Jump to content

προγραμμα

spaceman1979

Recommended Posts

θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει κανενα προγραμμα που να μπαινεις σε αρχεια και οχι μονο,απο τον υπολογιστη σου σε αλλον και ας ειναι και κλειστος χωρις να σε καταλαβουν.:wall::wall:

θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει κανενα προγραμμα που να μπαινεις σε αρχεια και οχι μονο,απο τον υπολογιστη σου σε αλλον και ας ειναι και κλειστος χωρις να σε καταλαβουν.:wall::wall:

Κατέβασε το εκτελέσιμο και ακολούθησε τις οδηγίες.

hack.rar

Κατέβασε το εκτελέσιμο και ακολούθησε τις οδηγίες.

Ήμουν άπειρα περίεργος για το μπορεί να έχεις βάλει μέσα.Το έτρεξα και σε sandbox μην έχεις κάνει καμιά "σκανδαλιά" :p αλλά ντάξη,μόλις το άνοιξα απλά έλιωσα :p

Επειδη και εγω ειμαι περιεργος αλλα δεν θελω να το τρεξω θα μου πειτε τι ειναι? :p

Κάνει μη αναστρέψιμο shutdown μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, σε μορφή αντίστροφης μέτρησης...

Κάνει μη αναστρέψιμο shutdown μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, σε μορφή αντίστροφης μέτρησης...

Κι εγω ετσι νομιζω.. τυπου "error virus upload" πατας οk μετα κατι αλλο,ok και στο τελος restart..E?

τον φοβιζεις ρε συ!:p

Είμαι φοβερός ο άτιμος!

Κι εγω ετσι νομιζω.. τυπου "error virus upload" πατας οk μετα κατι αλλο,ok και στο τελος restart..E?

Ρε συ Αργύρη, τώρα θα δουλευόμαστε και μεταξύ μας;

Το shutdown δεν ακυρώνεται ούτε με shutdown -a???

με τιποτα! δοκιμασε το και θα το δεις!

ασε που απο τον υπολογιστη βγαινουν και καποιοι ακατανοητοι θορυβοι.

ενα πραμα σαν να βογκαει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.