Jump to content

Thomson TG585v7 έχω ίντερνετ, αλλά βγάζει error στο connectivity των DNS. Πειράζει;

sadako

Recommended Posts

Έπεσε στα χέρια μου ένα Thomson TG585 v7 και είπα να το δοκιμάσω..

Το εγκατέστησα κανονικά, άλλαξα κωδικούς και τέτοια, μπαίνει κανονικά σε ιστοσελίδες, αλλά στο connectivity check ενώ μου βγάζει check για DSL, ATM, Ethernet, PPP, IP, στο τελευταίο που λέει "Internet", έχει μεν check στο "Connectivity to Gateway", αλλά από κάτω έχει Χ στα:

Connectivity to DNS Server 1 (62.169.194.47)

Connectivity to DNS Server 2 (62.169.194.48)

Πειράζει;

Λίγο που το δοκίμασα μέχρι τώρα, δεν αντιμετώπισα πρόβλημα να μπω σε καμιά σελίδα, το μόνο που παρατήρησα (δεν ξέρω αν είναι θέμα ρούτερ, γιατί και με το προηγούμενο αυτές τις μέρες η Wind κάνει κάτι νούμερα), είναι πως όταν πήγε μέσα από ένα παιχνίδι να κάνει live update αργούσε πολύ, ώσπου αναγκάστηκα να το ακυρώσω..

Έχω Wind (αλήθεια, οι DNS servers είναι οι σωστοί; Γιατί ο προηγούμενος κάτοχος νομίζω είχε Forthnet), και το firmware που έχει πάνω είναι το 7.4.2.7...

ΥΓ. Μπορώ να (απ)ενεργοποιώ το ασύρματο εξωτερικά από το κουμπί που έχει στο ρούτερ; Γιατί είναι στο δωμάτιό μου, και έχω ακούσει πως δεν είναι και ό,τι καλύτερο από άποψη ακτινοβολίας να το'χεις όλη μέρα δίπλα σου.. Το πάτησα πάντως, και δεν έσβησε το πράσινο φωτάκι δίπλα από το 'wireless'..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.