Jump to content

Company of Heroes

Kanaris

Recommended Posts

Έκανα μια αναζήτηση αλλα δεν βρήκα κάτι. Είχε βγεί το Company of Heroes: Online για κάποιο καιρό σε beta. Μετά έκλεισε,αλλα με μια επίσκεψη στο forum τους φαίνεται πως ενας μεγάλος αριθμός χρηστών παίζει ακόμα. Είναι closed? Ή απλα παίζουν απο το Online του Opposing fronts? Όποιος ξέρει ας βοηθήσει,ευχαριστώ.

Eυχαριστώ νεφελίμ,το έψαξα χωρίς το "online" και δεν μου το έβγαλε,πήγα και μέχρι το page 5 της κατηγορίας gaming και πάλι δεν βρήκα κάτι.Μάλλον ήταν στο αρχείο. Τεσπά, CoH: Online έπαιζα και εγώ,το ξέρω οτι έχει κλείσει. Επείδη το θεωρώ το καλύτερο strategy game ever θέλω να συνεχίζω να παίζω.Μάλλον όσοι παίζουν ακόμα το κάνουν μέσω του Opposing Fronts. Θα έβαλαν το Online σαν client απο το original game. Μην ξεχνάμε ότι το Company of Heroes ήταν game of the year το 2006. Αν έχει κάποιος άλλα Info,ας γράψει. Αλλιώς σε 3-4 μέρες θα πάρω όλη την σειρά,είναι όντως φθηνά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.