Jump to content

coolermaster cosmos S on/off αφής τα φτύσε!

NooDle

Recommended Posts

Παλιότερα είχα ανεβάσει πάλι θέμα για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ενα παλικάρι απο δω μέσα ο [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] νομίζω μου είχε πει να κουνήσω λίγο τα καλώδια κτλπ.

Εφτιαξε τοτε αλλά μάλλον τώρα τα παίξε τελείως..

Για να παραγγείλω απο coolermaster δεν λέει γιατί είναι αρκετά τα έξοδα αποστολής εκτος και αν θέλει κάποιος φίλος να πάρει και αυτός κάτι και να τα μοιραστούμε..

Αλλιώς σκέφτομαι.. να βάλω ενα μπουτον στην πρόσοψη σαν αυτά στα αυτοκίνητα πχ..

Απο την άλλη χάνω το αφής που δίνει αλλη αίσθηση..

Ακουω γνώμες/βοήθειες κτλπ

Ευχαριστώ

Βασικά την απάντηση την έχεις δώσει μόνος σου, η κάνεις πατέντα με δικό σου κουμπί ή αγοράζεις καινούργιο panel από cm.

Και εμένα τα είχε φτύσει παλαιότερα αλλά ήταν ακόμα στην εγγύηση και μου έστειλαν από cm καινούργιο.

Βασικά ψάχνει άτομο που να θέλει κάτι απο Coolermaster για να παραγγείλουν μαζί.

Θα με ενδιέφερε και εμένα αγορά απο CM parts αλλά δεν υπάρχει το part που θέλω δυστυχώς στο site τους.

Εγώ θα προτίνω προσωρινά να βάλεις ένα κουμπί για να ανάβει το pc σου και μέχρι να βρείς κάποιον άλλον να παραγγείλετε μαζί. Κάπου κάπου όλο και κάποιος θέλει να παραγγείλει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.