nathanlyk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2012 Γεια σας, Αξιζει να βαλω τα windows 7 64bit ? Παρακάτω βλεπετε το συστημα μου. Θα ειναι γρηγοροτερος ή πιο αργος?Intel Core i5 CPU 750 2.67GHzRam Tranced 4GB 1333mhz DDR3PSU PREMIER 450W Hard disk 500GB SEAGATEVGA PCI-X PALIT GT220 1GBMB ECS P55H-CM μητρικήWindows 7 32bitΟθόνη Philips 23" μεγιστη αναλυση 1920*1080 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 22, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Βασικα δεν ειπες τι OS εχεις τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Φεβρουάριος 22, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 ΤΟ λεει φιλε, 32 windows 7 εχει το παιδι....Ναι αξιζει κατα την γνωμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 22, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Βασικα αξιζει να παρεις αλλα 4gb μνημη αυτη την περιοδο κ να βαλεις μετα τα 64αριαSent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 22, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 βασικα τα 32αρια σου ΔΕΝ βλεπουν ολοκληρη την μνημη σου. Με τα 64αρια θα την δουν. Πιστευω αξιζει την αλλαγη για αυτο το κομματι κ μονο !!!Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 22, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 ΤΟ λεει φιλε, 32 windows 7 εχει το παιδι....Ναι αξιζει κατα την γνωμη μου.Νταξει φιλε μη βαρας.Δεν σου εχει τυχει ποτε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Φεβρουάριος 22, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 ναι αξίζει για αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω για την μνήμη. Επίσης υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που είναι για 64 bit και τρέχουν πιο γρήγορα εκεί, όπως πχ Winrar. Επίσης αφού θα έχεις 4 gb αντί 3 στην ραμ, θα μειωθεί η σελιδοποίηση..Αν μπορείς κιολας κλείσε την.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Φεβρουάριος 22, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Νταξει φιλε μη βαρας.Δεν σου εχει τυχει ποτε ? Εισαι και moderator..... (Πλακα κανω, δεν βαραω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nathanlyk Φεβρουάριος 22, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Δηλαδή να τα βάλω δεν εχω καποιο πρόβλημα ετσι;;; Και στην πορεια βαζω και αλλα 4GB RAM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 22, 2012 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 βαλε λεμεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
newmail115 Φεβρουάριος 22, 2012 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Δηλαδή να τα βάλω δεν εχω καποιο πρόβλημα ετσι;;; Και στην πορεια βαζω και αλλα 4GB RAM... Προχώρα άφοβα! Δώσε πνοή στο pc σου με όση μνήμη παραπάνω μπορείς να του δώσεις (σε λογικά πλαίσια πάντα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nathanlyk Φεβρουάριος 22, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Θα τα βαλω. Μεχρι πόσο μπορεί να φτασει η Ram στα 64bitα;; Επισης; το να ανεβασεις τη RAM σε 8GB δεν επιβαρυνει καποιο αλλο κομματι hardware που κατα συνεπεια θα ηθελε και εκεινο αναβαθμιση;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Φεβρουάριος 22, 2012 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 a)Τα 64bit windows 7 μεχρι 192GB μετά σόρυ φίλε, πρέπει να πας σε clustering ή hypercomputing Όχι ιδιαίτερα. Δηλαδή όχι κάτι που μπορεις να αναβαθμίσεις. Για τροφοδοτικό ούτε λόγος, η RAM καταναλώνει αστεία ποσά. Ο μόνος υποψήφιος ίσως να είναι ο memory controller αλλά αυτό δεν είναι κάτι που αλλάζεις εύκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 22, 2012 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 οχι δεν επηρεαζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arxaggelos21 Φεβρουάριος 22, 2012 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Να κανω κ εγω μια ερωτιση με την σηρα μου! Εκτοσ οτι σ δινει εξτρα μνημη βελτιωνη τπτ αλλο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Φεβρουάριος 22, 2012 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Περισσότερη RAM = περισσότερη RAMτι αλλο περιμένεις να βελτιώνει;αν τρέχει και superfetch στο λειτουργικό τοτε βεβλτιώνει και την έναρξη προγραμμάτων Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Φεβρουάριος 23, 2012 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 Να κανω κ εγω μια ερωτιση με την σηρα μου! Εκτοσ οτι σ δινει εξτρα μνημη βελτιωνη τπτ αλλο???? αν βάλεις περισσότερη ραμ, μπορείς να κλείσεις την σελιδοποιήση, (αντί να γράφει στην ραμ γράφει στον σκληρό). Οπότε θα δουλεύεις αποκλειστικά την ραμ και θα δεις παραπάνω ταχύτητες ή λιγότερα κολλήματα, και θα μπορείς να τρέχεις παραπάνω προγράμματα ταυτόχρονα.. Βέβαια αμα κλεισεις σελιδοποίηση και τιγκάρει η ραμ πας για ρεσταρτ κατευθείαν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nathanlyk Φεβρουάριος 23, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 Τι ειναι η σελιδοποιήση και πως κλεινει;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Φεβρουάριος 23, 2012 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 Τι ειναι η σελιδοποιήση και πως κλεινει;;; google is your friend..μη βαριέστε να ψάξετε Τι είναι το pagefile - virtual memory και πως λειτουργεί; « Coolweb.gr το εξηγεί χοντρικά..αλίμονο αν εμπαινΕ με το word μαζί.. αξίζει με 4gb ram ή παραπάνω και χωρίς να παίζεις παιχνίδια γιατί διαφορετικά πιθανότατα θα κολλήσει. Τεσπά δοκιμάζεις και βλέπεις είναι reversible process [ame=http://www.youtube.com/watch?v=XM1UZc9AkE4]Speed up Windows 7 by Disabling the Paging File - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 23, 2012 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 Παίδες παραστρατούμε, και πάμε ΟΤ. Ανοίξτε νέο νήμα, και εκεί να απαντάμε. Το λέμε για να μην χαλάμε το παρόν, και να μην χάνεται η γνώση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.