Jump to content

OEM Vista απο Laptop σε desktop

Nasos1416003258

Recommended Posts

Εχω στην διαθεση μου Laptop με προεγκατεστημενα τα vista home basic ΟΕΜact και το desktop μου που τρεχει windows xp αυθεντικα.

Θελω να κανω τραμπα τα λειτουργικα. Λογικα με τα xp δεν θα εχω προβλημα στο activation στο laptop. Για τα vista ομως δεν εχω cd. Αν βρω απο καποιον φιλο cdακι vista home θα δεχτει το Key του laptop? Υπαρχει καποιος νομιμος τροπος να βρω το cd των vista ή ενα iso? Απο την HP μπορω να παραγειλω recovery disc αλλα λογικα δεν θα κανει install σε desktop, σωστα?

ακριβώς γιατί είναι έκδοση OEM. Ειναι πιο φτηνή από την "κανονική", αλλά ενεργοποιείται μόνο για έναν υπολογιστή. Με το που ανιχνεύσει διαφορετικό hardware θα σου πει ότι είναι ήδη ενεργοποιημένο..Βέβαια δεν χάνεις τπτ, αν θες ψάξε στο Internet για εκδόσεις από msdn που δεν έχουν cd key cracks κλπ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.