anhelito Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2004 Θέλω να συνδέσω το φορητό μου με ένα κομπιούτερ που έχει γρήγορο ιντερνετ για να κατεβάζω αρχειά. Το κομπιούτερ αυτό έχει μόνο 2 θύρες usb για να κατεβάζεις με usb memory, ή external disk. Υπάρχει τρόπος να συνδέσω το φορητό μου στη usb κ να δεί το φορητό σαν σκληρό δίσκο? Δοκίμασα με ένα καλώδιο κατευθείαν usb φορητού με usb του υπολογιστή μου αλλά δεν έγινε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούλιος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Μπορείς με ειδικό USB καλώδιο που θα βρεις σε καταστήματα υπολογιστών. Είναι ΑΡΚΕΤΑ ακριβότερο από ένα απλό καλώδιο USB και οι ταχύτητες δεν είναι μεγάλες. Ίσως καλύτερη λύση είναι η αγορά κάρτας PCMSI LAN για το φορητό. Η διαφορά στην τιμή δεν είναι μεγάλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisbel Ιούλιος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Έχω και εγώ ένα καλώδιο usb to usb το οποίο συνοδεύεται με ένα πρόγραμμα, το οποίο επιτρέπει την ανταλλαγή αρχείων μεταξύ δυο υπολογιστών ( δυστυχώς δεν δημιουργεί κάτι αντίστοιχο του δικτύου). Το πρόγραμμα μάλιστα αυτό ήταν μόνο για Windows ME και από κάπου κτέβασα (τώρα δεν θυμάμαι από που) updated version για XP. Προτείνω να ψάξεις λίγο στο Internet και είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 14, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Καλύτερα με firewire, αν έχουν και οι 2 υπολογιστές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Ιούλιος 14, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 το θέμα είναι πώς στο υπολογιστή που θέλω να συνδέσω το φορητό μου δεν μπορ΄ωνα κάνω τίποτα. Μόνο ότι κάνω με την usb. Απλά πρέπει να βρώ τρόπο για να βλέπει το φορητό μου το άλλο πι-σι σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Δεν μπορώ να εγκαταστήσω προγράμματα μπλα μπλά μπλά΄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 14, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Υπαρχει hardware που ειναι USB, καταληγει σε ενα κουτακι και σε αυτο το κουτακι, συνδεεις ενα καλωδιο δικτυου.ΔηλLaptop-κουτακι-UTP-κουτακι-PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Ιούλιος 14, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 θα χρειαστεί όμως εγκατάσταση driver στο pc που θέλω να συνδεθώ? Θα παίξει με τη μία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adams Ιούλιος 14, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Υποθετω πως ο υπολογιστης που εχει γρηγορη συνδεση με net ...ειναι συνδεδεμενος με ethernet...εχει μια καρτα δικτυου δηλαδη Αν παρεις ενα switch και συνδεσεις εκει το laptop και το pc πιστευω πως θα κανεις δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Ιούλιος 14, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Καλά κατάλαβες. Έχει υπερ-γρήγορο ιντερνετ κ είναι πειρασμός μεγάλος για εμένα που δεν έχω dsl. Πολύ καλό αυτό που λές. Αλλά δεν πρέπει να ξέρω ip κ τα σχετικά? Πώς θα ρυθμίσω τον υπολογιστή μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 14, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Το switch δεν θελει τπτ. Αν δεν θελεις να δωσεις και πολλα , παρε ενα hub... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Ιούλιος 14, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Ναι δεν θέλω να δώσω πολλά γιατί δεν έχω! To hub που θα χρησιμεύσει? Θα φαίνεται ο σκληρός δίσκος το φορητού στον άλλον υπολογιστή χωρίς να κάνω τίποτα?ένα άλλο που έχω σκεφτεί είναι να βγάλω το δίσκο του φορητού κ να τον βάλω σε ένα κουτάκι. Αλλά θα παίξει με το ρεύμα της usb μόνο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Ιούλιος 14, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 http://www.e-shop.gr/Index1024.html είδα στο e-shop αυτό το case gia 2.5 σκληρούς. Αλλά στο site http://www.qtec.info/service/support/drivers.htm?artnr=13214έχει driver για τα ΧΡ. ’ρα δεν είναι plug n play έτσι? Εμένα με ενδιαφέρει να συμπεριφέρεται σαν ένα usb memory. Δηλαδή με το που να συνδέσω το hd να φαίνεται σαν ένα επιπλεόν partition. Καταλάβατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.