Jump to content

Αξιζει να βαλω τα windows 7 64bit?

nathanlyk

Recommended Posts

Γεια σας, Αξιζει να βαλω τα windows 7 64bit ?

Παρακάτω βλεπετε το συστημα μου.

Θα ειναι γρηγοροτερος ή πιο αργος?

Intel Core i5 CPU 750 2.67GHz

Ram Tranced 4GB 1333mhz DDR3

PSU PREMIER 450W

Hard disk 500GB SEAGATE

VGA PCI-X PALIT GT220 1GB

MB ECS P55H-CM μητρική

Windows 7 32bit

Οθόνη Philips 23" μεγιστη αναλυση 1920*1080

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

ναι αξίζει για αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω για την μνήμη. Επίσης υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που είναι για 64 bit και τρέχουν πιο γρήγορα εκεί, όπως πχ Winrar. Επίσης αφού θα έχεις 4 gb αντί 3 στην ραμ, θα μειωθεί η σελιδοποίηση..Αν μπορείς κιολας κλείσε την..

Δηλαδή να τα βάλω δεν εχω καποιο πρόβλημα ετσι;;;

Και στην πορεια βαζω και αλλα 4GB RAM...

Προχώρα άφοβα!

Δώσε πνοή στο pc σου με όση μνήμη παραπάνω μπορείς να του δώσεις:) (σε λογικά πλαίσια πάντα)

Θα τα βαλω. Μεχρι πόσο μπορεί να φτασει η Ram στα 64bitα;; Επισης; το να ανεβασεις τη RAM σε 8GB δεν επιβαρυνει καποιο αλλο κομματι hardware που κατα συνεπεια θα ηθελε και εκεινο αναβαθμιση;;

a)Τα 64bit windows 7 μεχρι 192GB :p

μετά σόρυ φίλε, πρέπει να πας σε clustering ή hypercomputing

B)Όχι ιδιαίτερα. Δηλαδή όχι κάτι που μπορεις να αναβαθμίσεις. Για τροφοδοτικό ούτε λόγος, η RAM καταναλώνει αστεία ποσά. Ο μόνος υποψήφιος ίσως να είναι ο memory controller αλλά αυτό δεν είναι κάτι που αλλάζεις εύκολα :p

Να κανω κ εγω μια ερωτιση με την σηρα μου!:) Εκτοσ οτι σ δινει εξτρα μνημη βελτιωνη τπτ αλλο???? :hmm:

αν βάλεις περισσότερη ραμ, μπορείς να κλείσεις την σελιδοποιήση, (αντί να γράφει στην ραμ γράφει στον σκληρό). Οπότε θα δουλεύεις αποκλειστικά την ραμ και θα δεις παραπάνω ταχύτητες ή λιγότερα κολλήματα, και θα μπορείς να τρέχεις παραπάνω προγράμματα ταυτόχρονα..

Βέβαια αμα κλεισεις σελιδοποίηση και τιγκάρει η ραμ πας για ρεσταρτ κατευθείαν..

Τι ειναι η σελιδοποιήση και πως κλεινει;;;

:innocent:

google is your friend..μη βαριέστε να ψάξετε

Τι είναι το pagefile - virtual memory και πως λειτουργεί; « Coolweb.gr

το εξηγεί χοντρικά..αλίμονο αν εμπαινΕ με το word μαζί.. αξίζει με 4gb ram ή παραπάνω και χωρίς να παίζεις παιχνίδια γιατί

διαφορετικά πιθανότατα θα κολλήσει. Τεσπά δοκιμάζεις και βλέπεις είναι reversible process

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=XM1UZc9AkE4]Speed up Windows 7 by Disabling the Paging File - YouTube[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.