Dant3 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2012 Εχω ενα Sony Ericsson Neo V.Δεν πηρα Xperia Play λογω της διαφορας τους στην τιμη αλλα και επειδη δεν εχει ραδιο. κατα καιρους εχω δει οτι εαν συνδεσεις με usb μετατροπεα στην mini usb που εχει,πληκτρολογιο,ποντικι κτλ,τα βλεπει και δουλευουν. Η ερωτηση μου ειναι η εξης.εχει παρει το ματι σας κανα μινι χειριστηριο η εστω εχετε υποψιν καμια πατεντα(πχ εγω σκεφτηκα να βαλω με μετατροπεα numpad,αυτα για το λαπτοπ) ετσι ωστε να εχω ενα στοιχειωδες χειριστηριο ετσι ωστε να παιζω αξιοπρεπως παιχνιδακια? Αν υπαρχει καμια ετοιμη λυση,καλως αν και οι πιο πολλες ειναι με bluetooth και ξεφευγουν... Αλλιως πειτε μου ,να μαζευω να παω να παρω το Play! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Φεβρουάριος 29, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Το μόνο που έχει ανακοινωθεί είναι το παρακάτω αλλά δεν θυμάμαι πότε θα κυκλοφορίσει και το καλό ειναι ότι παίζει και σε PC.SteelSeries - SteelSeries Ion Wireless ControllerΕπίσης θα πρέπει να περιμένεις και την αναβάθμιση σε Android ICS, που έχει native υποστίριξη για controllers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 29, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Ναι το εχω δει και αυτο.Αλλα το θεμα ειναι οτι κατι τετοια τα κοστολογουν στα 60 φευγα Ε!σιγα μην δωσω τοσα.καλυτερα να δωσω το Neo V και να τα δωσω αυτα και να παρω το Play.υπαρχει και αυτοGametelεμενα ενα τετοιο παντως θα μου επεφτε κουτι αλλα σε ενσυρματο(οχι οτι με χαλαει και με bluetooth)παιζει τιποτα στο ebay κινεζια?(γιατι ειμαι και ασχετος και με ebay) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 2, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Σε windows mobile υπηρχαν drivers που ανοιγες το ΒΤ και εβλεπε το χειριστηριο του ps3. Ψαξε μπορει να εχουν βγαλει και για android αν εχεις ps3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάρτιος 7, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 Ναι εχουν βγαλει.βεβαια το εχουν με χρεωση και δεν εχω και χειριστηριο ps3 οποτε δεν μου χρησιμευει και ιδιαιτερα πιο ακριβο και λιγοτερο πρακτικο απο το να παρω το αλλο που λεω πανω θα μου βγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.