Hydra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2012 Τί διαβάζετε; Στις ημέρες της απόλυτης προπαγάνδας και των κατοχικών νέων, ποιές εφημερίδες προτιμάτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Φεβρουάριος 28, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 πραγματικά, δεν διαβάζω καμιά εφημερίδα, εδώ και χρόνια, προτιμώ να μαθαίνω τις ειδήσεις από το internet, διαβάζοντας, αν αξίζει βέβαια, την είδηση από διαφορετικές πηγές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 28, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Κανένα έντυπο, λόγω οικολογικής άποψης.Γενικά όμως, δε διαβάζω ούτε τις ηλεκτρονικές εκδόσεις τους, αφού είναι τις περισσότερες φορές κατευθυνόμενοι από χίλιους δυό παράγοντες (διαφήμιση, πολιτική, συμφέροντα, μόδα, κλπ). Εργαζόμουν και 4 χρόνια σε εκδοτικό οίκο και γνωρίζω πολλά πράγματα από πρώτο χέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 28, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 και γω πανε αρκετα χρονια που διαβασα εφημεριδα τελευταια φορα,μονο net αντε και καμια ηλεκτρονικη βερσιον στο ipad ακομα και στο αεροπλανο που τις δινουν τζαμπα,δεν τις ακουμπαω.. απο περιοδικα,αγοραζω το εγγλεζικο EVO στo ιπαδ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 28, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Αγοράζω κατά καιρούς μόνο για τις προσφορές σε βιβλία.Δε διαβάζονται, τουλάχιστον οι γνωστές.Οι δωρεάν έχουν στα 2/3 διαφημίσεις, οπότε και εγώ κομμένες τις έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 28, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Εφημερίδες δεν αγοράζω. Για ενημέρωση χαζεύω λίγο στο ίντερνετ. Περιοδικά... Χμ, παλιά αγόραζα περιοδικά αυτοκινήτου, αλλά τα έκοψα γιατί έκαναν 5-6 Ευρώ το καθένα και σε μία ωρίτσα τα είχα ξεπετάξει. Αυτή τη στιγμή έχω ετήσια συνδρομή στο IEEE Spectrum. Ασχολείται με πολύ ενδιαφέροντα τεχνολογικά θέματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Φεβρουάριος 28, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Popular science & Popular Mechanics (να ειναι καλα ο [MENTION=9387]victor[/MENTION] ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 29, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Λίγα με τον Αμαζών. Ωστόσο, Popular Science, Digitized | Brain Pickings (όλο το ψηφιακό αρχείο του Popular Science δωρεάν) Εδώ στο Ελλαδιστάν δε ξέρω κάποιο καλό τέτοιου είδους. Το Focus πήρα δυο φορές είναι χάλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Φεβρουάριος 29, 2012 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Unfollow επειδη η ομαδα εχει αποψη και δεν εχει διαφημησεις απο γνωστα λαμογια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 29, 2012 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Οι εφημερίδες έχουν κοπεί όπως και τα περιοδικά. Αν ποτέ πέσει εφημερίδα στα χέρια μου οι πρώτες σελίδες, με τα πολιτικά, ξεπετάγονται σε fast forward. Ζήτημα να προλαβαίνω να κοιτάξω τους τίτλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Φεβρουάριος 29, 2012 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Λίγα με τον Αμαζών. Ωστόσο, Popular Science, Digitized | Brain Pickings (όλο το ψηφιακό αρχείο του Popular Science δωρεάν) Εδώ στο Ελλαδιστάν δε ξέρω κάποιο καλό τέτοιου είδους. Το Focus πήρα δυο φορές είναι χάλια. H Ελληνικη εκδοσή του PoPsci ήταν παρα πολύ καλή (τραγικά λιγότερες διαφημίσεις απο την Αμερικανική και καλύτερη ποιότητα χαρτιού). Δυστυχως το έκλεισαν (ήταν δωρεάν αν αγόραζες την καθημερινή αλλιώς 3 ευρώ αλλά μάλλον όλοι το έπαιρναν με την καθημερινή ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 29, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Ναι το ξέρω, όταν εκδήλωσα εγώ το ενδιαφέρον μου, είχε σταματήσει η έκδοσή του. Διαβάζω όμως τελευταία το Athens Book Review ή Books Journal, αναλόγως τη θεματολογία. (ένα περιοδικό ήταν παλιά και νομίζω τα τσούγκρισαν οι ιδιοκτήτες και προέκυψε το άλλο) Το Cogito πολύ καλό, αλλά κοστίζει αρκετά και το παράτησα... Είχε ωραία άρθρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 29, 2012 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Για ειδήσεις, μονο νετ.Μετά, Evo, New Scientist, και απο εκει και περα Kindle for the win... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Φεβρουάριος 29, 2012 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Για ειδήσεις, μονο νετ.Aka Internet. Right? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.