Jump to content

noob!

Kanaris

Recommended Posts

Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με τις κάρτες ήχου και τώρα το βρίσκω μπροστά μου.

Λοιπόν,2 πράγματα.

1. Όταν αγόρασα τον υπολογιστή,είχε απο την μάνα του ένα προγραμματάκι το οποίο με το που έβαζα το καρφί του headset ή των ηχείων,αυτό έκανε pop-up μόνο του και μου έδινε την δυνατότητα να επιλέξω απο μια λίστα τι ήταν αυτό που σύνδεσα. Ανεξαρτήτος χρώματος υποδοχής το μετέτρεπε σε οτι του έλεγα. Δηλαδή : Έβαζα το headset(ήχο) στην πορτοκαλί υποδοχή ενώ έπρεπε να πάει στην πράσινη. Έκανε pop-up και με ρώταγε αρχικά τι σύνδεσα (ηχεία,ακουστικά,μικρόφωνο,κτλ κτλ). Αν πάταγα ακουστικά,μου έδινε κανονικά ήχο απο το πορτοκαλί βίσμα. Αν μετά έβαζα τα ηχεία στο πράσινο,με ρώταγε πάλι.Πάταγα την επιλογή ηχεία και μπορούσα να έχω ήχο και στα 2. Μετά απο ενα format που έκανα αυτό χάθηκε και δεν μπόρεσα να το βρω ούτε με google. Ήταν πολύ ευχρηστο γιατί αν είσαι gamer το απογευμα παίζεις με ηχεία και το βράδυ με ακουστικά χωρίς να βάζεις βγάζεις. Τώρα βασανίζομαι! plz help!

2. Πήρα κάποια ηχεία και θέλω να δώ την κάρτα ήχου μου.Την ψάχνω απο το device manager και δεν μπορώ να την βρώ,dafuq κάνω λάθος? Να και μια φωτό : hxos.pnghttp://imageshack.us/photo/my-images/42/hxos.png/

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη! και να ξέρω..ΠΙΟ ΝΟΟΒ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!

1. αν δεν κανω λαθος ειναι utility της mobο που εχεις. οποτε μπαινεις στο site της και το κατεβαζεις.

2. απο τα στοιχεια της mobo σου γουγλαρεις και βλεπεις ποια εχεις.

αυτό που λές το πρόγραμμα είναι αυτό που έχουν συνήθων οι mobo Που έρχονται με AC'97 τσιπ πχ.... REALTEK σου λέει τπτ?

από drivers για την κάρτα ήχου το περνάς και το software αυτό παρέα....

τώρα..... η κάρτα ήχου σου είναι η ενσωματωμένη που έχει μέσα? ή έχει πάρει άλλη κάρτα ήχου και την έχεις βάλει στην μητρική!?

εάν δεν έχεις πάρει κάρτα άλλη... τότε απλά βλέπεις πιο μοντέλο έχεις μητρική και βλέπεις στα specs τι έχει με τον ήχο ενσωματωμένη :)

• 2 weeks later...

Γειά σας και πάλι! Θα χρειαστώ περετέρο βοήθεια απο άτομα που κατέχουν το αντικείμενο. Λοιπόν,σήμερα παρέλαβα τα X-530 ηχεία της Logitech. Έκανα σωστά την συνδεσμολογία αλλα έχω ενα θέμα. Δεν ακούω απο τα 2 Rear ηχεία όταν προσπαθώ να ακούσω μουσική απο youtube,μουσική απο downloaded files,ήχο απο battlefield3 κτλ κτλ. Ακούω όμως κανονικά όταν κάνω sound test απο την διαχείριση ήχου της κάρτας μου. Εκείνο το ηλίθιο κουδούνισμα που παίζει απο μια φορά σε κάθε ηχείο ώστε να σου δείξει αν παίζει και κάνει highlight το κάθε ηχείο που υποτίθετε παίζει εκείνη την στιγμή.Στο sound test λοιπόν όλα δείχνουν και ακούγονται κιόλας τέλεια. Σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα ή αναπαραγωγή αρχείου δεν ακούω τίποτα απο τα rear μου. Στο BF3 πχ ακούω απο τα 2 πλαινά,το front(που είναι για ομιλία) και το sub. Ξέρετε τι μπορεί να παίζει? Το μόνο που είχα πειράξει απο την διαχείρηση πριν πάρω τα ηχεία ήταν η έξοδος της κάθε θύρας.Δηλαδή. Επειδή είχα 2 headset,είχα βάλει το πράσινο ηχεία,το πορτοκαλί ακουστικά και το μαυρό πάλι ακουστικά. Όταν σύνδεσα τα βύσματα σήμερα και έβαλα το πράσινο πάτησα έξοδος μπροστινών ηχείων,όταν έβαλα το πορτοκαλί πάτησα έξοδος κεντρικού ηχείου/subwoofer και όταν έβαλα το μαύρο πάτησα έξοδος πίσω ηχείων. Ξέρετε τι μπορεί να παίζετε και να μην ακούω?

υ.γ. Προσπάθησα να τα εξηγήσω όσο πιο απλά μπορούσα.Οτι δεν καταλάβατε και θέλετε να με βοηθήσετε,ρωτήστε να το ξαναπώ. Ευχαριστώ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.