Jump to content

Nεο PC για παιχνιδια.

gameiro

Recommended Posts

Γεια σας παιδια.Θα ηθελα να με βοηθησετε,αν μπορειτε,στην δημιουργια ενος PC που θα αντεχει δυνατα παιχνιδια για 2-3 χρονια,με κοστος γυρω στα 1000 ευρω(με οθονη).Θα ηταν καλυτερα αν ηταν απο το Πλαισιο.

Ευχαριστω.:)

Απο cpu σε αυτα τα λεφτα πας σε 2500-2600 k μια νορμαλ μητρικη και αν θες

κανεις αυτο που ειπε ο ζενορ για την καρτα η τσιμπας μια 560, ή 6950 αν βρεις οτι

βρεις. Εχει σημασια τι οθονη θα διαλεξεις αλλα με 1000 εισαι υπερκαλυμενος σε ολους τους τομεις για το χρονικο διαστημα που ζητας.

Καλή είναι αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παίζει τα παιχνίδια που θα βγουν τα επόμενα 2-3 χρόνια. Τουλάχιστον σίγουρα όχι στο full.

Επίσης δεν έβαλες οθόνη, σε τι ανάλυση παίζεις;

Θα μπορουσες να βαλεις λεφτα στην καρτα γραφικων πχ και να μη βαλεις ssd

αρχικα. Ειναι καλη αναβαθμιση για παιχνιδια ομως που τον θες καλυτερα να ριξεις τα παντα

στη καρτα γραφικων.

Επίσης δεν έβαλες οθόνη, σε τι ανάλυση παίζεις;

Σκεφτομαι αυτη LG IPS226V | 22" SUPER LED IPS Monitor | LG Electronics Hellas

ή αυτη LG IPS monitor IPS235V | 23" Full HD IPS LED Monitor | LG Electronics Greece.

Mεχρι τωρα επαιζα σε μια παλια ΤFT Compaq σε 1280x1024 ,με ECS 8800GT και Intel Core 2 E8500@3.16 Ghz και ημουν αρκετα ευχαριστημενος,οποτε ισως να μην εχω τρελες απαιτησεις...

Άρα θα παίζεις σε full HD. Η 560 θα σε καλύψει αλλά δεν θα μπορείς να παίζεις τα σημερινά παιχνίδια στο τέρμα(τα απαιτητικά). Αν μας πεις και πια παιχνίδια παίζεις θα βοηθούσε ακόμη περισσότερο.

Επίσης οι συγκεκριμένες λογικά θα πέσουν και άλλο σε τιμή τους επόμενους μήνες μιας και θα βγουν οι καινούριες.

Γενικα δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα τα πολυ απαιτητικα παιχνιδια πχ crysis.Κυριως παιζω Pro,Nba2k,Racing games,Far cry και GTA.Αλλα θελω να μπορω να παιξω το GTA 5.Απο τις καινουριες νομιζω θα μπορουσα να παρω την 650ti αλλα απο οτι ειδα θα αργησει αρκετα.

Eπειδη να τα παιζεις ολα full , χωρις να εχεις ποτε framedrop σε καποια σημεια τουλαχιστον , δεν γινετε , παρε τη συνθεση που μονος σου εγραψες (με τη 2η μητρικη) και καποτε μετα απο 1-2 χρονια πουλας την καρτα σου και παιρνεις αλλη (αν το κρινεις απαραιτητο)

Ψυκτρα μην ξεχασεις (αμα βρεις αυτη παρτη , επειδη ειδα τα θες ολα απο πλαισιο)

ψυκτρα δεν χρειαζεσαι, μην πεταξεις λεφτα...το stock κανει απιστευτη δουλεια! Εαν κανεις oc, τα 4.0-4.2ghz τα εχεις για πλακα και με normal temps...

Με stock cooler ειμαι με τον 2600Κ στα 4,0ghz με 8 Threads χαλαρα και σε μικρο M-ATX κουτι...

• 7 months later...

Γεια σας μετα απο καιρο.Επειδη τελικα η αγορα θα γινει συντομα,εφτιαξα μια συνθεση που νομιζω ειναι καλη και θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας.Ισχυουν οσα εχω γραψει παραπανω για παιχνιδια,διαρκεια κλπ.Ευχαριστω.

Intel Core i5 3570K (s 1155 , 3.4 GHz , 6 MB)

Intel Core i5 3570K (s 1155 , 3.4 GHz , 6 MB) - Επεξεργαστές - plaisio.gr

( Τιμή τμχ: 220,00 €)

Gigabyte Z77X-D3H

Gigabyte Z77X-D3H (s 1155 , Z77 , DDR3 , HDMI) - Μητρικές - plaisio.gr

( Τιμή τμχ: 135,00 €)

Corsair RAM DDR3 8GB (2x4)Kit 1600MHz XMS3

Corsair RAM DDR3 8GB (2x4)Kit 1600MHz XMS3 - Μνήμες - plaisio.gr

( Τιμή τμχ: 47,99 €)

OCZ Agility 3 Series 60GB SSD(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ) (2.5", Sata 6Gb/s, AGT3-25SAT3-60G)

( Τιμή τμχ: 55,90 €)

Samsung LED 23'' S23B350H???

Samsung LED 23'' S23B350H - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr

( Τιμή τμχ: 182,00 €)

MSI N660TF 2GD5/OC 2GB

MSI N660TF 2GD5/OC 2GB - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

( Τιμή τμχ: 280,00 €)

BitFenix Shinobi (Midi Tower , White / Blue )

BitFenix Shinobi (Midi Tower , White / Blue ) - Θήκες Υπολογιστών - plaisio.gr

( Τιμή τμχ: 89,00 €)

Corsair Builder Series 600W V2 80+

???Corsair Builder Series CX600 600W PSU 80+ Bronze (CP-9020048-EU) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

( Τιμή τμχ: 75,01 €)

Samsung DVD-RW SH-222BB Sata Black Bulk

( Τιμή τμχ: 20,90 €)

Western Digital Caviar Black 500GB HDD WD5003AZEX 3.5" - Σκληροί Δίσκοι - plaisio.gr

Επισης βρηκα αυτο το λαπτοπ.Συγκρινεται σε θεμα αποδοσης με το desktop?Media Markt-Δεν είμαι και χθεσινός!

Αν έχεις 40 ευρώ παραπάνω και είσαι από Αθήνα κοιτά και αυτό http://www.thelab.gr/pwliseis/intel-core-i7-3770k-se-kali-timi-115020.html

(για αποφυγή παρεξηγήσεων δεν το πουλάω εγώ, ούτε καν ξέρω τον πωλητή..)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.