CROESUS Φεβρουάριος 29, 2012 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 [MENTION=190]panoc[/MENTION], φίλε μου δεν σε προλαβαίνω, σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θ' ακολουθήσω κατά γράμμα τις οδηγίες σου, μετά το μεσημέρι, που θα βρεθώ σπίτι και θα ενημερώσω για τις εξελίξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 29, 2012 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Έχουμε στη δουλειά στημένους 6 servers με windows mirror που παίζουν 24/7 εδώ και 2-3 χρόνια. Λειτουργούν άριστα, χωρίς προβλήματα και το σημαντικότερο: Αν σκάσει η μητρική, που έχει τύχει μια φορά, βάζεις τους δίσκους σε οποιοδήποτε μηχάνημα με Windows ίδιας γενιάς και έχεις τα δεδομένα σου. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να ψάχνεις συμβατούς controllers...Εγώ που το έστησα σε 2 server είχα delay αρκετό. Και το ξεκίνησα γιατί έχει sas για boot δίσκους και ο controller δε παίζει sata παράλληλα με sas. Στον έναν server κατάργησα τους sas και παίζω με sata μόνο.Γενικά σε controller απο εμπορικό mobo όχι server mobo δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το να ξεκουμπώσω και να παίξουν οπουδήποτε αλλού χωρίς να χρειάζεται compatible controller. Έχω και απο raid απο έναν HP ML110 δύο δίσκους που τους έχω κάνει εξωτερικούς χωρίς να χάσω τίποτα.Απο καθαρά προσωπική εμπειρία μόνο σε κάτι iDRAC controllers & perc είχα πρόβλημα μεταφοράς των δίσκων σε άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROESUS Φεβρουάριος 29, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 [MENTION=190]panoc[/MENTION], θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου, μετά το μεσημέρι, μόλις βρεθώ σπίτι και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Σ' ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.