Jump to content

ssd δισκος

vralli

Recommended Posts

παιδια καλησπερα σας! θα ηθελα για ακομα μια φορα τη βοηθεια σας!! απο σημερα το πρωι που ανοιξα το Pc της υπογραφης μου μου βγαζει αυτο το μηνυμα, και δεν ξερω τι ειναι. Αν μπορει κανεις να με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ!! η δομη του συστηματος αρχειων στο δισκο ειναι κατεστραμμενη και δεν μπορει να χρησιμποιηθει. εκτελεστε το βοηθητικο προγραμμα chkdsk στον τομο c. HELP!!!!!!!

παιδια καλησπερα σας! θα ηθελα για ακομα μια φορα τη βοηθεια σας!! απο σημερα το πρωι που ανοιξα το Pc της υπογραφης μου μου βγαζει αυτο το μηνυμα, και δεν ξερω τι ειναι. Αν μπορει κανεις να με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ!! η δομη του συστηματος αρχειων στο δισκο ειναι κατεστραμμενη και δεν μπορει να χρησιμποιηθει. εκτελεστε το βοηθητικο προγραμμα chkdsk στον τομο c. HELP!!!!!!!

και λεει κατι για ενα pando media booster!!!

μα δεν εχω βρει κανενα utility που να συνοδευει τους ssd μου! κατεβασα βεβαια ενα ssd tweak utility αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι κανει!!! τωρα που τον ξανα ανοιξα εκανε κατι τσεκ στο boot screen και διεγραφε και αρχεια απο το index αν θυμαμαι καλα... και μεχρι στιγμης δεν μου το εχει ξαναβγαλει αυτο το μηνυμα.

απο μονο του οχι! οταν μου ζητησε να κανω επανεκινηση εγινε αυτο που ειπα... οταν ειμαι στα windows μου τους βέπω κανονικα τους δισκους... πιο πριν που μπηκα στο bios ομως δεν τους ειχα δει καπου! τι να πω δεν ξερω. παιζει δλδ να παω για αλλον ssd; η μηπως ειναι κατι αλλο;

Αυτο που σου λέει το έκανες?

Αν δεν το χεις κανει ακομα δοκιμασε και βλεπεις τι θα σου διορθωσει απο σφαλματα.

start button-> κανε live search για cmd.exe -> κανε δεξι κλικ και run as administrator -> και στο παραθυρο που θα ανοιξει πατα

chkdsk.exe C:

επισης μπορεις να κατεβασεις κανα cristaldiskinfo(to portable για να μην κανεις και εγκατασταση) αν δεν εχεις αλλο toolακι να δεις αν κατι δεν πηγαινει καλα με το δισκο

μα δεν εχω βρει κανενα utility που να συνοδευει τους ssd μου! κατεβασα βεβαια ενα ssd tweak utility αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι κανει!!! τωρα που τον ξανα ανοιξα εκανε κατι τσεκ στο boot screen και διεγραφε και αρχεια απο το index αν θυμαμαι καλα... και μεχρι στιγμης δεν μου το εχει ξαναβγαλει αυτο το μηνυμα.

Το έκανε το θέμα είναι γιατι το filesystem ήταν σε "μη σωστή" μορφή

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.