solen7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2012 Ρε παιδες να ρωτησω κατι γτ ανεβηκε το ping μου μεσα σε μια μερα αποτομα +25? απο 58 που ειχα φτανω 80 + χωρις λογο :/ ενω πηρα στον οτε να μου βαλουν και Fast Path. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Φεβρουάριος 23, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 Πολλοί λόγοι,βλάβη στον χαλκό σου, θόρυβος, χάλασε το καλώδιο που συνδέει τον router, το φίλτρο, μπούκωσε το δίκτυο του ΟΤΕ, βλάβη στο οπτικό δίκτυο του ΟΤΕ, βλάβη σε οπτικό δίκτυο του εξωτερικού - με λίγα λόγια; χίλια μύριααν παραμείνει μόνιμο αυτό το Ping (π.χ. μια εβδομάδα) τότε απευθύνεσαι στον πάροχο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solen7 Φεβρουάριος 24, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 το κανα ηδη γτ εχω κατι match στο bf3 και με 109 ping δν παιζεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 24, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 Το +25 είναι ξεκάθαρο δείγμα ότι κάποιο παιδάκι σε γύρισε σε interleaved mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
solen7 Φεβρουάριος 25, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 και παραπανω χτυπησε και 105 απο 54.. ελεος.. ειναι διαφορα οσο να ναι .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.