Jump to content

ΑΤΙ 7950 και τα μυαλα στα καγκελα!

Aias

Recommended Posts

Καλησπερα,

Πριν 1 ωρα (και πολυ λεω) ειμαι κατοχος μιας sapphire 7950 κανονικης.Πρεπει να πω οτι η καρτουλα σε μια δοκιμη που εκανα φυσαει.

απο 800/1250 ανετοτατα (χωρις να πειραξω ρευματα κτλ) πηγε στα 1025/1500 με θερμοκρασιες σε 60% ανεμιστηρα 60-65-70 C .

Δοκιμαζω το παιχνιδακι kingdoms of recogning το οποιο σε 1080p 42αρα lg φυσαει.

Λογο επανεγκαταστασης λειτουργικου ,κατεβαζω παλι το bf3 .

drivers 12.2

Αν θελετε κατι να τρεξω μου λετε :)

[off topic]

ασχετο λιγο αλλα εχω πανω στην καρτα το μονιτορ 22 αρη με dvi και την τηλεοραση με hdmi.Γινεται να εχω κανονικα primary το μονιτορ και με καποιον τροπο να φορτωνει και να παιζει τα παιχνιδια στην τηλεοραση χωρις να αλλαζω συνεχεια τις ρυθμισεις? thx

[/off topic]

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Να τη χαιρεσαι και να τη λιωσεις πραγματικα! Οσο για το ρευμα οι κανινουργιες καρτες δινουν μονες τους παραπανω οταν ανεβαζεις ρολογια ! Βαλτην default κανε ενα restart και δες ποσο δινει,μετα ανεβασε οσο θες και ξανακανε ενα restart και δες παλι τι δειχνει το Τrixxx:):)

[off topic]

ασχετο λιγο αλλα εχω πανω στην καρτα το μονιτορ 22 αρη με dvi και την τηλεοραση με hdmi.Γινεται να εχω κανονικα primary το μονιτορ και με καποιον τροπο να φορτωνει και να παιζει τα παιχνιδια στην τηλεοραση χωρις να αλλαζω συνεχεια τις ρυθμισεις? thx

[/off topic]

Εφ οσον εχεις primary το monitor σου τοτε λιγακι δυσκολο να σου τρεχει τα παιχνιδια απο την TV. Δοκιμασε να ανοιξεις το game σε παραθυρο ωστε να το πεταξεις στην TV και μετα μεγιστοποιηση κτλπ:)

Ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλα σας λογια.Οσοι την εχετε ελπιζω να μεινετε ευχαριστημενοι.

http://www.thelab.gr/metriseis-and-apotelesmata-yperxronismon/unigine-heaven-benchmark-2-5-dx11-91997-8.html

ενα τεστακι στο heaven με 1025/1500 .η καρτα παει 65-68 βαθμους με 60 στροφες ανεμιστηρα και το heaven που θεωρειται ψιλοβαρια εφαρμογη (μαμα ψυχτρα)

Παίδες, σκέφτομαι να γίνω κι εγώ κάτοχος και να πάω για πρώτη φορά σε ATI ( 5 κάρτες Nvidia έως τώρα ).

Υπολογιστές & Hardware :: Προϊόντα Αναβάθμισης :: Κάρτες Γραφικών :: Gigabyte Radeon HD 7950 3GB GDDR5 384BIT, GV-R795WF3-3GD - E-Gate | Η πύλη στον κόσμο των υπολογιστών

Εδώ λέει 406 ευρώ την Gigabyte 7950 Windforce την οποία βρήκα σε δοκιμαστικά τεστ και δείχνει πολύ καλή... Τι λέτε; Το κατάστημα δε το ξέρω... Παίζει να είναι καμιά απάτη ( κράχτης ) η τιμή; Μόλις τη βρήκα την προσφορά και θα πάρω τηλ. τη Δευτέρα...

900Mhz Core και 60C full load...

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] μια χαρά είναι και η giga, αν δεις και εδώ (ίσως και καλύτερη κιόλας, αν σκεφτείς ότι πρέπει να έχει και παραπάνω τάση από το 0.983 της sapphire ;) )

sapphire + (συζητήσιμο...) η κουβέρτα/heatspreader που πιάνει και τα FETs μαζί με τις μνήμες, στην gigabyte, είναι ανύπαρκτο, αλλά...

gigabyte +++ πλήρες power circuit.. στην sapphire έχουν κάνει περικοπές.. με αποτέλεσμα να είναι και επιτακτική η ανάγκη θα έλεγα για ψύξη στα FETs, ειδικά αν κάνεις και overclocking/overvolting, αυτό μετριάζει αντίστροφα την ανάγκη για ψύξη των FET στην gigabyte (όχι ότι δεν θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έκανα αν την αγόραζα)

και οι 2 reference pcb μου μοιάζουν, φωτό εδώ :

Sapphire Radeon HD 7950 OC

Gigabyte 7950 Windforce

Το κατάστημα δε το ξέρω... Παίζει να είναι καμιά απάτη ( κράχτης ) η τιμή;

Για την καρτα εγω δεν μπορω να σου πω γνωμη εχω χωρισει με την Αti/Amd χρονια τωρα:p αλλα το καταστημα ειναι πολυ αξιολογο και τυπικο, κατι σε Msystems θα το χαρακτηριζα.

Για την καρτα εγω δεν μπορω να σου πω γνωμη εχω χωρισει με την Αti/Amd χρονια τωρα:p αλλα το καταστημα ειναι πολυ αξιολογο και τυπικο, κατι σε Msystems θα το χαρακτηριζα.

παραδειγμα?ετυχε να κανεις rma και ολα καλα ας πουμε?η ερωτηση παει προς ολους!

http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/sapphire-hd7970-protes-entyposeis-metriseis-103617-63.html#post1063192581

Δεν πήρα κάτι με τους νέους driverς.

1010mhz τότε 1030 τώρα

Δέν πάει παραπάνω με default τάση και για κάποιον λόγο το gpuz δεν παίζει σωστά

post-7634-1416075887,3876_thumb.jpg

E-gate Η 7950 Gigabyte WINDFORCE εχει 479 πλεον απο 409 !!!!

Kραξιμο για το skroutz τιμη η λαθος ? .....

Μηπως ξερει κανενας αν το mindfactory στην Γερμανια στελνει Ελλαδα ?

Εκει ηδη οι τιμες εχουν πεσει !!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.