gar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2012 καλησπέρα παιδιά! θελω να κανω ενα raid στο λαπτοπ με ssd γιατι σερνεται αισχρα με τον hitachi.. εχω βρει τους δίσκους που θα βάλω, συγκεκριμένα τους vertex 3. το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να βρώ το optibay που είναι απαραίτητο για να βάλω τον δεύτερο δίσκο. στο ebay έχει κάτι optibay τα οποία δεν κάνουν για τα μοντέλα 2011, για ελλάδα δε το συζητάμε(θα μας βαρέσουν στα αυτιά), ενώ στο σαιτ της mce το έχει 140$ με εξτρα θήκη για να κανεις εξωτερικο το multidrive. καμιά ιδέα που θα το βρώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 22, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Sata Hard Drive Bay Adapter Hdd Laptop Notebook Computer 2.5 Disk Cd Dvd Drive (797734236538) | eBay ???Τι το θες το raid?Δεν σου φτάνει ο ένας ssd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gar Φεβρουάριος 22, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 πρωτη σκέψη ηταν το raid αλλά μπορει να το χρησιμοποιήσω σαν θέση για ένα μεγάλο δίσκο για τα αρχεία και τον ssd για το λειτουργικό. πάντως το dvd δεν μου χρειάζεται(θέλει να βρώ ένα usb external case και για αυτό!!).το συγκεκριμένο λινκ που μου έδωσες δε λέει σίγουρα αν κάνει για το μοντέλο 2011. αυτό με προβληματίζει με τα optibay του ebay. θα στείλω ενα μηνυμα στον πωλητή και βλεπουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.