Ripper18 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2004 Θελω να αλλαξω mobo και cpu και εχω windows XP,απο 845 και Ρ4 1.5 Willamette σε 865ΡΕ και Ρ4 3.0Νοrthwood.Τι πρεπει να κανω για να συνεχισουν να δουλευουν τα ΧΡ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Θεωριτικα, θα σου δουλεψει, αφου βρει και κανει install μερικα πραγματακια. Συνηθως ενα format κανει καλό !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Πριν κάνεις την αλλαγή, κάνε απεγκατάσταση όλους τους οδηγούς(chipset και οτιδήποτε onboard).Θεωρητικά δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα, τα xp θα βρουν τις νέες συσκευές της μητρικής και θα ζητήσουν οδηγούς.Ενδέχεται να σου ζητήσουν activation όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 14, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 με τη cpu δεν έχεις κανένα προμπ. για τη μόμπο όπως είπαν και τα παιδιά στην καλύτερη περίπτωση θα αρχίσει να πετάει ποπ απς ότι βρήκε και εγκαθιστά νέες συσκευές... οπότε έχε πρόχειρα και ένα cd win xp και το cd της νέας mobo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Ιούλιος 14, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Για format δεν το συζητω,για τις αλλες ιδεες ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούλιος 14, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Επειδω το τελευταιο τριμηνο εχω αλλαξει 3 φορες μητρικη και 3 φορες επεξεργαστη σου λεω οτι 2 φορες που προσπαθησα να γλυτωσω το φορματ δεν μπορεσα να δουλεψω αναγκαστικα για να ναι καθαρο το μηχανημα σου θα κανεις φορματ.Εχε υποψη σου οτι εγω δεν αλλαξα chipset απλα αλλαξα 3 μοντελα 875 με επεξεργαστες northwood. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.