goku_dbz Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2012 Εχει κανεις κατι να προτεινει? Θελω ενα "μικρο" κουτι (στυλ htpc, αυτα τα τετραγωνοειδη) για το σαλονι που να παιρνει ομως μεγαλη καρτα γραφικων και κανονικη μητρικη (m atx).... τιμη σχετικα αδιαφορη φτανει να ικανοποιει τα πιο πανω κριτηρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Φεβρουάριος 25, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 Nox live IIΤο έχω και παίρνει μεγάλες μητρικές και πιστεύω και μεγάλη κάρτα....(όχι γαϊδούρια αλλά μεγάλη).Πολύ καλό κουτάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Φεβρουάριος 25, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 Αν θες κατι με στυλ, και δε σε πειραζει το υψος, δες και το Silverstone FT-03.Το εχω, και κανει αυτα που λες, ακομα και 30cm καρτες γραφικων χωραει, μαζι με Noctua nh-d14 στο cpu...Ακολουθει τη λογικη του Raven με τη μητρικη μετατοπισμενη ωστε οι εξοδοι να ειναι απο πανω...με οτι θετικα αυτο συνεπαγεται.Γενικα με εχει ικανοποιησει αυτο το κουτακι με τις παροχες και το στυλ του, και θεωρω οτι συχνα το πιο σημαντικο ειναι να πιανει το κουτι λιγο χωρο στο γραφειο/πατωμα και δεν αποτελει προβλημα το υψος του, οποτε ειναι ο καλυτερος συμβιβασμος αυτος, ωστε να χωραει τα παντα και να μην ειναι τερας... Το στυλ ειναι υποκειμενικο, αλλα το ασημι εγω το ερωτευτηκα, Apple-ιζει πολυ, με την καλη εννοια, που δηλαδη οσο και να αντιπαθω την εταιρεια, σχεδιαστικα τους βγαζω το καπελο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Φεβρουάριος 25, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 Nox live IIΤο έχω και παίρνει μεγάλες μητρικές και πιστεύω και μεγάλη κάρτα....(όχι γαϊδούρια αλλά μεγάλη). Πολύ καλό κουτάκι. πολυ καλο! νομιζω μου ερχεται γαντι! θα το ψαξω λιγο περισσοτερο το βραδακι...! Αν θες κατι με στυλ, και δε σε πειραζει το υψος, δες και το Silverstone FT-03.Το εχω, και κανει αυτα που λες, ακομα και 30cm καρτες γραφικων χωραει, μαζι με Noctua nh-d14 στο cpu... Ακολουθει τη λογικη του Raven με τη μητρικη μετατοπισμενη ωστε οι εξοδοι να ειναι απο πανω...με οτι θετικα αυτο συνεπαγεται. Γενικα με εχει ικανοποιησει αυτο το κουτακι με τις παροχες και το στυλ του, και θεωρω οτι συχνα το πιο σημαντικο ειναι να πιανει το κουτι λιγο χωρο στο γραφειο/πατωμα και δεν αποτελει προβλημα το υψος του, οποτε ειναι ο καλυτερος συμβιβασμος αυτος, ωστε να χωραει τα παντα και να μην ειναι τερας... Το στυλ ειναι υποκειμενικο, αλλα το ασημι εγω το ερωτευτηκα, Apple-ιζει πολυ, με την καλη εννοια, που δηλαδη οσο και να αντιπαθω την εταιρεια, σχεδιαστικα τους βγαζω το καπελο... δυστυχως το υψος ειναι προβλημα....κατα τα αλλα το κουτακι τα σπαει! κι εγω σε ασημι θα το επαιρνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Φεβρουάριος 25, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 πολυ καλο!νομιζω μου ερχεται γαντι! θα το ψαξω λιγο περισσοτερο το βραδακι...! δυστυχως το υψος ειναι προβλημα....κατα τα αλλα το κουτακι τα σπαει! κι εγω σε ασημι θα το επαιρνα εγώ συγκεκριμένα έχω το nox live I σε ασημί που το θες (και μένα μ'αρέσει πιο πολυ) αλλά δεν ξέρω που θα το βρεις στην Ελλάδα. Ψάξτο λιγο. με το τηλεκοντρόλ ξεχνάς ποντικι-πληκτρολόγιο αν θες...δουλέυει τζάμι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Φεβρουάριος 25, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 το καλο (ή κακο, θα δειξει...) ειναι οτι δεν ειμαι Ελλαδα! Γερμανια μενω τωρα!βρηκα αυτο συγκεκριμεναυγ: λιγο το υψος με απασχολει...θα ηθελα να ειναι 3-4cm πιο ψηλο για να εβαζα καμια tower 12αρα ψυκτρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Φεβρουάριος 25, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 απο γερμανικο αμαζον κοιτα το antec fusion remote max.[ame=http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss_1?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1&url=search-alias%3Daps&field-keywords=antec+fusion+remote&x=0&y=0][/ame] ειχα το μικρο του αδερφακι και οι εντυπωσεις πολυ θετικες. επισης ριξε μια ματια απο silverstone μερια στις σειρες lascala and grandia αν θες,για να εχεις μια πιο ολοκληρωμενη αποψη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Φεβρουάριος 25, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 i think we have a winner!εχει τις διαστασεις που θελω...μην σου πω ακριβως κιολας!!! θα μετρησω μολις παω σπιτι! thanks:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 25, 2012 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 Πουλαω ενα Turbo-x HTPC κουτι (πιστη αντιγραφη του Silverstone LC-17) στα 100€. Η τιμη ομως περιλαμβανει και ενα Ρ4 συστημα με 2 gb μνημης, 80αρη σατα σκληρο και dvdr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Φεβρουάριος 25, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 ευχαριστω για την προσφορα αλλα δυστυχως ειναι δυσκολο...μενω Γερμανια Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Φεβρουάριος 25, 2012 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 i think we have a winner!εχει τις διαστασεις που θελω...μην σου πω ακριβως κιολας!!! θα μετρησω μολις παω σπιτι! thanks:T: σε ποιο κουτι αναφερεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Φεβρουάριος 25, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 χεχε... σε αυτο που προτεινες! το antec fusion remote max! υγ: θα πεσει απο εδω παραγγελια απο εβδομαδας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overpower Φεβρουάριος 25, 2012 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 επισης το sugo08 απο silverstone ειναι καλο κουτακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 26, 2012 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2012 Lascala17 silverstone?Εγω αυτο εχω παντως.Αν βγαλεις το ενα bay για σκληρους χωραει μεχρι και 6990... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Φεβρουάριος 26, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2012 Ναι, το εχω δει και το lascala17 αλλα νομιζω δεν χωραει την noctua u12 που εχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.