___ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2012 καλησπέρα σας, θα ήθελα να μάθω ποιος είναι ο γρηγορότερος τρόπος να στείλω ένα φάκελο στο εξωτερικό και πόσες μέρες χρειάζεται περίπου/συνήθως. έχω ελάχιστο χρόνο στην διάθεση μου και πρέπει να παραδοθεί το συντομότερο δυνατόν με ασφάλεια και σιγουριά. Ο φάκελος προορίζεται στο Αμστερνταμ (δηλ εντός ΕΕ.) ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να βρεθεί κάποιος να με απαλλάξει από το άγχος μου.
greekfragma Φεβρουάριος 23, 2012 #2 Φεβρουάριος 23, 2012 από τις πιο γρήγορες μεταφορικές είναι η TNT, UPS και FedEx με σειρά προτίμησης όπως τις έγραψα.εάν το στείλεις αύριο το πρωί μπορεί να φτάσει άμστερνταμ το απόγευμα.
___ Φεβρουάριος 23, 2012 Author #3 Φεβρουάριος 23, 2012 από τις πιο γρήγορες μεταφορικές είναι η TNT, UPS και FedEx με σειρά προτίμησης όπως τις έγραψα.εάν το στείλεις αύριο το πρωί μπορεί να φτάσει άμστερνταμ το απόγευμα.ουφ, αυτό αφορά στις εργάσιμες μέρες έτσι? Σ/Κ δεν δουλεύει τίποτα?
greekfragma Φεβρουάριος 23, 2012 #4 Φεβρουάριος 23, 2012 εάν το δώσεις παρασκευή θα φτάσει σαββάτο. εάν το δώσεις σαββάτο θα πάει για δευτέρα.
Periklis_pap Φεβρουάριος 23, 2012 #5 Φεβρουάριος 23, 2012 εάν το δώσεις παρασκευή θα φτάσει σαββάτο. εάν το δώσεις σαββάτο θα πάει για δευτέρα. Αυτές οι εταιρίες δεν έχουν υπηρεσία για ΣΚ στην Ευρώπη?
Periklis_pap Φεβρουάριος 23, 2012 #7 Φεβρουάριος 23, 2012 Έχουν αλλά την πληρώνεις Γιατι τα άλλα που προτείνει ο φραγμας είναι δωρεάν? Aφου έχει αξία ο φάκελος όσο πιο σύντομα τον στείλει τόσο το καλύτερο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.