόνο που όλα είναι αψογα. δεν περίμενα η asus να μεγαλουργήσει και στην ασυμβατότητα επεξεργαστών τέλος πάντων πιστεύω ότι τελείωσαν τα προβλήματα . Είμαι με αέρα τώρα πολύ light και περιμένω το phase μου τώρα που είναι στον << άφαντο >> για περιποίηση. αυτά τα ολίγα Δεν ξέρω για ποιον λόγο αλλά δεν βγάζει την υπογραφή μου οπότε κοιτάξτε την manual: Q6700 ES G0 -- ASUS P5E3 DELUXE/WIFI (bios 0601) -- 2X1G Corsair Dominator DDR3 1800C7DF -- 2 X Sapphire 3870 CF -- ENERMAX GALAXY 1KW -- 2x raptors 74g raid0 -- XFI MUSIC -- LG 245WP
sakis_the_fraud Ιανουάριος 12, 2008 #2 Ιανουάριος 12, 2008 [οφφ-τοπικ] -> Επεξεργασία Επιλογών-> Επιλογές προβολής θεμάτων-> Προβολή υπογραφής-> Αποθηκευση αλλαγων [/οφφ-τοπικ]
Spyrus Ιανουάριος 12, 2008 #3 Ιανουάριος 12, 2008 Μπορεί και να φταίνε οι μνήμες στο πιο νέο bios δύσκολα για επεξεργαστή.Άλλη μνήμη να δοκιμάσεις είχες;
Barracuda Ιανουάριος 12, 2008 Author #4 Ιανουάριος 12, 2008 Μπορεί και να φταίνε οι μνήμες στο πιο νέο bios δύσκολα για επεξεργαστή.Άλλη μνήμη να δοκιμάσεις είχες;μάλλον δεν κατάλαβες, δεν είπα ότι ήταν προβληματικός ο Q6700 αλλά ότι κάτι έπεζε με το δικό μου το σύστημα σε σχέση με αυτόν γιατί ούτε ο QX6700 έπεξε. Αλλα δεν υπήρχε πρόβλημα με το συστημα με οποιοδήποτε bios γιατι σε αυτό το σύστημα έτρεχε ένας Q6600 G0 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ το πρόβλημα παρουσιάστηκε μόνο με τους 2 Q6700.
napstor Ιανουάριος 12, 2008 #5 Ιανουάριος 12, 2008 Ωραια μητρικη και πολυ καλες μνημες.Εχω ακουσει οτι εαν βαλεις τη μητρικη και τις μνημες που εχεις μπορουν να ανεβουν πολυ ψηλα.Για πες μας τις πρωτες σου εντυπωσεις απο τη μητρικη και τις μνημες.Μπορεις να τις ανεβασεις στο τερμα να δουμε τα ορια τους?
CrazyAnt Ιανουάριος 12, 2008 #6 Ιανουάριος 12, 2008 Ωραιο setup Στελιο Σε ποιο τροφοδοτικο εχεις ανα8εσει να ταιζει τις δυο 3870? πια εκδοση του cpu-z χρησημοποιεις? αντε να σου στειλει κ ο αφαντος το phase να τρεξεις κανα 3D
Barracuda Ιανουάριος 12, 2008 Author #7 Ιανουάριος 12, 2008 Ωραιο setup Στελιο Σε ποιο τροφοδοτικο εχεις ανα8εσει να ταιζει τις δυο 3870? πια εκδοση του cpu-z χρησημοποιεις? αντε να σου στειλει κ ο αφαντος το phase να τρεξεις κανα 3D Ευχαριστώ πολύ πως και πως το περιμένω το phase :starwars006: , PSU ENERMAX GALAXY 1KW και CPU-Z 1.43
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.