nucleus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2012 Aion EU πάει στην Gameforge από την ncsoft.Aion NA παραμένει στην ncwest και πάει Trully free μέσα στην άνοιξηΠάει το Aion επόμενο mmo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 24, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 Γιατί dead? Η συμφωνία ήταν γνωστή απο καιρό.Επίσης το aion με αύτη την αλλαγή γινεται F2P και με πολύ λίγους περιορισμους για τα free accounts!!!Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 24, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 Aion Free-to-Play για το GameforgeTruly Free | AION για το Truly FreeΠοιος θα προτιμήσει την "έκδοση" της Gameforge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Φεβρουάριος 24, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 Έμενα το Aion από την αρχή μου φάνηκε ότι ήταν απλά μια πλατφόρμα για δοκιμές. Πολλά χαρακτηριστηκά πέρασαν στο Lineage 2 και πολλά περισσότερα πιστεύω ότι θα δούμε στο Guild Wars 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Φεβρουάριος 24, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 Aion Free-to-Play για το GameforgeTruly Free | AION για το Truly FreeΠοιος θα προτιμήσει την "έκδοση" της Gameforge?Συγκρίνοντας τις 2 εκδόσεις σε αποθαρρύνει να ξεκινήσεις account. Ευχαριστώ αλλά δωρεάν bot δεν πρόκειται να γίνω. Αν δεν έχεις τις ίδιες δυνατότητες εξέλιξης στο παιχνίδι τότε χάνεις και το ενδιαφέρον εξαρχής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 24, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 Παμεεεε όλοι μαζιιιιιιι στο Guildwars 2 (αν και πολλοι μετα το Αιον λένε ποτέ ξανά ncsoft) ή στο Tera ή στο blade and soul (πάλι ncsoft ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 24, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 Not bad.Είχα παίξει το trial αλλά δεν σε άφηνε να φτάσεις να πάρεις τα φτερά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 24, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 Παμεεεε όλοι μαζιιιιιιι στο Guildwars 2 (αν και πολλοι μετα το Αιον λένε ποτέ ξανά ncsoft)ή στο Tera ή στο blade and soul (πάλι ncsoft ) Η να τους ακούσεις και να δεις πέρα απο την ncsoft και εσύ! Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 24, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 τι έχεις να προτείνεις? swtor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Φεβρουάριος 25, 2012 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 LOL, τι dead; Πιο alive and kicking από ποτέ είναι.Χωρίς αντίπαλο παίζει στην κατηγορία του. WΟW=TOP mmorpgAion= TOP wow-style mmorpg με ασιατικό σχέδιοRift = TOP wow-style mmorpg με σοβαρό δυτικό σχέδιοSwtor= TOP wow-style mmorpg με φουτουριστικό σχέδιοΜονότερμα παίζουν τα παραπάνω στο είδος τους και απ' τη στιγμή που ό,τι καινούριο είναι να βγει (Tera/Blade&Soul/Guild Wars 2) είναι άλλοείδος (δηλαδή από το wow-style περνάμε σε target/action style) δενπαίζει να βρεθεί αντίπαλος για αυτά στα κοντινά -επόμενα- χρόνια.Απλά στο AION αντί να πληρώσεις το ποσό της συνδρομής του P2P,τώρα θα τα σκας για το Golden Status. Same sh1t, different name. Και 9.000 φορές καλύτερα Gameforge με limited F2P παρά ncwestμε "Truly Free". Το truly μόνο truly δε θα 'ναι. Για να καταφέρει ναεπιβιώσει η εταιρία θα βάλει χίλια-δυο overpowered σκ@τ@ στο Cash Shop του game για να βγάλει λεφτά. Το ίδιο σενάριο γίνεται εδώ και10 χρόνια με τα "Truly F2P/F2P for Life" mmorpgs όπου για να κάνεις καριέραείτε πρέπει να στάξεις χιλιάδες €, είτε να είσαι no-life, είτε να λιώνεις χρόνια.Ευχαριστώ δε θα πάρω. P2P ή F2P με Golden/VIP Status κι άγιος ο θεός. Έτσιπήρε ζωή το Lotro, έτσι και το Conan και έτσι θα γίνει ακόμη καλύτερο το Aion.Το πρότυπο του Aion της Gameforge ουσιαστικά είναι ο μόνος αξιόλογος τρόποςγια να υπάρχει εξέλιξη και παραπάνω επιτυχία στο game. Οι dedicated gamers θαπληρώνουν το μικρό ποσό των 10-12€, (όσο πλήρωναν και πριν δηλαδή) το CashShop θα μείνει balanced και από τιμές και από items, οι τζαμπατζήδες και τα n00bsθα πάρουν πούλο οπότε το community θα είναι λιγότερο corrupted και ζήσαν αυτοίκαλά και εμείς καλύτερα. Αυτά όλα βέβαια θεωρητικά μιλώντας... γιατί στην τελικήμπορεί να την βαρέσει στην Gameforge και να το ξεκ0λιάσει το Cash Shop κάτι όμωςπου δεν έχει συμβεί με τα άλλα games που ακολουθούν αυτό το πρότυπο. (yet)Btw, το Aion είχε για μεγάλο διάστημα beta test της F2P έκδοσης και είχαν διευκρινίσειπως όσοι κάνουν apply για keys και επιλεχθούν, παίζει να αποκτίσουν ~Veteran Status~άμα ασχοληθούν. Εγώ έκανα apply με 2 mails, μου 'ρθαν 2 κλειδιά, έπαιξα με το ένα τηνδεύτερη μέρα του beta για κανά δίωρο και με το άλλο την δωδέκατη μέρα του beta γιακαμιά ώρα. Ε, το πρώτο μου account προβιβάστηκε σε "Veteran". Κρίνοντας από αυτόκαι από το γεγονός πως είμαι γκαντεμόσαυρος, το ~Veteran Status~ τελικά εύκολα το αποχτούσες. Και με veteran ανετότατα παίζεις χωρίς να στάξεις φράγκο forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 25, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 παίζω Τelemachus Αsmodιan side όσοι πιστοί ελάτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 28, 2012 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Σήμερα ανοίγει το F2P. Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει για εμάς τους Veterans και ο καινούργιος server, που όλοι μαζί θα ανεβαίνουν και θα μπει κόσμος.Οσον αφορά το Gold packet για την ώρα είναι μόνο για τους no-lifers καθώς για κάποιον που παίζει 2-3 ώρες τη μέρα, αρκεί το Veteran/Starter.Μόνο για το 3.0 την ανοιξη θα αξίζει ειδικά αν τα μετάλλια δε θα περιορίζονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 28, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 τα μετάλλια περιορίζονταιRewards for fortress sieges limited limited not limitedPlatinum medals max. 1 max. 1 max. 3Gold medals max. 1 max. 1 max. 3Silver medals max. 1 max. 1 max. 3λογικά θα ισχύει και για τα νέα μετάλλια στο 3.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 29, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Από οτι φαίνεται η επίσημη πρώτη του Aion με την Gameforge δεν πάει καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Φεβρουάριος 29, 2012 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Εγώ έχω κολήσει 2 μέρες στο 32% download....arghhhhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 29, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Δεν έχω δοκιμάσει να κάνω login στο παιχνίδι ακόμα ελπίζω να είναι ok όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάρτιος 1, 2012 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Ειναι οκ από χτες το πρωι στις 3.Άμα κολλάει το download είναι μάλλον πολύς κόσμος που κατεβάζει τώρα.Επίσης ο Nexus είναι τιγκα αναμενόμενο. Αγόρασα από παίχτη το Gold Pack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάρτιος 1, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Το είδα μπήκα και εγώ χωρίς gold pack όμως.Ο nexus λογικό να είναι τίγκα μιας και είναι μια καινούρια αρχή για όλους.Εγώ θα μείνω Telemachus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.