Jump to content

ΠΟΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ?

panzaxa

Recommended Posts

και γω ετσει λεω για το conexx αλλα τοσα χρονια πληρωνω τον οτε και ειναι και πολλα γιατι εχω και isdn απο το 1998 ασε που ρωτησα για μεταφορα και κουφαθικα απο το ποσο που μου ειπανε καπου στα 85 γιουρο .......γιουργια ειπα !!!!!!!! και λεω να παω προς cyta με 22 γιουρος το μηνα και 3 ωρες το μηνα τηλ δωρεαν και 8αρα ταχυτητα

Εγώ πάλι που έχω περάσει από vivodi, on και τώρα HoL προτείνω την HoL.Και με ένα καλό ρουτεράκι μπορείς να ψαχτείς ακόμα περισσότερο για ανέβασμα ταχυτήτων.

Περιοχή Γαλάτσι και πιάνω από 13-16 ανάλογα την ώρα, τα κέφια και τα πειράγματα!:p

Ποτέ οτε...μαμισιάτικα!

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις γείτονες κοντινούς (να ανήκουν στο ίδιο καφάο αν γίνεται) να σου πουν εντυπώσεις από τους providers που έχουν :help1:.....οτε δεν είναι κερατιάτικα γιατί έχεις αυτό που μπορείς να έχεις.....φυσικά τσούζει λίγο η τιμή του αλλά.......η ψυχική υγεία :rip: πάνω απ' όλα.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις γείτονες κοντινούς (να ανήκουν στο ίδιο καφάο αν γίνεται) να σου πουν εντυπώσεις από τους providers που έχουν :help1:.....οτε δεν είναι κερατιάτικα γιατί έχεις αυτό που μπορείς να έχεις.....φυσικά τσούζει λίγο η τιμή του αλλά.......η ψυχική υγεία :rip: πάνω απ' όλα.

ναι καλό είναι να ρωτήσεις..Πάντως τα τελευταία χρόνια η forthnet έχει ομαλοποιηθεί και έχει ταχύτητες εφάμιλες του οτέ και πολλές φορές καλύτερες... Δύσκολοι καιροί, ψάξε για καμιά προσφορά..

Καλημερα και ευχαρηστω ολους για τις απαντησεις εκανα cyta με 22 ευρω τελικη τιμη με 8αρα (λεει:dance3:) ταχυτητα και 200 λεπτα αστκα υπεραστικα το κακο ειναι οτι ειναι voip το τηλ και ο ΑΛΑΧ:magic: βοηθος

εχει κανενας π΄ρολαβει να δοκιμασει την καινουργια vdsl της cyta?πολυ αισιοδοξα ακουγονται τα νουμερα..προυπουετει και max αποσταση 1000 μετρα απο το αστικο κεντρο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.