Nasos1416003258 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2012 Εχω στην διαθεση μου Laptop με προεγκατεστημενα τα vista home basic ΟΕΜact και το desktop μου που τρεχει windows xp αυθεντικα.Θελω να κανω τραμπα τα λειτουργικα. Λογικα με τα xp δεν θα εχω προβλημα στο activation στο laptop. Για τα vista ομως δεν εχω cd. Αν βρω απο καποιον φιλο cdακι vista home θα δεχτει το Key του laptop? Υπαρχει καποιος νομιμος τροπος να βρω το cd των vista ή ενα iso? Απο την HP μπορω να παραγειλω recovery disc αλλα λογικα δεν θα κανει install σε desktop, σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Φεβρουάριος 28, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 και να εβρισκες cd δεν θα δεχθεί το το Key του laptop Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Φεβρουάριος 28, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 ακριβώς γιατί είναι έκδοση OEM. Ειναι πιο φτηνή από την "κανονική", αλλά ενεργοποιείται μόνο για έναν υπολογιστή. Με το που ανιχνεύσει διαφορετικό hardware θα σου πει ότι είναι ήδη ενεργοποιημένο..Βέβαια δεν χάνεις τπτ, αν θες ψάξε στο Internet για εκδόσεις από msdn που δεν έχουν cd key cracks κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasos1416003258 Φεβρουάριος 29, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Όντως ανιχνέυει hardware και δεν γινεται να το βαλω στο Desktop. Γενικα η μετα xp εποχη στα κλειδια ειναι λιγο μπερδεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.