taramas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2004 Δυστυχως το pc μου εγινε συντριβανι, οι σωληνες που εχω ειναι ναι μεν στην σωστη διασταση 12/10 αλλα δεν λενε να συνεργαστουν με τα κομματια της asetec Εβαλα sleeves για τα τσακισματα, χρησιμοποιησα μεγαλα κομματια για να ειναι πιο απαλες οι καμπυλες αλλα δυστυχως λασκαρε ο σωληνας στο cpu block (antarctica) και πλημμυρισε η mobo και η καημενη η Asus radeon 9800XT. Ευτυχως εγινε αμεσο στεγνωμα με 3 πιστολακια αλλα τελικα την νυφη την πληρωσαν : 2 λαμπες cold cathode blue 1 Τhermaltake AGP cooler 1 Akasa blue fan 12cm για καλη μου τυχη ολα τα σημαντικα κομματια την γλυτωσαν, δυστυχως κατεληξα οτι μονο με τους δικους τους σωληνες μπορω να ειμαι ησυχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 περαστικά... σε τέτοιες περιπτώσεις εκτός από τεφλόν, θα χρησιμοποιούσα λίγη σιλικόνη υδραυλικών στο χείλος των σωλήνων... φεύγει εύκολα και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 εισαι πολυ τυχερος, εγω ειχα απωλειες με σταγονες μονο, γμτ τη τυχη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 14, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Δεν είχες βάλει σφικτήρες στις άκρες των σωλήνων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούλιος 14, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Ειναι κουμπωτές και δεν παίρνουν σφικτήρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 14, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Μπορείς απλά να αλλάξεις τα ρακόρ του Asetek με άλλα που να είναι 1/2" εσωτερικό κι όχι εξωτερικό, μιας και νομίζω ότι όλα τα block/ψυγεία/tank της Asetek έχουν βιδωτά ρακόρ και όχι fixed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 14, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Την έπαθα και εγώ μια φορά με το block της VGA αλλά η κάρτα δεν μασάει !!! Ζει και βασιλέυει !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Ιούλιος 14, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas περαστικά... σε τέτοιες περιπτώσεις εκτός από τεφλόν, θα χρησιμοποιούσα λίγη σιλικόνη υδραυλικών στο χείλος των σωλήνων... φεύγει εύκολα και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Πολυ σωστοοοοοος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 14, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 και εγω ειχα βαλει και τεφλον και εκεινο το σπαγκο αλλα απο αλλου μου την εκανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Ιούλιος 14, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Γ@μ@ την τυχη μου, χθες το εκανα συντριβανι και σημερα το πρωι ηρθαν οι σωληνες της asetec απο Δανια :sick: Σημερα θα γινει εκ νεου εγκατασταση με τους νεους σωληνες και η ζωη συνεχιζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 14, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 ωρε κλαμα παει η μητρικη μου:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Ιούλιος 15, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Τελικα δεν ειχε διαρροη απο σωληνα αλλα απο το ιδιο το μπλοκ αφου η μια απο τις βιδες του δεν εσφιξε (χαλασμενα πασα πανω στον χαλκο), εγινε πατεντα και μολις τελειωσε το στησιμο, ολα καλα με ελαχιστη ζημια. Ηρθαν και οι σωληνες της asetec και εγινε σωστη δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 15, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Οι σωλινες της Asetek ειναι καλοι?10χ2μμ ειναι?Ποσο κοστισαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 15, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 οι σωληνες της ασετεκ ειναι καλοι για μαστιγιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Ιούλιος 15, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 02:02] οι σωληνες της ασετεκ ειναι καλοι για μαστιγιο Για μαστιγιο δεν ξερω γιατι δεν δοκιμασα να μαστιγωσω τον γιο μου ακομα αλλα για τα ρακορ τους ειναι τελειοι, εφαρμοζουν καλα και δεν τσακιζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 15, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας Για μαστιγιο δεν ξερω γιατι δεν δοκιμασα να μαστιγωσω τον γιο μου ακομα αλλα για τα ρακορ τους ειναι τελειοι, εφαρμοζουν καλα και δεν τσακιζουν Ειναι 10χ2 ?!? Πηγα κ πηρα 8*1,5(εε 0,6ε/μετρο απο Πρακτικερ ) πριν 2-3 μερες ο λαμακας αλλα δε κανουν προφανος.... K σπαστικο ηταν οτι το 10*2 ειχε τελιωσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.