Kanaris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2012 Έκανα μια αναζήτηση αλλα δεν βρήκα κάτι. Είχε βγεί το Company of Heroes: Online για κάποιο καιρό σε beta. Μετά έκλεισε,αλλα με μια επίσκεψη στο forum τους φαίνεται πως ενας μεγάλος αριθμός χρηστών παίζει ακόμα. Είναι closed? Ή απλα παίζουν απο το Online του Opposing fronts? Όποιος ξέρει ας βοηθήσει,ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 25, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 Δεν βρηκες?http://www.thelab.gr/gaming/company-of-heroes-online-79990.htmlEχει κλεισει ναι.Αγορασε τα παντως, ειναι παμφθηνα και ΑΞΙΖΟΥΝ καθε cent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanaris Φεβρουάριος 25, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 Eυχαριστώ νεφελίμ,το έψαξα χωρίς το "online" και δεν μου το έβγαλε,πήγα και μέχρι το page 5 της κατηγορίας gaming και πάλι δεν βρήκα κάτι.Μάλλον ήταν στο αρχείο. Τεσπά, CoH: Online έπαιζα και εγώ,το ξέρω οτι έχει κλείσει. Επείδη το θεωρώ το καλύτερο strategy game ever θέλω να συνεχίζω να παίζω.Μάλλον όσοι παίζουν ακόμα το κάνουν μέσω του Opposing Fronts. Θα έβαλαν το Online σαν client απο το original game. Μην ξεχνάμε ότι το Company of Heroes ήταν game of the year το 2006. Αν έχει κάποιος άλλα Info,ας γράψει. Αλλιώς σε 3-4 μέρες θα πάρω όλη την σειρά,είναι όντως φθηνά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 25, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 9.90€COMPANY OF HEROES ANTHOLOGY PCCompany of HeroesCompany of Heroes: Opposing Fronts (Expansion Pack)Company of Heroes: Tales of Valor (Expansion Pack)Best 10€ you ll ever spend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Φεβρουάριος 25, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 ΠωΠω παιχνιδάρες και τα 3!Τι να λέμε τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 Φεβρουάριος 28, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 τσαμπα ειναι για το συγκεκριμενο. τα αξιζει τα λεφτα και με το παραπανω. Εγω ακομα παιζω. (δεν ξεκολαω απο το achelus river) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanaris Φεβρουάριος 28, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 ωραία αφού το έχεις για πες μου,παίζεις Online μέσω tales of valor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Μάρτιος 1, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 ναι κανονικα παίζεις online με όποιο και απο τα 3 να έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.