___ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2012 καλησπέρα σας, θα ήθελα να μάθω ποιος είναι ο γρηγορότερος τρόπος να στείλω ένα φάκελο στο εξωτερικό και πόσες μέρες χρειάζεται περίπου/συνήθως. έχω ελάχιστο χρόνο στην διάθεση μου και πρέπει να παραδοθεί το συντομότερο δυνατόν με ασφάλεια και σιγουριά. Ο φάκελος προορίζεται στο Αμστερνταμ (δηλ εντός ΕΕ.) ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να βρεθεί κάποιος να με απαλλάξει από το άγχος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 23, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 από τις πιο γρήγορες μεταφορικές είναι η TNT, UPS και FedEx με σειρά προτίμησης όπως τις έγραψα.εάν το στείλεις αύριο το πρωί μπορεί να φτάσει άμστερνταμ το απόγευμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
___ Φεβρουάριος 23, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 από τις πιο γρήγορες μεταφορικές είναι η TNT, UPS και FedEx με σειρά προτίμησης όπως τις έγραψα.εάν το στείλεις αύριο το πρωί μπορεί να φτάσει άμστερνταμ το απόγευμα.ουφ, αυτό αφορά στις εργάσιμες μέρες έτσι? Σ/Κ δεν δουλεύει τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 23, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 εάν το δώσεις παρασκευή θα φτάσει σαββάτο. εάν το δώσεις σαββάτο θα πάει για δευτέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Φεβρουάριος 23, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 εάν το δώσεις παρασκευή θα φτάσει σαββάτο. εάν το δώσεις σαββάτο θα πάει για δευτέρα. Αυτές οι εταιρίες δεν έχουν υπηρεσία για ΣΚ στην Ευρώπη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 23, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 Έχουν αλλά την πληρώνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Φεβρουάριος 23, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 Έχουν αλλά την πληρώνεις Γιατι τα άλλα που προτείνει ο φραγμας είναι δωρεάν? Aφου έχει αξία ο φάκελος όσο πιο σύντομα τον στείλει τόσο το καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 23, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 τα πληρώνεις παραπάνω, αυτό εννοώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.