Jump to content

Αφαίρεση επιλογών απο το μενου του δεξί κλικ σε αρχείο

nycos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κανοντας δεξί κλικ πανω σε ενα αρχείο mp3, εχουμε αυτές τις επιλογές, μερικες δεν θέλω ποτέ μου να τις ξαναδω...!!!! Πως μπορει να γίνει αυτο? (μην μου πείτε κάτσε και στραβώσου βρες τα κλειδιά στην registry, υπάρχει κανενα απο εκείνα τα έξυπνα θαυματουργά προγραμματάκια?

post-288-1416071088,4423_thumb.jpg

Τα περισσότερα που δε χρειάζεσαι καλύτερα να τα αφαιρέσεις από τα ίδια τα προγράμματα που τα πρόσθεσαν. Π.χ. το "Compess and email" αφαέρεσέ το από τα options του Winrar. Ομοίως και για το Winamp κ.τ.λ....

Τώρα αν θες περισσότερες επιλογές άνοιξε κάποιο φάκελο, πήγαινε "Εργαλεία" -> "Επιλογές φακέλων". Στην τελευταία καρτέλα "Τύποι αρχείων" βρες το Mp3, πάτα "Για προχωρημένους και άλλαξέ του τα φώτα...! :D

Σε αυτήν την καρτέλα μπορείς να φτιάξεις και δικούς σου τύπους αρχείων. Εγώ π.χ. είχα δημιουργήσει το "mp3p" για να ξεχωρίζω τα αρχεία mp3 από τα mp3 pro.

• 4 years later...

κεφαλαία γράφουμε μόνο όταν θέλουμε να φωνάξουμε. σημαίνουν έντονο ύφος.

Στο WinRAR, Options --> Settings --> καρτέλα Integration, μπορείς να ενεργοποιήσεις την επιλογή "Cascaded context menus" που θα σου δώσει όλες τις επιλογές του WinRAR κάτω από ένα υπομενού.

Για τις επιλογές που δημιουργούνται από τα άλλα προγράμματα, γνωρίζω ότι αφαιρούνται με κάποιον τρόπο από τη registry ή και από τις ίδιες τους τις ρυθμίσεις. Λίγο ψάξιμο με το Google θα σε βοηθήσει. :)

Registry με ψάξιμο keywords ακριβώς όπως το λέει στο Contex Menu ή από τα προγράμματα που πέρασες ένα ένα, ή τέλος από το Folder Options και την κατάληξη του αρχείου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.