Jump to content

Gameplay Capture Programs [FRAPS,MSI Afterburner, DXtory etc]

Orgios

Recommended Posts

-> 30fps (no sense in record with 60fps - damn hell why so much people record in 60fps? )

-> DXTory Codec Config : [ x ] compress (its lossless compression), and use 4:2:0 Subsampling - Lossy Encoder dont use RGB anyway, so no sense to record in RGB, its just insane amount of HDD space and CPU load)

-> Format: MPEG Layer-3 320 kBit/s, 48.000 Hz, Stereo -> Change this to PCM 44.1,16bit,Stereo. Recordings should be recorded lossless and this of course audio too.

-> Threadcount: Change it to 2. All the lossless codecs are fastest with 2 threads (I mean with that, that you have the highest Video and File FPS with every lossless codec when you use 2 threads)

Γιατί 30fps? Σε First Person Shooter δε θα μπορείς να παίξεις!

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply
Γιατί 30fps? Σε First Person Shooter δε θα μπορείς να παίξεις!

δεν είναι fraps να σου ρίχνει τα ingame fps ;)

edit δηλ. τα ρίχνει (λίγο) αλλά δεν τα συγχρονίζει με του εγγραφόμενου video...

δεν είναι fraps να σου ρίχνει τα ingame fps ;)

edit δηλ. τα ρίχνει (λίγο) αλλά δεν τα συγχρονίζει με του εγγραφόμενου video...

Εντάξει, εγώ χρησιμοποιώ fraps και στα 60 παίζεται το bf3, όταν τρώει σκάλωμα και τα ρίχνει στα 30, είναι unplayable.

To dxtory γράφει σε διαφορετικά fps από αυτά που δείχνει η οθόνη σου (π.χ. παίζεις με 70 και γράφει με 30)?

Εντάξει, εγώ χρησιμοποιώ fraps και στα 60 παίζεται το bf3, όταν τρώει σκάλωμα και τα ρίχνει στα 30, είναι unplayable.

To dxtory γράφει σε διαφορετικά fps από αυτά που δείχνει η οθόνη σου (π.χ. παίζεις με 70 και γράφει με 30)?

Γράφει εκεί που θα του πεις και παίζεις σε τελείως variable fps σαν να μην γράφεις, βέβαια χάνεις μερικά fps λόγο της εγγραφής αλλά καμία σχέση με fraps. :flex:

-> 30fps (no sense in record with 60fps - damn hell why so much people record in 60fps? )

-> DXTory Codec Config : [ x ] compress (its lossless compression), and use 4:2:0 Subsampling - Lossy Encoder dont use RGB anyway, so no sense to record in RGB, its just insane amount of HDD space and CPU load)

-> Format: MPEG Layer-3 320 kBit/s, 48.000 Hz, Stereo -> Change this to PCM 44.1,16bit,Stereo. Recordings should be recorded lossless and this of course audio too.

-> Threadcount: Change it to 2. All the lossless codecs are fastest with 2 threads (I mean with that, that you have the highest Video and File FPS with every lossless codec when you use 2 threads)

Με πρόλαβες και ευχαριστώ :) .Άμα το βάλω το compress,μετά δεν θα έχω πρόβλημα με το vegas ;

Ένας φίλος μου με βοήθησε να το στήσω πριν δω τα δικά σου. (απλώς στο 1ο screenshot δεν έχω πειράξει το video θα το βάλω medium ή μπορεί να δοκιμάσω hight)

Έχω το screenshot από κάτω και έχω κάτι βελάκια,να τα ενεργοποιήσω αυτά;

dxtb.jpg

[ i5 2500k 3.6GHz/ddr3 8gb ram 1600mhz/sata 3 hdd 750gb/ ati 6870 2gb]

(το fraps έγραφε μια χαρά..μέχρι που μου κάνει κομμάτια τα fps μου πια,οπότε μάλλον bb )

Χρησιμοποιώ το Dxtory κάνοντας μόνο τις αλλαγές που έγραψα δεν πήραξα τα fix multy gpu (δεν έχω Multygpu) ούτε το force cpu.

Πρόβλημα με το Vegas δεν είχα + αν δεν κάνεις compress* τότε θέλεις ssd raid0 ή 3-4 hdd σε raid 0 για να προλάβεις τα δεδομένα και να μην έχεις drops στο video.

* και το fraps κάνει compress με το δικό του codec, δεν γράφει ασυμπίεστο.

Δοκίμασα μια στα γρήγορα το dxtory.. Έχει watermark το trial και από την άποψη επιδόσεων δεν φαίνεται να τα πάει καλά. Γραφωντας σε άδειο δίσκο(hdd) έπεσε από τα 60fps στα 15fps.fraps ftw @60 fps εγγραφή χωρίς να βλέπω τα fps να πέφτουν στο tera online...

Δοκίμασα μια στα γρήγορα το dxtory.. Έχει watermark το trial και από την άποψη επιδόσεων δεν φαίνεται να τα πάει καλά. Γραφωντας σε άδειο δίσκο(hdd) έπεσε από τα 60fps στα 15fps.fraps ftw @60 fps εγγραφή χωρίς να βλέπω τα fps να πέφτουν στο tera online...

κάτι έκανες λάθος 100%

Στο μηχάνημα της υπογραφής το dxtory ήταν καλύτερα σε ότι το δοκίμασα αλλά tera δεν έχω οπότε δεν ξέρω αν στραβώνει κάτι.

Ξαναδοκίμασα με αυτά τα settings(μόνο το threadcount ήταν στα 4 και το άλλαξα στα 2)

There is sense to record at 60fps...Και το DxTory δεν φαίνεται να τα καταφέρνει...

Bottleneck δεν υφίσταται νομίζω με τον 2500Κ@4,5Ghz..Ο δίσκος δεν φαίνεται να μασάει με το fraps οπότε παίζει απλά το trial να έχει θέματα..

πολύ καλή φάση..

Με τις ρυθμίσεις που έκανα πριν με το printscreen μέσα στο παιχνίδι με κατέβαζε από τα 120fps τα 70-90 ή 100,και δεν κολούσε καθόλου.Αλλά τώρα που πήγα να δω το video...έχω το watermark του dxtory (θείου έκδοση 20118)στο κέντρο πάνω του βίντεο και κολούσε πολύ ...και ακουγόμουν μόνο γω..και όχι το παιχνίδι...:...:

--

για να δω το τουτόριαλ .

---

Edit

έβαλα 4cores και να πηγαίνει και με την cpu το process ..και να γράφει 720p ,το αποτέλεσμα ήταν να μην κολλάει,αλλά δεν μου αρέσει η ποιότητα του βίντεο..ήταν πιο μουντή,οπότε θα το γυρίσω σε 1080p.

Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει ακόμα το watermark.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.