Jump to content

7.1 ηχεία

tavliban

Recommended Posts

Ρε παιδιά είναι δυνατόν να μην υπάρχουν ηχεία 7.1 στην αγορά; Μήπως δεν ψάχνω εγώ καλά; μόνο 5.1 βρίσκω...

μπορεί κάποιος να βοηθήσει αν έχει βρει;;;;

έχω κάτι της creative 5.1 και χρήζουν αλλαγής καθώς δεν είμαι ικανοποιημένος καθόλου.... Αυτό που θέλω είναι αν είναι δυνατόν να έχουν οπτική/RCA SPDIF...

ναι συμφωνώ, αλλά η μητρική μου λέει ότι έχει 7.1 σύστημα και καλά. όπως καταλαβαίνεις έχω ψιλοκολλήσει και θέλω να παίξω 7.1 στανταρ. Βέβαια υπάρχει και η λύση να πάρω 1 σετάκι 2 και να τα βάλω, αλλά θέλω να ελέγχονται από μια πηγή (volume)...

Καποτε ειχα τα 7.1 της Creative(S750). Ωραια, δυνατα, αλλα 7.1 -καθαρο- σπανια θα δεις σε παιχνιδι. Μονο Upscale 5.1 --> 7.1 που οσο να'ναι χανει.

Αν εχεις bluray εκει ΙΣΩΣ καποια ταινια εχει 7.1 !

Για μενα, παρε ενα καλο 5.1 !

λέτε δηλαδή να μην ασχοληθώ καθόλου ε; ΟΚ τότε...έχετε καμιά καλή πρόταση για 5.1 για pc αλλά το μπάσο θέλω να ακούγεται...όχι αυτό το ξερό πράμα της creative γμτ μου..:fist:

Α ΝΑΙ! έχω μπλε ακτίνα...δισκάκια δεν έχω..αν και νομίζω ότι τα mkv τα καλά πρέπει να έχουν 7.1... (διορθώστε με αν κάνω λάθος)

λέτε δηλαδή να μην ασχοληθώ καθόλου ε; ΟΚ τότε...έχετε καμιά καλή πρόταση για 5.1 για pc αλλά το μπάσο θέλω να ακούγεται...όχι αυτό το ξερό πράμα της creative γμτ μου..:fist:

Α ΝΑΙ! έχω μπλε ακτίνα...δισκάκια δεν έχω..αν και νομίζω ότι τα mkv τα καλά πρέπει να έχουν 7.1... (διορθώστε με αν κάνω λάθος)

να μην ασχοληθεις καθολου :)

ειχα και εγω 7.1 ηχεια και τα αλλαξα πολυ γρηγορα γιατι το επιπλεον καλψδιομανι ειναι που κουραστικο

ειναι που ειναι πολυ στα 5.1,σκεψου με επιπλεον 2 ηχεια τι γινεται

προτασεις πολλες,αλλα οπως παντα υπαρχει ενα βασικο ερωτημα...

ποσα $$ θελεις να δωσεις?

ναι συμφωνώ, αλλά η μητρική μου λέει ότι έχει 7.1 σύστημα και καλά. όπως καταλαβαίνεις έχω ψιλοκολλήσει και θέλω να παίξω 7.1 στανταρ. .

Ε αφου εχει η μητρικη σου καρτα 7,1

ΜΗΝ παει χαμενη.

Πρεπει να παρεις 7,1 για να ΝΙΩΣΕΙΣ τα κυματα του ηχου να διαχεωντε (μεσα) στο κορμι σου.-

To θεμα μαν , ειναι εστω και το 5,1 να το βαλεις σωστα στο χωρο.

Αν ειναι να τα εχεις ολα σε μια σειρα πανω στο γραφειο (οπως ειχα εγω τα Ζ5500 και γι αυτο τα πουλησα) παρε καλυτερα 2 ηχεια και τελος.

Subwoofer αν θες να παιξει καλα , θα χρειαστεις και αλλη καρτα ηχου.

δοξα το θεό το ήδη 5.1 που έχω τα ηχεία έχουν μπει όσο το δυνατόν σωστότερα...τώρα για το woofer Που λες θεωρώ πως είναι καθαρά θέμα του συνδυασμού ηχείου/ενισχυτή (κατά 90%) και όχι της κάρτας ήχου...Παλαιότερα για παράδειγμα είχα ένα σετάκι της Yamaha, (το οποίο είχε κοστίσει 200ευρός περίπου) και το wooferaki του ήταν αξιοπρεπέστατο και με ικανοποιούσε (και σε παλαιότερη κάρτα ήχου)... Αυτό τώρα είναι γτπ...

με ψήνουν κάτι συστηματάκια τις LG Που βλέπω στο πλαίσιο (λίγο ακριβούτσικα για την εποχή) αλλά από ότι βλέπω μπορεί να βάλει κανείς και κάποια άλλη συσκευή (όπως το IPTV που έχω).

όπως για παράδειγμα αυτό εδώ. (δεν είναι για pc αλλά κάνει και κάτι extraδάκια)

LG HX906SX 3D Set Home Cinema (9.1) - Set Home Cinema - plaisio.gr

αλλά βγαίνω εκτός budget εντελώς... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.