george664 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2012 Γεια σας εχω εδω και 4 μηνες περιπου αυτο το ρουτερ (TP-Link Wireless ADSL Modem/Router N 150Mbps Annex A TD-W8951ND ) με παροχο wind και τωρα τελευταια χανει την επαφη με το δικτυο της wind και μονο με κλεισιμο απο το ρευμα επανερχεται .Τι μου προτεινεται ?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Φεβρουάριος 28, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 να καλέσεις τεχνικό της wind . Link to comment Share on other sites More sharing options...
george664 Φεβρουάριος 28, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Εχω μιλησει τηλεφωνικα αλλα οταν με ρωτησαν εαν εχω το δικο τους ρουτερ και τους ειπα οτι εχω αλλο μου ειπαν οτι το ρουτερ αυτο δεν το γνωριζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Φεβρουάριος 28, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Όλες οι εταιρείες αρνούνται να υποστήριξη όταν δεν χρησιμοποιείς το δικό τους modem. Τα disconnect στα κάνει όποτε του την βαρέσει ή πχ όταν ανοίξει πολλά connections από torrents κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.