Jump to content

μεχρι ποια καρτα δεχεται το συστημα μου;η καλυτερη δυνατη

GoMaR

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply
Οπως είπαν πιο πάνω εισαι στο όριο αδερφε! Δεν ειναι λογοκρησία ( οπως υποστηρίζουν μερικοί) το κόψημο! Ειναι ξεκάθαρο οτι θα εισαι κομένος σε frames κάργα με μεγαλύτερη και νεώτερη κάρτα της τάξεως 480 ή 69ΧΧ ( το video ειναι ξεκάθαρο)!
για να μαθαίνουν και κάποιοι γνώστες!

Φιλε σε ευχαριστουμε για τις ινφο.

Αλλα πρωτον ξερουμε τι ειναι το bottleneck.

Και δευτερον ο τυπος βαζει διπλα διπλα c2d στα 1,8Ghz με Ι7 στα 3,8.:wall:

Οτι να ναι δλδ.

Σωστος ο narzul..αλλα θα κοιτουσα και 6850-6870(και μεταχειρο ετσι)

Παντως αυτα που διαβαζω για την πλατφορμα(s 775) το οτι μας καλυπτει ακομα πολυ καιρο..αρχιζω να το πιστευω ολο κ πιο πολυ..:p..πανω που ελεγα να παω σε 1155..

αλλα ρε γμτ ειναι πλατφορμα του '06..ποσο πια να την κρατησεις..

εφοσων αντεχει δεν υπαρχει λογος για αλλαγη :)

edit:

ξεχασα να γραψω.το βιντεο ειναι για τα πανηγυρια ετσι.

πρωτον δεν μας λεει ποιον c2d. (εκτος αν δε καταλαβα καλα)

δευτερον συγκρινει 1.8 με 3.8

τριτον τεσταρει και σε medium settings για να ειναι "balanced" η δυναμη

τεταρτον φοραει σκουλαρικια και στα 2 αυτια :p

Με ανεβασμενο τον c2d σου θα εχεις bottleneck

αλλα θα ναι playable ολα . Το bottleneck θα ναι ποσοστο καποιων frames πανω απο το playable

που θα εκτοξευτουν αν περασεις σε quad φενομ2 και πανω,1155 κτλπ

Ποιοτικα θα ναι ολα μαξ. gtx570 και c2d 8xxx στα 4 γιγα δε καταλαβαινα

διαφορα απο τον c2q 6600 χωρις fraps. ΜΟΝΟ bc2 bf3 και οτι αυτο σημαινει παιρνουν

αισθητη διαφορα στο ματι - gameplay

Σωστος ο narzul..αλλα θα κοιτουσα και 6850-6870(και μεταχειρο ετσι)

Παντως αυτα που διαβαζω για την πλατφορμα(s 775) το οτι μας καλυπτει ακομα πολυ καιρο..αρχιζω να το πιστευω ολο κ πιο πολυ..:p..πανω που ελεγα να παω σε 1155..

αλλα ρε γμτ ειναι πλατφορμα του '06..ποσο πια να την κρατησεις..

Σχετικα με το πλατφορμα του 06 πιστευω η τακτικη της ιντελ φταιει για όλα οπου βγαζει νέο socket σχεδον κάθε χρονο παραμεριζοντας το μετα από λιγα χρονια(βλ.s1156,s1366) καθως και όταν multicore software είναι σε μικρο βαθμο και όταν ο q9550 σε reviews κοντραρει στα ισα τον 2500k ποιος ο λογος να αλλαξεις μια πλατφορμα αν σε καλυπτει και με το παραπανω???

Τωρα στο θεμα μας φιλε Gomar γνωμη μου τσιμπα μια 6950 η μια 560ti twin frozr 2gb και την κρατας και για επομενο setup

Διαφωνώ με την αλλαγή της κάρτας στο σύστημα σου.

Θεωρώ πως αν έβαζες μια gtx570π.χ, που είναι περίπου 60% πιο γρήγορη από τη δική σου, εσυ θα εισέπραττες μόνο το 20% της αύξησης.

Η αλλαγή πλατφόρμας πάλι, δε θα απογειώσει τη gtx280.

δηλ. σε ενα gpu bound παιχνίδι(π.χ metro2033), αμβιβάλλω αν θα δείς την παραμικρή αύξηση.

Θα απογειώσει όμως το σύστημα σου, που θα αποδίδει καλύτερα στα περισσότερα παιχνίδια, και οχι μόνο στα φημισμένα για την τετραπύρηνη εξάρτηση τους.

Τώρα βέβαια εσυ ρωτάς αν θα αλλάξεις κάρτα,

και εγω σου λεω άλλαξε πλατφόρμα.

Εσυ λες θέλω dx11,

κι εγω σου λεω πάρε πυρήνες.

Δεν είναι μόνο θέμα ορθής λογικής, αλλά και θέμα προτεραιοτήτων ως ενα σημείο, γι αυτό και η απάντηση δε μπορεί να είναι απόλυτη.

Μακάρι να μπορούσες να δανειστείς μια πιο δυνατή κάρτα και να τη δοκιμάσεις στο σύστημα σου

ή

να μπορούσες να κούμπωνες τη gtx280 σε ενα σύγχρονο τετραπύρηνο σύστημα γνωστού σου.

Μακάρι να μπορούσες να δανειστείς μια πιο δυνατή κάρτα και να τη δοκιμάσεις στο σύστημα σου

ή

να μπορούσες να κούμπωνες τη gtx280 σε ενα σύγχρονο τετραπύρηνο σύστημα γνωστού σου.

imo αυτο αν μπορεις να κανεις να δεις και εσυ

Σε συστημα φιλου με 260γτχ και ι920 μου φενεται πως παει καλυτερα στα games παροτι εχει τετοια καρτα

Κριμα που δε βρισκω τον zomg online .

Του χα δωσει το 2ο pc μου για να κανει κατι τεστ και κατι συγκρισεις σε σχεση με το δικο του (εχει e8400@4ghz) και για να δοκιμασει και το κατα ποσο μειωνεται το loading αν φτιαξεις εικονικο δισκο αποκλειστικα με ραμ και πιθανοτατα να εβαλε και την 480 στο δικο του για να δει διαφορές.

zomg αμα μπεις πες αν εκανες κατι τετοιο.

zomg αμα μπεις πες αν εκανες κατι τετοιο.

Στα πιο πρόσφατα mmos που τέσταρα και σε Kingdoms of Amalur: Reckoning τα fps ήταν στο θεό

με maximum settings ε. Για games που αξιοποιούν πολλούς πυρήνες δεν έχω προσωπική εμπειρία.

Με τη σειρα μου και εγω θα σου ελεγα να μην κανεις αναβαθμιση καθως θα σε κοβει ο επεξεργαστης...η 280 ειναι αρκετα δυνατη ακομα.εγω ειδα τρελη διαφορα στα παντα οταν πηγαν απο Phenom 9850@2,5 σε 955@3,8(αλλαγη ουσιαστικα μονο σε συχνοτητα,πυρηνες ιδιοι).αν σκοπευεις αργοτερα να αλλαξεις και μητρικη-επεξεργαστη παρε οτι καρτα θες αλλα εαν θες να αλλαξεις καρτα μονο,μην το κανεις η εστω κανε το εαν βρεις κατι καλο σε μεταχειρισμενο.οπως ειπε καποιος πιο πανω,εαν η καρτα που θα παρεις θα ειναι πχ 60% δυνατοτερη απο την 280 σου,εσυ θα δεις διαφορα ταξης 20%.

Πληροφοριακά σου λέω οτί ένας φίλος μου σε c2q 9300 @2,5 (στοκ δηλαδή) αγόρασε την 6950 2gb sapphire και του κάνει πολύ bοttleneck σε σημείο να μην μπορεί να παίξει παιχνίδι χωρίς να του σπάσει τα ...νεύρα:fist: Οπότε μάζεψε μαρούλι και σκάστα σε ένα sandy να βρεις την υγειά σου. Και βλέπεις μετά για κάρτα.

Πας να προειδοποιήσεις κάποιον από το να μην κάνει κάτι που θα το μετανιώσει καπάκια (ειδικά στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε) σε λένε και τρολ. Τί να πω λες και δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω από το να κάθομαι στο Λάμπη να αραδιάζω βλακείες με όφελος τί??? Πφφφ... Το παιχνίδι ήτανε το τελευταίο assassins που το είδα με τα μάτια μου αλλά μου είπε οτί του το έκανε και σε άλλα.

q6600 στοκ παιζει μεχρι και bad company 2 αξιοπρεπως->στρεσαρεται στα 32αρια και παιζει και A.C.1+2.

Το τι λεμε σε τετοια θεματα που εχει να κανει με την τσεπη του αλλου το

κοιταω πολυ καλα και απορω για το πως του λες να τα σκασει σε σαντι...

Ολοι συμφωνησαν παραπανω οτι θα εχει ενα bottleneck του 20% στα frames αλλα

θαναι παντα πανω απο το playable.

απορω για το πως του λες να τα σκασει σε σαντι...

Μάλλον τα παίρνω από την intel :hehe:

Όσο για τα λεφτά ένας 2500Κ με ένα αξιοπρεπές mobo θα του πάει γύρω στα 300.

Βάλε και τις ram 350.

Και θα έχει το κεφάλι του ήσυχο για 3-4 χρονάκια.

Μία 6950 κάνει 250.

Πόσο πιστεύεις οτί θα την κρατήσει?

Με ποιό από τα 2 setups θα παίζει καλύτερα?

(Δεδομένου οτί έχει ήδη gtx 280?)

Άρα πού θα πιάσουν περισσότερο τόπο τα λεφτά του?

:nothing:;)

Δε ξερω αν το εχεις καταλαβει και χωρις να θελω να γινομαι

επικριτικος κακος περιεργος κτλπ του λες το ΤΟΠ αυτη τη στιγμη για gaming!

Υπαρχουν και αλλες επιλογες οπως περιεγραψαν παραπανω..δεν εχεις αδικο, αλλα κοιταμε

γενικα τις λυσεις που μπορει να βρει! no offence:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.